Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Dagusia idzie się kąpsiac, bo Oskarcio juz czeka na nia w łózeczku,a zanim się pozegnam tak całkiem to wstawie jeszcze kilka fot :lol: :lol: ale to za chwile :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 dobranoc dobranoc i do zobaczenia do jutra :multi: :buzi: Quote
Cimi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Wow jaki skoczny jest Oskarek :loveu:. No ale my też mykamy nynać :sleep2:, w końcu trzeba się wyspać przed powrotem do szkoły :bye: :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Ja laaaaaaaaaataaaaaaaam :cool3: :cool3: Oskarku, ślicznie latasz. :loveu: Tylko nam nie odlatuj z galerii!! Dobranoc Dagusiu! :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 My tez juz mowimy powolutku Dobranoc, a na koniec cos z serii : latać kazdy może = skok w zwyż :lol: :lol: tą fotkę chciałam zgłosić na zdjęcie lutego - nadaje sie :cool3: DOBRANOC KOFANI :buzi: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] swietne ujacia! z pewnoscia nadaja sie do konkursu :) Oskarkowi widac na nich taki sliczniutki brzuszek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']My tez juz mowimy powolutku Dobranoc, a na koniec cos z serii : latać kazdy może = skok w zwyż :lol: :lol: tą fotkę chciałam zgłosić na zdjęcie lutego - nadaje sie :cool3: DOBRANOC KOFANI :buzi: Łiii, jaki słodki!! :multi: :multi: Wysyłaj na konkursik, wysyłaj, koniecznie! Quote
Marca_Besi Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Marcelko :loveu: :multi: :multi: :multi: ale sie ciesze, ze zajrzałaś, a moze jakies zdjęcia Besunci nam tu zapodasz co?? please :oops: Dagusiu nie mam za dużo nowych zdjęć Besi, dlatego wczoraj troszkę porobiłam, wklejam jedno: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 czesc i czołem! dagusia do zobaczyska po południu :loveu: :buzi: Quote
Moniś Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc i czołem! dagusia do zobaczyska po południu :loveu: :buzi: Czy jakiś spacer się szykuje? :lol: A po nim masa relacji fotkowe dla nas? ;) Cześć Daguś, cmok Złociutki :buzi: Quote
Magda Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 DZIEN DOBRY Sliczna mordunia:loveu: Daga jak wrocicie ze spacerq to prosimy o fotki!! :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Cześć I Czołem Kochani :multi: Już jesteśmy po przemiłyym spotkanku z Madzia jej TZ'tem oraz z Jolcią i jej TZ'tem. Pieski (mam na mysle Gutka:loveu: i Gaje:loveu: ) wyszalały się dopóty, dopóki Oskarcio:loveu: nie pojawił się na horyzoncie. Wtedy juz nie było nic wzaniejszego, jak wylizanie tego małego szkraba. Niestety ja zdjec za wiele nie mam, ale Madzia cosik tam pstrykała :lol: :lol: Oskarek przed wyjściem był wyfryzowany, więc nic dziwnego ze podbił serca pieskom :cool3: :cool3: Oczywiscie Gajusia i Gutosław mieli równie sliczne fryzurki :loveu: :loveu: Ale sie ich dzisiaj wygłaskałam :multi: :multi: :loveu: Przed wyjściem wygladalismy tak :cool3: :cool3: Już czeka przuy drzwiach, gotowy do wyjścia :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 To z tyłu za Gutkiem, to oskar :evil_lol: :evil_lol: dwaj kumple :cool3: :cool3: aaaaaaaaaaaaaaaaa niedzwiedzie atakuja :evil_lol: Gucio :) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 haha Dagusia jakie piekniasty ten Twój Oskarek jest, no duuuuuuuuuzo piekniejszy niz na zdjatkach :evil_lol: nic dziwnego ze takie zainteresowanie budził ;) Quote
Cimi Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Fajnie razem wyglądają :loveu:. Moja to by Oskarka zgniotła :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Jeszcze jedno zdjęcia gdzieś mi się zawieruszyło, przed wyjściem Oskar:Gajusiu nie uciekaj mi, bo Cie nie dogonie Gaja: musze Gutka gonic bo mi ucieknie :lol: Gutek: mały no i co teraz?? Oskar: tylko nie mały bo Cię zjem :evil_lol: a tu się w Gajusi zakochałam :loveu: i na koniec Gaja&Gucio Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 no a tak wogóle, to Dagusia miała lapki zajęte, bo biedny Oskarek był napastowany przez 2 wielkie kudlicha :lol: oto przykład :lol: mowie wam, prawdziwe cudo z tego Oskarka :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] mowie wam, prawdziwe cudo z tego Oskarka :evil_lol: :oops: :oops: :oops: dziękujemy :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dawid i Goliat Ala te twoje komenatrze ... :cool3: :cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dawid i Goliat rozumiem ze Goliat to Oskarek :cool1: taki niepozorny jest chłopczyna :loveu: Quote
Recommended Posts