Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Madziu no jak tak nalegasz to coś mam na dobranoc :lol: :lol:
Już jest po 22 więc mogę pokazać :oops: :lol: :lol:

Idę się kąpsiać :lol:

Aluś :buzi:

Dziekuje Daga!! DObranoc OSKARQ:multi::loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Oskarcio słodko sobie już śpi zawiniety w kłębek na mojej podusi :lilangel: :lilangel:

Czeka na ciebie!! Kladz sie lepiej obok:evil_lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Czeka na ciebie!! Kladz sie lepiej obok:evil_lol:

grzeje miejscie :lol: :lol:
a co ty mnie Madziu tak wyganiasz?? :shake:
czyżbyc chciala i na Mimi briardzika zapolowac :mad: :mad: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Madziu no jak tak nalegasz to coś mam na dobranoc :lol: :lol:

Bez żenady... wszystko pokazał :shake: :lol::lol::lol:

Posted

Dagusiu, przyszlo mi jedynie potwierdzić opinie .Prześlicznie wyglądałas .

Niezapomniane chwile na pewno pozostaną w Twojej pamięci.Przecież taka prawdziwa studniówka jest raz w życiu.Jeżeli bawiłaś się tak jak wyglądałaś to nie ma o czym mówic.Super!!!:loveu::loveu::loveu:

Ja pamietam swoją czarną spódnicę i białą bluzkę.:cool3:Ale moja studniówka także zapadła mi w pamięć , bo zabawa była przednia.(jak na owo czasy :eviltong:)

Posted

Idę się kąpsiać :lol:

Aluś :buzi:
no tak to jeszcze Oskarka nie widzialam :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Alka']Dagusiu, przyszlo mi jedynie potwierdzić opinie .Prześlicznie wyglądałas .

Niezapomniane chwile na pewno pozostaną w Twojej pamięci.Przecież taka prawdziwa studniówka jest raz w życiu.Jeżeli bawiłaś się tak jak wyglądałaś to nie ma o czym mówic.Super!!!:loveu::loveu::loveu:

Ja pamietam swoją czarną spódnicę i białą bluzkę.:cool3:Ale moja studniówka także zapadła mi w pamięć , bo zabawa była przednia.(jak na owo czasy :eviltong:)

Aluś 100dniówka będzie niezapomniana do konca zycia. Tak jak wyzej napisalas zabawa byla przednia. Nawet czasu na jedzenie nie mialam bo nogi ciągły mnie na parkiet :lol: :lol: Ja juz chce zobaczyc ta płyte z filmem :lol: :lol:

BTW mojego wyglądu to WSZYSTKIM bardzo dziękuję za miłe słowa, przyznam szczerze, ze i ja sama sobie sie podobałam :oops: :oops:

Julita, Alka, Lucy* i pozostali

Posted

[quote name='Teklunia']no tak to jeszcze Oskarka nie widzialam :oops::oops::oops:

Kasiu taka Oskarkowa poza to na porządku dziennym :oops: :oops: Zawsze wywala swoje klejnoty na wierzch :oops: :oops:

P.S Postaram sie dzisiaj zdobyc część zdjęć ze 100dniówki na których mnie widać :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']grzeje miejscie :lol: :lol:
a co ty mnie Madziu tak wyganiasz?? :shake:
czyżbyc chciala i na Mimi briardzika zapolowac :mad: :mad: :lol:

W sumie...:evil_lol::evil_lol: Ja bym chciala zapolowac na jakiegos szczeniaczka:oops::oops:

Posted

Kochani właśnie wrociłam od qmpeli i zgrałam sobie zdjęcia ze studniówki :lol: :lol: :lol: Dużo zdjęć niepowychodziło, albo jest zamazanych, ale postaram się wybrać te w miare ciekawe i powstawiam je myslę, że jeszcze dzis :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']To ja jeszcze powzdycham ... Ehhhhhhhhhhhh ... Ihhhhhhhhhhhhhh :loveu: :cool3: ;) ...

bo się tu zaraz rozpłynę ze wstydu :oops: :oops: :oops: dobrze ze nie widzisz jak sie rumienie :eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']bo się tu zaraz rozpłynę ze wstydu :oops: :oops: :oops: dobrze ze nie widzisz jak sie rumienie :eviltong:

No już dobrze, dobrze ... Nie będę więcej ;) ...
Ale naprawdę ślicznie wyglądałaś ;) ...