Daga_i_Oskar Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Madziu, co racja to racja, ten mój mały to wpatrzony we mnie na zabój :loveu: Wstawiam już ostatnie fotki z wczorajszego spacerku :p śliczna Gajusia :loveu: A tutaj Oskarus poznał Westusia :lol: Wracamy do domku Pozdrawiamy i na filmik zmykamy :p Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 no nie gwiazdki i bąbelki są kosssssssssa a zdjęcia slodziaste :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Oskarek polubił Madzie :loveu: Madga, zazdroszcze Ci sympatii Oskarka :cool3: PS: masz sliczny usmiech :) Quote
malawaszka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 :multi: superrr i tą bluzę ma świetną Oskarek :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Cieszkam sie igrimnie, ze zdjęcia się pdoobaja :multi: Kasiu- Madzia nie tylko ma ładny uśmiech, ale w ogóle cała jest ładna i super :cool3: Waszka - własnie ubrałam tego mojego dresiarza i smigamy na dwór troche porzadzić na osiedlu :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 hahahaha dziewczyny nie rozsmieszajcie mnie :cool3: ja mam krzywe zęby i do tego jeszcze se plenie hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a musze wam powiedziec ze sie usmiałam z oskarka, bo w tej bluzie to naprawde jak dresiarz wyglądał i to jeszcze z dzwoneczkami :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):A tutaj Oskarus poznał Westusia :lol: o, jaki fajowy malec :) slicznie takiemu bialaskowi w czerwonym ubranku :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 ala ale oskarcio nie jest grozny dresiarz, on taki niepozorny i zamiast bejsbola ma dzwoneczek :loveu: kasia i westyjka była piekna, ja choruje na te psiaki :cool3: i właścicielka tyz symapatyczna babka :eviltong: pozdrawiamy panią od westyjki z tysiąclecia :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Madzia no co dzwoneczek też może byc groźnym narzedziem :cool3: :cool3: Jak zauważyłas dwie kieszonki w driku były,a co w nich to nie wiesz bo nie zaglądałas :eviltong: a tam scyzoryk i inne narzedzia zbrodni jakby ktos chciał podskoczyc :lol: :lol: Kasiu, Westusiom ślicznie w czerwonym, a ten był wyjątkowy, taki chętny do zabawy, ale raczej z gajką nie z Oskarkiem hihih, a i Pani sympatyczna jak juz Madzia wspomniała :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 My już mówimy DOBRANOC :buzi: nosecek :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Madzia no co dzwoneczek też może byc groźnym narzedziem :cool3: :cool3: Jak zauważyłas dwie kieszonki w driku były,a co w nich to nie wiesz bo nie zaglądałas :eviltong: a tam scyzoryk i inne narzedzia zbrodni jakby ktos chciał podskoczyc :lol: :lol: oj dagula ja cie tutaj bronic chciałam i wogóle a ty sie wygadałaś :eviltong: dobranoc :buzi: cmokaski w noseczek dla oskarcia :buzi: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Wracamy do domku i to biegiem wracacie :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Witaj Daga. To zdjęcie mnie powaliło, a mój mąż dopiero po chwili zorientował się, że to piesek a nie małe dziecko. Wszystko, przez to wdzianko. Jest bombowe! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 hej dagula jak ma sie dzisiaj moj dresiarz?pobił kogos na osiedlu :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):nosecek :loveu: :loveu: jejku, jejku, co za slodkosci :loveu::loveu::loveu::loveu: piekny, czarny, wilgotny nochalek :) czesc Dagus :bye: Quote
Alicja Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 :evil_lol::evil_lol:chociaż raz Oskarek wygląda jak prawdziwy PIES ;)a nie jak model z kolorowego pisma :cool1:i taki jest najsłodszy:loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:chociaż raz Oskarek wygląda jak prawdziwy PIES ;)a nie jak model z kolorowego pisma :cool1:i taki jest najsłodszy:loveu: Święte słowa Alu, święte słowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Cześć Dagulka :cool3: ... Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:chociaż raz Oskarek wygląda jak prawdziwy PIES ;)a nie jak model z kolorowego pisma :cool1:i taki jest najsłodszy:loveu: O jaki kochany:loveu: Quote
Magda Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Czesc Daga i Oskarku!!:multi: Super zdjecia, az wam zazdroszcze takiego spotkanka. Te przerobeczki dodaja uroku fotkom:loveu::loveu: Pierwszy raz widze Oskarka nieuczesanego:evil_lol::evil_lol: Quote
marlena924 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Dawno mnie tu nie było, ale nadrobilam zaległości w fotkach :cool3: Widzę, że się udał spacerek... Oskarciu jeszcze nie ma dosyć tej zimy? Bo ja i Toffciu już normalnie nie możemy, tak czekamy na wiosnę. Owszem, mój szkrabik uwielbia biegać i skakać przez zaspy, ale jednak lepiej woli zieloną trawę :P A ubranko macie świetne :cool3: Quote
Happy Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Jakie superowe zdjęcia psiaków. "Dwa yorki" Big i mini do wycałowania.:lol: Szkoda tylko, że brak zielonej trawki. Cieszę się już ze spotkania w Katowicach. Szkoda, że ten czas tak powoli leci. Quote
Recommended Posts