Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madziu, co racja to racja, ten mój mały to wpatrzony we mnie na zabój :loveu:

Wstawiam już ostatnie fotki z wczorajszego spacerku :p

śliczna Gajusia :loveu:

A tutaj Oskarus poznał Westusia :lol:

Wracamy do domku

Pozdrawiamy i na filmik zmykamy :p

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszkam sie igrimnie, ze zdjęcia się pdoobaja :multi:

Kasiu- Madzia nie tylko ma ładny uśmiech, ale w ogóle cała jest ładna i super :cool3:

Waszka - własnie ubrałam tego mojego dresiarza i smigamy na dwór troche porzadzić na osiedlu :evil_lol:

Posted

hahahaha dziewczyny nie rozsmieszajcie mnie :cool3: ja mam krzywe zęby i do tego jeszcze se plenie hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a musze wam powiedziec ze sie usmiałam z oskarka, bo w tej bluzie to naprawde jak dresiarz wyglądał i to jeszcze z dzwoneczkami :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

ala ale oskarcio nie jest grozny dresiarz, on taki niepozorny i zamiast bejsbola ma dzwoneczek :loveu:

kasia i westyjka była piekna, ja choruje na te psiaki :cool3: i właścicielka tyz symapatyczna babka :eviltong: pozdrawiamy panią od westyjki z tysiąclecia :cool3:

Posted

Madzia no co dzwoneczek też może byc groźnym narzedziem :cool3: :cool3:
Jak zauważyłas dwie kieszonki w driku były,a co w nich to nie wiesz bo nie zaglądałas :eviltong: a tam scyzoryk i inne narzedzia zbrodni jakby ktos chciał podskoczyc :lol: :lol:

Kasiu, Westusiom ślicznie w czerwonym, a ten był wyjątkowy, taki chętny do zabawy, ale raczej z gajką nie z Oskarkiem hihih, a i Pani sympatyczna jak juz Madzia wspomniała :cool3:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Madzia no co dzwoneczek też może byc groźnym narzedziem :cool3: :cool3:
Jak zauważyłas dwie kieszonki w driku były,a co w nich to nie wiesz bo nie zaglądałas :eviltong: a tam scyzoryk i inne narzedzia zbrodni jakby ktos chciał podskoczyc :lol: :lol:

oj dagula ja cie tutaj bronic chciałam i wogóle a ty sie wygadałaś :eviltong:

dobranoc :buzi: cmokaski w noseczek dla oskarcia :buzi:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Witaj Daga. To zdjęcie mnie powaliło, a mój mąż dopiero po chwili zorientował się, że to piesek a nie małe dziecko. Wszystko, przez to wdzianko. Jest bombowe!

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:chociaż raz Oskarek wygląda jak prawdziwy PIES ;)a nie jak model z kolorowego pisma :cool1:i taki jest najsłodszy:loveu:

Święte słowa Alu, święte słowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Cześć Dagulka :cool3: ...

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:chociaż raz Oskarek wygląda jak prawdziwy PIES ;)a nie jak model z kolorowego pisma :cool1:i taki jest najsłodszy:loveu:

O jaki kochany:loveu:

Posted

Czesc Daga i Oskarku!!:multi:

Super zdjecia, az wam zazdroszcze takiego spotkanka. Te przerobeczki dodaja uroku fotkom:loveu::loveu:

Pierwszy raz widze Oskarka nieuczesanego:evil_lol::evil_lol:

Posted

Dawno mnie tu nie było, ale nadrobilam zaległości w fotkach :cool3: Widzę, że się udał spacerek... Oskarciu jeszcze nie ma dosyć tej zimy? Bo ja i Toffciu już normalnie nie możemy, tak czekamy na wiosnę. Owszem, mój szkrabik uwielbia biegać i skakać przez zaspy, ale jednak lepiej woli zieloną trawę :P A ubranko macie świetne :cool3:

Posted

Jakie superowe zdjęcia psiaków. "Dwa yorki" Big i mini do wycałowania.:lol:
Szkoda tylko, że brak zielonej trawki.
Cieszę się już ze spotkania w Katowicach. Szkoda, że ten czas tak powoli leci.