PIKA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 :hmmmm: ciekawe co bylo, jakbym Sabie takie zdjęcie chciala zrobic? :evil_lol: Quote
Magda Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Witaj Daga!! Hihi......ja sie przywitalam u ciebie w galerii, a nie u kogos innego, jak Kasia:evil_lol::evil_lol: Sliczne Oskarkowe zdjecia!! Wybieracie sie jeszcze na jakis spacerek z Madzia i Jola?? Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: ciekawe co bylo, jakbym Sabie takie zdjęcie chciala zrobic? :evil_lol: hahahahaha, wyobrazilam to sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda_Miki napisał(a):Witaj Daga!! Hihi......ja sie przywitalam u ciebie w galerii, a nie u kogos innego, jak Kasia:evil_lol::evil_lol: o Ty zlosliwcze :mad: ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: ciekawe co bylo, jakbym Sabie takie zdjęcie chciala zrobic? :evil_lol: PIKA Ty lepiej zapytaj czego by nie było :eviltong: Quote
Magda Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Teklunia napisał(a):o Ty zlosliwcze :mad: ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jestem bardzo pamietliwa Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Cześć Robaczki :multi: Ale dzisiaj przemokłam i przemarzłam wrr :roll: Niech juz sie kończy ta cholerna zima :angryy: Aluś, Oskarek pełnim na tym zdjęciu bardzo powazna role, pilnował prawie pół wiekowego koniaka Napoleona :lol: :lol: Madziu, a co proponujesz na niedziele?? :cool3: :cool3: Księciunio Oskarunio jak narazie czuje się dobrze i dziękuje za wszytskie troski :lol: PIKA, chyba lepiej nie rysykowac, co by było jakby tam Sarcie posiadzic, bo pewnie więcej by nie było niż by było, jak w ogóle by cos było :cool3: :cool3: Gonia, Asiunia, Madzia dziękujemy Wam Kofani :buzi: Quote
Koma Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Oskarek model pierwsza klasa :loveu: Teklunia napisał(a):hahahahaha, wyobrazilam to sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja sobie tego nie potrafię wyobrazić :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Qrcze ferie skończyły się tydzień temu, a ja dalej Was męcze fotkami :oops: No ale tyle ich napstrykałam, ze potem ciężko było się wyrobić z ich wstawieniem. To już jednak będą ostatnie fotki na śniegu, bo teraz to go mam nadzieje, zez dnia na dzień będzie ubywac :multi: szykuje się do obszczekania przechodnia :evil_lol: oczywiście nosio musi być ośnieżony :lol: Quote
Magda Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Daga, ale Oskarka wyczeslas......poprostu cudo:loveu::loveu: Mozesz mi powiedziec skad masz taka ladna kokardke?:lol: Quote
Cimi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze ferie skończyły się tydzień temu, a ja dalej Was męcze fotkami :oops: No ale tyle ich napstrykałam, ze potem ciężko było się wyrobić z ich wstawieniem. A tak ogółem to ile masz na kompie, :cool3: ? :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Moje Kofane Suoneczko :loveu: Tak patrzę i nadziwić się nie mogę, że on tak grzecznie siedzi :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ... Mój to by tam małe tornado zrobił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tak patrzę i nadziwić się nie mogę, że on tak grzecznie siedzi :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ... Mój to by tam małe tornado zrobił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Twój to chyba by się nie zmieścił :roll: :lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Madziu, a co proponujesz na niedziele?? :cool3: :cool3: hmmm...no wiesz...:lol: jak myślisz, Jola i Darek dadzą się porwać na spacer z Guciem :eviltong: bo Ty to bezodmownie rozumiem idziesz ;) Quote
martavantos Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Znajac VAntosa (on nawet tic taki je) to by tam nic nie zostało z półki serwetek i zawrtoscia butli:cool3: :evil_lol: :diabloti: Quote
marlena924 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 :cool3: :cool3: Ale śmiesznie Oskar wygląda na śniegu bez ubranka :evil_lol: Aa i przy moim piesku wtedy kaganiec był konieczny, bo był bardzo ale to bardzo niegrzeczny (ale rymy :cool3: )... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Oskarcio macha do was ogonkiem i mowi wszytskim DOBRANOC MOJE KOFANE ROBACZKI :buzi: Do juterka - tak myślę ! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 papappapa moje kudłacze śliczne :buzi: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dobranoc, robaczki ! Proszę pozdrowić Mamcię Od Podłóg !!! :p Quote
marlena924 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dobranoc Oskarku :evil_lol: Niech Ci się Tofficzek przyśni :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ale On jest piękny... :loveu: Dagus - Oskarek macha ogonkiem i wystawia swoj maly ozorek... :loveu: Branoc :buzi: Quote
SwEet_LiLi Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzien Dobry !! Pobudka !! Słoneczko za oknem ...:loveu: Quote
PIKA Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] PIKA, chyba lepiej nie rysykowac, co by było jakby tam Sarcie posiadzic, bo pewnie więcej by nie było niż by było, jak w ogóle by cos było :cool3: :cool3: No bylby .............. pierdzielnik :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 dzieńdoberek wszystkim!ależ dzisiaj mamy piękne słoneczko:loveu: miłego weekendu :buzi: Quote
Recommended Posts