madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 haha Alu widzę, że Ty juz podpijasz po kryjomu po innych galeriach :evil_lol: no ładnie ładnie :cool1: Dagusia :knajpa: i dobranooooc :buzi: Quote
Alka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):haha Alu widzę, że Ty juz podpijasz po kryjomu po innych galeriach :evil_lol: no ładnie ładnie :cool1: Dagusia :knajpa: i dobranooooc :buzi: haha, dobre :evil_lol:, Alicja R. zwietrzy każdą okazję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja z rana już w 2 galerii imprezuje , za 200 stronke i tak samo owocnych następnych :cunao::cunao::cunao::drink1::drink1::drink1: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 haha no nie mogę - gdzie nie zajrzę to imprezka :evil_lol: no to za 200 stronkę Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Dagusiu witaj :buzi: !!! I ja chyba jeszcze zdążyłam toaścik za 200 stronkę :Cool!: choć podobno damy z rana nie piją ;), ale co tam! :knajpa::chlup::drinka::drink1: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Cześć Dziewczyny :Cool!: I już 200 stronka nam stukneła, ale ten czas szybko leci, a ile już zdjec tu wstawilam - nie do zliczenia hihi i przez nastepne dni, tygodnie, miesiace i mam nadzieje, ze lata będę Was namimi zasypywała. Jako na gospodarza tej stronki nie wypada mi razem z Wami nie wypic i samej sobie zyczyc kolejnej 200 :) :knajpa::drink1::drink1::popcorn: a żeby dzień miło zacząć wstawiam zdjęcia Oskarka :p Oskarek niesie swojego kumpla do "psich" zabaw :oops: Pozdrawiamy :razz: Quote
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 No to ja witam ciebie jeszcze raz!!:multi::multi: Wkleilas tyle fot, ze czuje jak bym tam byla razem z wami:lol: szczegolnie jezeli wiem jak wygladal wasz domek. Za 200 [SIZE=2]stronke!! :drinking::drinking::drinking: I oczywiscie buziaki dla naszego modela OSKARKA:loveu::loveu: czekam na wiecej i bede wpadac Quote
AGATA I BRIARD Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ŚLICZNY OSKAREK :loveu: ! I MA NAPRAWDĘ SUPER GALERIĘ :Cool!: :klacz: POZDRAWIAM :hand: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Madziu :buzi: Agatko, własnie wystukałaś 2000 post w naszej galeryjce, mamy nadzieje, ze teraz bedziesz naszym stałym gościem i systematycznie nas odwiedzała :lol: no i czekam na galerie Ortonkowi, slicznemu Briardzikowi :loveu: a ja wstawiam kolejną procję fot :) po schodach ganial jak szalony i szczekał na wszytsko co widział przez okienko ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 w trakcie szczekania ach ten błysk w oczach :lol: :lol: trochę się łapki rozjechały :oops: narazie to tyle zdjęć, bo kolejne muszę pozmniejszać, a to trochę potrwa. Zdjęcia pokazywany były robione w 2 pierwszych dniach pobytu :) Quote
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Hihi, jeszcze do kazdego zdjecia powinna byc godzinka, bo dzien juz znamy:evil_lol::evil_lol: Zapomnialam wczesniej napisac, ze Oskarek zasypia z misiem w dokladnie ten sam sposob jak miki......:lol::lol: Daga ty tylko pstrykalas foty? Ile ich zrobilas? Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] ale chlopak ciezko pracuje, zeby wtaszczyc tego pluszaka na gore ;) Quote
mrowka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Jeeee ile foteczek Oskarka :multi: :multi: :multi: :hmmmm: Dagus wybacz, ze zapytam ale ile on ma tych ubranek?? :evil_lol: Oskarek slicznosciowy jak zwykle!! :iloveyou: Suuper ze juz wrociliscie i ze Wam sie podobaloo :Cool!: :calus: Daguś Quote
grygy Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 WOW to już 200 stronka :crazyeye: Eee no to pijemy :lol: :lol: :drink1: :cunao: :knajpa: Daguś widze, ze Oskarcio wyszalał się nieźle na wyjeździe :evil_lol: Quote
AGATA I BRIARD Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 no jak widać - SILNY CHŁOPAK z tego OSKARKA ;) a my na razie nie mamy TU galerii, ale mogę jedynie ZAPROSIĆ WSZYSTKICH SERDECZNIE na naszą stronkę : www.petit.prv.pl :czytaj: POZDRAWIAM :hand: :hand: :hand: Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] ach ten błysk w oczach :lol: :lol: Jak to mówią... Ten typ tak ma... :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] on mówi "MOJE ŁÓZKO, NIE ODDAM!":eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Madziu, zdjęć zrobiłam koło 400 :oops: :oops: Kasiu, oj nameczył się chłopak ze wciągnieciem tego pieska=suczki, ale czego się nie robi dla chwili przyjemnści :lol: :lol: mrówka, ubranek to on nie ma znowu aż tak duzo, bo póki co 5, ale rodzice się smieją, że trzeba bedzie jeszcze osobna szafe dla małego zrobić :oops: :lol: Maciuś, wyszalał się, wyszalał, ale teraz jest jakis taki smutny bo musis siedziec w domku i nie ma dostepu na podwórko kiedy chce :shake: Agatko, wbrew pozorom siły to on ma duzo, czasem z nim przegrywam np w przeciaganiu :oops: Gonia, Oskarek po prostu chciał mi osweicic droge, zebym czasem ze schodów nie zleciała ;):evil_lol: Madzia, a żebyś wiedziała, że nie odda nikomu łózko. Jak Pańcia z nim lezy (czyt.JA:evil_lol: ) to nie ma prawa nikt sie do mnie zblizyc, bo moze byc nieciekawie :cool3: :cool3: Idę zmniejszac kolejną porcję zdjęć ... :evil_lol: nie macie nas jeszcze dosyc hihih :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 nowy dzień ... nowe uczesanie ... :cool3: :cool3: i nowa kreacja od Cioci Ali :razz: :razz: lecę bo chcę ... :lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Gonia, Oskarek po prostu chciał mi osweicic droge, zebym czasem ze schodów nie zleciała ;-):evil_lol: Ja tyż chce model takiego psa... :evil_lol: Energooszczędny...:evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar'] lecę bo chcę ... :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaki słodki :loveu: I latający... :cool3: Quote
grygy Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Haha Latrajacy Osk jest słdoki. Musze przyznać, ze ciekawe taka fryzurka na Shih Tzu :evil_lol: Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Zdjęcia w ruchu są zawsze najlepsze :loveu: :lol:. A jest może więcej fotek latającego Oskarka :loveu: ? Quote
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ALe ma fajne ubranko. ŁAdna foteczka w locie. Quote
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A jak Oskarkowi pasuje ubranko od Ali do pilki....:loveu::loveu: No to Daga czekamy na kolejna porcje, bo wszystkie zdjecia ogladalam 2 razy:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Gonia no widzisz przynajmniej na tym zaoszczędzic mozna, a w zamian za to jakas kosteczke mu kupie albo cuś :evil_lol: :evil_lol: Maciuś, takie różki to my czesto czeszemy, ale szybko się rozwijaja przy "otrzepaniu sie" po czesaniu hihi, ale słodko wyglada, jak taki diabełek co nie :diabloti: Cimi, zdjęć Oskarka fruwającego, podskakującego bedzkie więcej, ale wszytsko w swoim czasie ;) swoją drogą też takie w ruchu uwielbiam :cool3: Agga, dziękujemy za odwiedziny :buzi: Madziu, już lecę wstawiac kolejne zdjęca, tylko je na Image wrzuce :cool3: :cool3: Quote
Iv Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A Oskarek jak zwykle, nie pozostaje w tyle w kwestii mody:evil_lol: Wyczochraj maluszka ode mnie:lol: Quote
Recommended Posts