marlena924 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 WESOŁYCH WALENTYNEK :loveu: i zapraszam do nas-nowe fotki-nowy zwierzak w domciu :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 :krolik: W dniu Świętego Walentego, nic nie moze stać się złego!! Najlepsze życzonka w okazji Dnia Zakochanych!!:Cool!: Quote
Teklunia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Dagusiu moja kochana! Calusy z okazji Walentynek!!! :buzi: I specjalny mocny calus w nosek dla Oskarka - Pana Mojego Serca!!! Quote
sota36 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Choc jestes malutki i czasem Ci dokuczam, to wiedz - Przyjacielu, ze Cie baaardzo kocham!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Dagusiu i Oskareczku :buzi: z najlepszymi życzonkami walentynkowymi od gajeczki i madzi :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Dobry Wieczór Kochani :multi: Ale miłą niepsodzianke nam przyszykowaliscie tymi wszytskimi wspaniałymi życzonkami :loveu: :loveu: Dziękujemy za nie bardzo gorąco :buzi: Ja dopiero teraz dotarłam, bo wczesniej nie miałam czasu :shake: Za to popatrzcie jak mój Walenty mnie dziisaj wycałował :oops: JESTECIE NAJWSPASNIALSZYMI WALENTYNKAMI !!! Quote
Alicja Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 :loveu:wow ale całus:razz: Dagusiu ślicznie wyszłaś na fotce:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu:wow ale całus:razz: Dagusiu ślicznie wyszłaś na fotce:razz: calus z języczkiem Aluś :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Jeszcze dorzucamy na dobranoc kilka fot z zimowych szleńst i uciekamy spac ... Papa Kofani :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Za to popatrzcie jak mój Walenty mnie dziisaj wycałował :oops: Fiu fiu... :loveu: :loveu: Wspaniała fotka. Quote
Daga_i_Oskar Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Dzieńdoberek Kofani :multi: Ja własnie wychodze na "siusiu" z Oskarkiem i pędze do szkoły ... po południu nauki masa, jutro dwa wielkie sprawiadzny z histroii i geografii :placz: :placz: Miłego dzionka wszytskim życzymy, a wieczorkiem postaram się wpasc i troche "swoich" zdjec pokazac w "nowym kolorku" włosków :razz: Buziaczkujemy Was Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 No cóż :roll: ... Brak słów :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
SwEet_LiLi Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Jejq DAGA :-o Ze Oskarito całuśny to tak ..ale że TY :-o :-o Aż TAK ??? :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Dzien dobry, Dagusiu :) Widze ze ciezki masz teraz okres w szkole... Ale to juz baaaardzo niedlugo! :) [quote name='Daga_i_Oskar'] Za to popatrzcie jak mój Walenty mnie dziisaj wycałował :oops: JESTECIE NAJWSPASNIALSZYMI WALENTYNKAMI !!! swietnie tu wyszliscie... oboje :) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 czesc i czołem !!:eviltong: wpadłysmy tylko z gajkiem zobaczyc czy jakies nowości i juz uciekamy bo eneida po łacinie czeka :shake: a zdjecie walentynkowe Twoje i Oskarka...no cóż...:loveu: nic dodać nic ująć, pięknie:loveu: buziaki :buzi: miłego dnia! Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Dagusiu, chce Ci tylko przypomniec, ze popoludnie bez fotek Oskarka jest popoludniem straconym... ;) Mozesz cos na to poradzic? :lol: Quote
Magda Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Witaj dagusiu!! Ja takze przesylam troche spoznione zyczenia szczesliwych walentynek:oops::oops: Oskarkowy calusik cudny. Ach....jak on cie kocha:loveu: Prawdziwy psi przyjaciel Nie wiem, czy dzisiaj jeszcze bede mogla obejrzec twoje nowe fotki, ale jutro postaram sie wpasc;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Witam Kochani ... Ja tylko tak wpadam rano sie przyiwtac i powiedziec, dzień dobry, a wieczorkiem zyczyć Wam dobranoc :buzi: Kasiu, masz racje "goracy" okres teraz w szkole, nauczyciele gonia z materiałem, robia sprawdzian jeden za drugim, az sama sie dziwie, ze nie mam 5 minut dla siebie, nawet z psem na spacer nie mam kiedy wyjść :placz: Fotek Oskarka juz dzisiaj nie wstawie, ale pokaze siebie :cool3: Postaram sie jutro troche wcześniej zajrzec na dogo i zaspokoic Twój głów Oskarkowy, bo troche tych fot do pokazanioa mi jeszcze zostało :p To ja w nowym kolorku włosów - stwiersziłam, że wszelkie kombinacje z blondami na mojej głowie to nie dla mnie, wole zdecydowanie brązy :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Ok to by było na tyle, jutro na pewno bedzie juz Oskarek ;) Quote
Happy Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 No, no, no,nooooooooooooooooooo:ylsuper: Ale piekna fryzurka. A całuśnym Oskrciem się zachwycam. :oops: Ładnie razem wygladacie. Powodzenia w szkole, bo widzę, że macie natłok jak się patrzy. Quote
Alka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dagusiu ,ślicznie ci w brązach:loveu:.Pewnie kolorek pięknie harmonizuje z ciemną karnacją :loveu: no i ciekawa fryzurka...a kto ukladał włoski ? Quote
an3czka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Witaj Dagusiu:multi: Ślicznie wyszłaś na zdjęciach. Ja też chcę już długie włosy łeeeeeeeee:-( Quote
Recommended Posts