Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
Daga...:kciuki: :kciuki: jak tak bedziemy wszyscy trzymać kciuki to napiszesz śpiewająco :lol:

no w takim razie przylaczam sie do trzymajacych kciuki :kciuki:
mam nadzieje ze sie nie spoznilam :oops:

Posted

Oj jesteście wszyscy cudowni, az mi sie tak milo zrobiło, ze tyle rączek za mnie kciuki trzymało :buzi:aczki dla Was Kofani. Sprawdzian był bardzo trudny i jeżeli nigdzie nie palnełam jakiegos wiekszego "byka" to może 4 bedzie, a jak będzie to nornmalnie pod sam sufit będę skakała, bo geometria przestrzenna (stereometria) jakoś mi nie leży.

Ja, tak w ogóle, to wpadłam powiedzieć, że dosłownie sekundke temu zgrałam zdjęcia :multi: i ... wieczorkiem Wam pokaże już na pewno :oops: Zdąrzyłam zrobic tylko jedno zdjęcie reszcze przerobie wieczorkiem :oops:

Teraz to ja się zabieram do nauki :roll:

Jutro w srode, czwartek mam nadzieje, że też będziecie trzymac mocno kciuki, bo spradzianów to ja mam jeden za drugim :roll:

Pozdroowionka :p

Posted

utro w srode, czwartek mam nadzieje, że też będziecie trzymac mocno kciuki, bo spradzianów to ja mam jeden za drugim :roll:

a mowią, ze czlek juz dorosly to by chetnie do szkoły wrocil, jak to czytam to oświadczam, że ja bym nie wrocila :shake:

Posted

[quote name='PIKA']a mowią, ze czlek juz dorosly to by chetnie do szkoły wrocil, jak to czytam to oświadczam, że ja bym nie wrocila :shake:

Pika, oja ja to tak szczerze mówiąc odliczam już dni do konca. Meczy mnie juz ta szkoła i te sprawdziany :roll: :roll:

Madzia, kto tu mówi o "łamaczach serc" czy mam Ci przypomnieć twoje zdjęcia sprzed kilku dni co ?? Ty to dopiero wyglądałaś czarująco :loveu:

Monisiu - dziekuję :buzi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'] Sprawdzian był bardzo trudny i jeżeli nigdzie nie palnełam jakiegos wiekszego "byka" to może 4 bedzie, a jak będzie to nornmalnie pod sam sufit będę skakała, bo geometria przestrzenna (stereometria) jakoś mi nie leży.
Gratulki Dagusiu :klacz: i też trzymam kciuki za następne sprawdziany! A geometrii to ja po prostu nienawidziłam, a przestrzenna to już dla mnie :grab:

[quote name='Daga_i_Oskar']

Aaaaaaaaaaaa...co to za gwiazda? :crazyeye:.................:cool2:

[quote name='Daga_i_Oskar']Teraz to ja się zabieram do nauki :roll:
Koniecznie :p