Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
haha Alu widzę, że Ty juz podpijasz po kryjomu po innych galeriach :evil_lol: no ładnie ładnie :cool1:

Dagusia :knajpa: i dobranooooc :buzi:

haha, dobre :evil_lol:, Alicja R. zwietrzy każdą okazję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja z rana już w 2 galerii imprezuje , za 200 stronke i tak samo owocnych następnych :cunao::cunao::cunao::drink1::drink1::drink1:

Posted

Dagusiu witaj :buzi: !!! I ja chyba jeszcze zdążyłam toaścik za 200 stronkę :Cool!: choć podobno damy z rana nie piją ;), ale co tam! :knajpa::chlup::drinka::drink1:

Posted

Cześć Dziewczyny :Cool!:

I już 200 stronka nam stukneła, ale ten czas szybko leci, a ile już zdjec tu wstawilam - nie do zliczenia hihi i przez nastepne dni, tygodnie, miesiace i mam nadzieje, ze lata będę Was namimi zasypywała. Jako na gospodarza tej stronki nie wypada mi razem z Wami nie wypic i samej sobie zyczyc kolejnej 200 :)

:knajpa::drink1::drink1::popcorn:

a żeby dzień miło zacząć wstawiam zdjęcia Oskarka :p

Oskarek niesie swojego kumpla do "psich" zabaw :oops:

Pozdrawiamy :razz:

Posted

No to ja witam ciebie jeszcze raz!!:multi::multi:
Wkleilas tyle fot, ze czuje jak bym tam byla razem z wami:lol: szczegolnie jezeli wiem jak wygladal wasz domek.
Za 200 [SIZE=2]stronke!! :drinking::drinking::drinking:

I oczywiscie buziaki dla naszego modela OSKARKA:loveu::loveu: czekam na wiecej i bede wpadac

Posted

Madziu :buzi:

Agatko, własnie wystukałaś 2000 post w naszej galeryjce, mamy nadzieje, ze teraz bedziesz naszym stałym gościem i systematycznie nas odwiedzała :lol: no i czekam na galerie Ortonkowi, slicznemu Briardzikowi :loveu:

a ja wstawiam kolejną procję fot :)

po schodach ganial jak szalony

i szczekał na wszytsko co widział przez okienko ;)

Posted

w trakcie szczekania

ach ten błysk w oczach :lol: :lol:

trochę się łapki rozjechały :oops:

narazie to tyle zdjęć, bo kolejne muszę pozmniejszać, a to trochę potrwa. Zdjęcia pokazywany były robione w 2 pierwszych dniach pobytu :)

Posted

Hihi, jeszcze do kazdego zdjecia powinna byc godzinka, bo dzien juz znamy:evil_lol::evil_lol:
Zapomnialam wczesniej napisac, ze Oskarek zasypia z misiem w dokladnie ten sam sposob jak miki......:lol::lol:

Daga ty tylko pstrykalas foty? Ile ich zrobilas?

Posted

Jeeee ile foteczek Oskarka :multi: :multi: :multi: :hmmmm: Dagus wybacz, ze zapytam ale ile on ma tych ubranek?? :evil_lol:
Oskarek slicznosciowy jak zwykle!! :iloveyou:
Suuper ze juz wrociliscie i ze Wam sie podobaloo :Cool!: :calus: Daguś

Posted

WOW to już 200 stronka :crazyeye: Eee no to pijemy :lol: :lol:
:drink1: :cunao: :knajpa:

Daguś widze, ze Oskarcio wyszalał się nieźle na wyjeździe :evil_lol:

Posted

Madziu,
zdjęć zrobiłam koło 400 :oops: :oops:

Kasiu,
oj nameczył się chłopak ze wciągnieciem tego pieska=suczki, ale czego się nie robi dla chwili przyjemnści :lol: :lol:

mrówka,
ubranek to on nie ma znowu aż tak duzo, bo póki co 5, ale rodzice się smieją, że trzeba bedzie jeszcze osobna szafe dla małego zrobić :oops: :lol:

Maciuś,
wyszalał się, wyszalał, ale teraz jest jakis taki smutny bo musis siedziec w domku i nie ma dostepu na podwórko kiedy chce :shake:

Agatko,
wbrew pozorom siły to on ma duzo, czasem z nim przegrywam np w przeciaganiu :oops:

Gonia,
Oskarek po prostu chciał mi osweicic droge, zebym czasem ze schodów nie zleciała ;):evil_lol:

Madzia,
a żebyś wiedziała, że nie odda nikomu łózko. Jak Pańcia z nim lezy (czyt.JA:evil_lol: ) to nie ma prawa nikt sie do mnie zblizyc, bo moze byc nieciekawie :cool3: :cool3:

Idę zmniejszac kolejną porcję zdjęć ... :evil_lol: nie macie nas jeszcze dosyc hihih :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Gonia,
Oskarek po prostu chciał mi osweicic droge, zebym czasem ze schodów nie zleciała ;-):evil_lol:

Ja tyż chce model takiego psa... :evil_lol: Energooszczędny...:evil_lol:
[quote name='Daga_i_Oskar']

lecę bo chcę ... :lol: :lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaki słodki :loveu: I latający... :cool3:

Posted

Gonia no widzisz przynajmniej na tym zaoszczędzic mozna, a w zamian za to jakas kosteczke mu kupie albo cuś :evil_lol: :evil_lol:

Maciuś, takie różki to my czesto czeszemy, ale szybko się rozwijaja przy "otrzepaniu sie" po czesaniu hihi, ale słodko wyglada, jak taki diabełek co nie :diabloti:

Cimi, zdjęć Oskarka fruwającego, podskakującego bedzkie więcej, ale wszytsko w swoim czasie ;) swoją drogą też takie w ruchu uwielbiam :cool3:

Agga, dziękujemy za odwiedziny :buzi:

Madziu, już lecę wstawiac kolejne zdjęca, tylko je na Image wrzuce :cool3: :cool3: