Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: Hejka! Nareszcie udało mi się trafić na Twoją galeryjkę. Oskarcio jak zwykle cudowny. Jemu w każdym kolorze jest pięknie. Ucałuj go w piękny złoty pycholek od cioci Gabi.

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iv,
wycałowany, wycałowany,
nawet podwójnie :loveu:

Malwinko,
on, ze tak powiem uwielbia pozować do zdjęć, może jakiś nie ten tego jest haha, bo z reguły większość nie przepada za zdjęciami :eviltong:

Malgosiu,
własnie taki kolor jak jest na zdjeciu. Taki różowy mi sie spodobal :lol:

ciociu Gabi,
ale sie cieszymy, ze do nas dotarlas :multi: :multi: musisz koniecznie nas odwiedzac czesciej. Napisz co tam u Ciebie. Jak Ofrunia?? Jak sie ma moja mała Rominka i Dustinek??

Madzia,
ona zawsze robi takie maślane oczka jak ma dostać nagródkę no i taki slodziutki wtedy jest, wnet skrzydełka by mu wyroly i udawałby jeszcze janiołka :lol:

Posted

Moim zdaniem najladniejszy jest kolorowy sweterek:eviltong::eviltong: Nic go nie pobije, szczegolnie jesli Oskarek ma go na sobie na sniegu:loveu::loveu:
A pycholek sliczny, zamawiam calowanko:evil_lol:

Posted

Ja uwielbiam ten rozowy maly jezyczek!!:evil_lol::evil_lol: Szczegolnie rano, kiedy juz mu sie nie chce spac to wylizuje mi nos i uszy. Nie wiem moze robi mi poranna toalete:roll::roll: zebym juz nie musiala sie myc:lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hahha......ta ostatnia fota boska!! Oskar tak uwielbia te dropsy?:p

oj lubi je bardzo ... bardzo :lol: :lol: :lol:
raz kupiłam mu o smaku jogurtowym i ... sama wszytskie zjadłam :oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
raz kupiłam mu o smaku jogurtowym i ... sama wszytskie zjadłam :oops: :oops: :oops:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: SMACZNEGO!!:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: SMACZNEGO!!:evil_lol::evil_lol:

Madziu to były normalne jogurtowe czekoladki tylko, że w opakowaniu dla pieskków :oops: :oops: jak czestowalam nimi znajomych to im bardzo smakowaly :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Madziu to były normalne jogurtowe czekoladki tylko, że w opakowaniu dla pieskków :oops: :oops: jak czestowalam nimi znajomych to im bardzo smakowaly :eviltong: :eviltong:

HAhahhaha......... a wiedzieli co jedza?? W sumie jak nie ma czym poczestowac gosci to mozna siegnac do psiej miski:turn-l::turn-l:

Posted

[quote name='Magda_Miki']HAhahhaha......... a wiedzieli co jedza?? W sumie jak nie ma czym poczestowac gosci to mozna siegnac do psiej miski:turn-l::turn-l:

wiedzieli, wiedzieli :eviltong:
teraz na nie poluje i nigdzie nie moge ich dostac, moze teraz w sklepie spozywczym je sprzedaja :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']oj lubi je bardzo ... bardzo :lol: :lol: :lol:
Daga, no wiesz co? :crazyeye:
Psu smakolyki...:shake:

Posted

[quote name='Marca_Besi']Dagusia Foteczki Oskarka super! Na pewno ślicznie będzie wyglądał w różowym ubranku.

Marcelko zdecydowanie do nas za rzadko zaglądasz :shake: ale cieszymy się, ze jestes :multi: