Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry Wieczór Kochani :multi:

Ale miłą niepsodzianke nam przyszykowaliscie tymi wszytskimi wspaniałymi życzonkami :loveu: :loveu:
Dziękujemy za nie bardzo gorąco :buzi: Ja dopiero teraz dotarłam, bo wczesniej nie miałam czasu :shake:

Za to popatrzcie jak mój Walenty mnie dziisaj wycałował :oops:

JESTECIE NAJWSPASNIALSZYMI WALENTYNKAMI !!!

Posted

Dzieńdoberek Kofani :multi:

Ja własnie wychodze na "siusiu" z Oskarkiem i pędze do szkoły ... po południu nauki masa, jutro dwa wielkie sprawiadzny z histroii i geografii :placz: :placz:

Miłego dzionka wszytskim życzymy, a wieczorkiem postaram się wpasc i troche "swoich" zdjec pokazac w "nowym kolorku" włosków :razz:

Buziaczkujemy Was

Posted

Dzien dobry, Dagusiu :)
Widze ze ciezki masz teraz okres w szkole... Ale to juz baaaardzo niedlugo! :)

[quote name='Daga_i_Oskar']
Za to popatrzcie jak mój Walenty mnie dziisaj wycałował :oops:

JESTECIE NAJWSPASNIALSZYMI WALENTYNKAMI !!!

swietnie tu wyszliscie... oboje :)

Posted

czesc i czołem !!:eviltong:

wpadłysmy tylko z gajkiem zobaczyc czy jakies nowości i juz uciekamy bo eneida po łacinie czeka :shake:
a zdjecie walentynkowe Twoje i Oskarka...no cóż...:loveu: nic dodać nic ująć, pięknie:loveu:

buziaki :buzi:
miłego dnia!

Posted

Witaj dagusiu!!
Ja takze przesylam troche spoznione zyczenia szczesliwych walentynek:oops::oops:

Oskarkowy calusik cudny. Ach....jak on cie kocha:loveu: Prawdziwy psi przyjaciel

Nie wiem, czy dzisiaj jeszcze bede mogla obejrzec twoje nowe fotki, ale jutro postaram sie wpasc;)

Posted

Witam Kochani ... Ja tylko tak wpadam rano sie przyiwtac i powiedziec, dzień dobry, a wieczorkiem zyczyć Wam dobranoc :buzi:

Kasiu, masz racje "goracy" okres teraz w szkole, nauczyciele gonia z materiałem, robia sprawdzian jeden za drugim, az sama sie dziwie, ze nie mam 5 minut dla siebie, nawet z psem na spacer nie mam kiedy wyjść :placz:
Fotek Oskarka juz dzisiaj nie wstawie, ale pokaze siebie :cool3:
Postaram sie jutro troche wcześniej zajrzec na dogo i zaspokoic Twój głów Oskarkowy, bo troche tych fot do pokazanioa mi jeszcze zostało :p

To ja w nowym kolorku włosów - stwiersziłam, że wszelkie kombinacje z blondami na mojej głowie to nie dla mnie, wole zdecydowanie brązy :cool3: :cool3:

Posted

No, no, no,nooooooooooooooooooo:ylsuper:
Ale piekna fryzurka. A całuśnym Oskrciem się zachwycam. :oops: Ładnie razem wygladacie. Powodzenia w szkole, bo widzę, że macie natłok jak się patrzy.

Posted

Dagusiu ,ślicznie ci w brązach:loveu:.Pewnie kolorek pięknie harmonizuje z ciemną karnacją :loveu: no i ciekawa fryzurka...a kto ukladał włoski ?