Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O Boże ! Daga ! SZKOŁĘ TRZEBA KOCHAĆ !!! :p Juz wkrótce zobaczysz, że za szkołą sie tęskni ... :roll: :roll: :roll: - ja jakos patrze, patrze i nic nie widze...:crazyeye:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O Boże ! Daga ! SZKOŁĘ TRZEBA KOCHAĆ !!! :p Juz wkrótce zobaczysz, że za szkołą sie tęskni ... :roll: :roll: :roll:
to ja nietypowa jestem, bo ABSOLUTNIE za szkola nie tesknie!!!
za studiami moze troszke, ale szkola - a fe!!!

Posted

Niedawno wróciliśmy ze spacerku i długo nie wytrzymałam bo tak strasznie szczypało w policzki. Oskarek miał łapeczki wysmarowane, cieplutko ubrany, więc nawet nie chciał iść do domku :lol:
Teraz wcina obiadek bo chyba zgłodniał no i miejsce sobie zrobił :lol: :lol:

Co do szkoły ... o mojej to szkoda się wypowiadać.Z zewnątrz wygląda jak ruia i dzięki temu, że osłaniają ją drzewa nie straszy z daleka. Dyrektora mam beznadziejnego, raczej % mu w głowie niż ciepło w szkole, tak więc zawsze marzniemy no i może jednak skróci te lekcje :roll:

Oskarek dziękuje za odwiedziny i takie miłe słowa pod jego adresem, zaraz znowu coś dorzucę :lol: :lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']No to ja czekam na nowe fatosy;) A co do szkoly to musze ci powiedziec, ze bardzo ci wspolczuje:shake: Ale to tylko jeszcze roczek:lol:

jaki roczek?? 3 m-ce tylko :lol: :lol:

No to kolejne zdjątka z tej samej serii :lol: niektóre może są podobne, ale na pewno czymś się różnią :lol: :lol:

widać, ze ma duzo wloskow, o mordunia jak u lwa wyglada hihi

Posted

[quote name='ewelinabuck']

sliczny oskarek moj brat ma tak na imie:diabloti:

:oops: :oops: moja koleżanka jak sie dowiedziala, ze moj pies sie wabi Oskar to sie oburzyla, ze jak tak moglam psa nazwac, bo ona chciala tak dziecko nazwac hihi

P.S ale brat mimo imienia nie jest chyba podobny do osk co :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Jussi']
Kochani...prześlijcie to dalej...tu jest link do strony schroniska na Paluchu...http://www.psy.warszawa.pl/psy2005/b...sowe_ramki.htm
i w spisie ras jest York i fotka...może znajdzie sie ktoś kto jej (to sunia) szuka lub może ktoś ją przygarnie...?
Czasami są osoby, które pragną mieć Yoreczka a nie mogą sobie na niego pozwolić...
Sunia jest w schronisku od 12.01.06...to już 10 dni....:-(

Pozdrawiam
Justyna

jeżeli znacie kogos kto bardzoby chcial Yoreczka to koniecznie przeslijcie ten link ... :-( :-( :-( :-(

Posted

[quote name='Moniś']Dobranoc Oskarciu :loveu::loveu: Złotko Kochane :loveu::loveu:

Moniś my jeszcze nie śpimy

Zastanawiamy się nad kupnem ubranka i nie wiemy czy różowe czy niebieskie - pomóżcie nam.
Niebieskie ma już 2 ubranka i w domu mówią, zeby wziąć różowe a dodam, ze na pleckach miałby być napis OSKAR :oops: :lol: :lol: :lol:

asiunia i reszta jak chcecie to powstawiam jeszcze takiego cud orzeszka :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Moniś my jeszcze nie śpimy

Zastanawiamy się nad kupnem ubranka i nie wiemy czy różowe czy niebieskie - pomóżcie nam.
Niebieskie ma już 2 ubranka i w domu mówią, zeby wziąć różowe a dodam, ze na pleckach miałby być napis OSKAR :oops: :lol: :lol: :lol:

asiunia i reszta jak chcecie to powstawiam jeszcze takiego cud orzeszka :lol: :lol:

Jak super!! Ja tez chce takie ubranko (dla mikiego:lol:) Ale czy w rozowym bedzie mu do pyszczka....:roll: A 3 niebieskie....... nie mam pojecia jak mam ci doradzic:roll:

Posted

[quote name='kinia_w']Różowe dla chłopaka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak nie niebieskie, to może zielone? :)

a czy on wie, że nosic będzie różowe??
a przechodnie i tak zawsze mówią jaka ładna suczka :lol:
a zielone to nie dla nas, nie lubujemy się w tym kolorku :eviltong:
zastanawiamy się jeszcze nad mix'em różu i niebieskiego :lol:

Moniś w takim razie dobrej nocki życze i nie zamarznijcie jutro, ja chyba przez ten mróz odpuszcze sobie szkołe :roll:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Moniś w takim razie dobrej nocki życze i nie zamarznijcie jutro, ja chyba przez ten mróz odpuszcze sobie szkołe :roll:

Oj nieladnie, nieladnie:mad::mad: