Hanna R. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Tylko pamiętaj, żebyś nie pomyliła całek z różniczkami ! :cool1: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dobrej nocy zyczy zdecydowanie nie matematyczna Katarzyna :bye: Quote
Happy Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Daga trzymam za ciebie!!!!!!!! Powodzenia na sprawdzianie. Quote
Moniś Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Powodzenia! :multi: Oczywiście, czekamy na fotki :multi: Quote
Alka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Daga, trzymam kciuki za sprawdzian z matmy i oczywiście czekam na obiecane foteczki ! Buziaczki dla Oskarcia !:loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Daga...:kciuki: :kciuki: jak tak bedziemy wszyscy trzymać kciuki to napiszesz śpiewająco :lol: Quote
Teklunia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Gosiek napisał(a):Daga...:kciuki: :kciuki: jak tak bedziemy wszyscy trzymać kciuki to napiszesz śpiewająco :lol: no w takim razie przylaczam sie do trzymajacych kciuki :kciuki: mam nadzieje ze sie nie spoznilam :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Oj jesteście wszyscy cudowni, az mi sie tak milo zrobiło, ze tyle rączek za mnie kciuki trzymało :buzi:aczki dla Was Kofani. Sprawdzian był bardzo trudny i jeżeli nigdzie nie palnełam jakiegos wiekszego "byka" to może 4 bedzie, a jak będzie to nornmalnie pod sam sufit będę skakała, bo geometria przestrzenna (stereometria) jakoś mi nie leży. Ja, tak w ogóle, to wpadłam powiedzieć, że dosłownie sekundke temu zgrałam zdjęcia :multi: i ... wieczorkiem Wam pokaże już na pewno :oops: Zdąrzyłam zrobic tylko jedno zdjęcie reszcze przerobie wieczorkiem :oops: Teraz to ja się zabieram do nauki :roll: Jutro w srode, czwartek mam nadzieje, że też będziecie trzymac mocno kciuki, bo spradzianów to ja mam jeden za drugim :roll: Pozdroowionka :p Quote
Magda Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Czesc Daga!! Ja takze trzymam za ciebie kciuki :kciuki::kciuki: Slicznie wygladalas:multi: CZekam na wiecej fot, bo skromniutko.....:roll: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Cześć Daguś już trzymam kciuki za sprawdziany i czekam niecierpliwie na zdjęcia:evil_lol: Quote
marlena924 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Super wyglądałaś... Fajna sukienka :) Zapraszamy do nas Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 czesc dagula!smaka zrobiłaś tą kiecuchą, wracaj i wklejaj następne zdjątka :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzień Doberek :p ... Fiu Fiuuuuu :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Weszłam Kochani na Dogo, żeby Wam powiedzieć iż właśnie zabieram się za zmniejszanie fot, więc trochę potrwa zanim je wszytskie obrobie, ale już dzisiaj pokaże na pewno :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='PiotrekJ']Fiu Fiuuuuu :loveu: :loveu: :loveu: ... Piotrek :oops: :oops: :oops: Dziewczyny, ciesze sie, ze sukieneczka sie spodobała :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 To jeszcze dorzuce moje foteczki przed wyjściem :) Quote
Moniś Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Prześlicznie wyglądałaś !!! :multi::multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']To jeszcze dorzuce moje foteczki przed wyjściem :) achhhhh to spojrzenieeee :loveu: panowieeee :lol: współczuję takiej łamaczki serc ;) Quote
PIKA Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 utro w srode, czwartek mam nadzieje, że też będziecie trzymac mocno kciuki, bo spradzianów to ja mam jeden za drugim :roll: a mowią, ze czlek juz dorosly to by chetnie do szkoły wrocil, jak to czytam to oświadczam, że ja bym nie wrocila :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='PIKA']a mowią, ze czlek juz dorosly to by chetnie do szkoły wrocil, jak to czytam to oświadczam, że ja bym nie wrocila :shake: Pika, oja ja to tak szczerze mówiąc odliczam już dni do konca. Meczy mnie juz ta szkoła i te sprawdziany :roll: :roll: Madzia, kto tu mówi o "łamaczach serc" czy mam Ci przypomnieć twoje zdjęcia sprzed kilku dni co ?? Ty to dopiero wyglądałaś czarująco :loveu: Monisiu - dziekuję :buzi: Quote
nikusia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 :multi: :multi: :bigok: :happy1: :thumbs: SUPER!! :mdleje: :lol: :sweetCyb: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Mam tez trochę zdjęć Państwa Młodych, ale niewiele :oops: Usmiech gościł na ich twarzyach cały czas :) Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Sprawdzian był bardzo trudny i jeżeli nigdzie nie palnełam jakiegos wiekszego "byka" to może 4 bedzie, a jak będzie to nornmalnie pod sam sufit będę skakała, bo geometria przestrzenna (stereometria) jakoś mi nie leży. Gratulki Dagusiu :klacz: i też trzymam kciuki za następne sprawdziany! A geometrii to ja po prostu nienawidziłam, a przestrzenna to już dla mnie :grab: [quote name='Daga_i_Oskar'] Aaaaaaaaaaaa...co to za gwiazda? :crazyeye:.................:cool2: [quote name='Daga_i_Oskar']Teraz to ja się zabieram do nauki :roll: Koniecznie :p Quote
Iv Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Slicznie wygladasz w tej sukience:lol: Dawno tu nie bylam ogladac Oskarka;) Quote
Recommended Posts