Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich już po Nowym Roku :multi: :multi:
Ale wspaniała niespodzinka na mnie czekała w postaci tylu kartek i życzeń noworocznych :p :p
Ja niestety nie byłam wstanie zajrzeć wczoraj na dogo :oops: :oops: i dzisiaj tak do siebie doszłam i można powiedzieć, ze funkcjonuję normalnie :oops: :oops:

Na początku miałam być w domku z piesiem i miała wpaść kumpela, no ale w ostatni dzień, czyli w Sylwestra okazało się, że kuzyn robi Sylwka w knajpie no i zostałyśmy obie zaproszone. A że mój dziadek mieszka na przeciwko, więc podrzuciłam mu piesia, żeby nie był sam w domku, a ja po niego wróciłam następnego dnia :lol: :lol:

Ogólnie było super :)

Posted

[quote name='Moniś']W koncu sie Dagusia zjawiła :D To teraz niech nam daje tu szybciutko Oskarka :lol:

mówisz, masz :lol: :lol: :lol:
Oskarek we własnej osobie :razz: :lol:

znalazłam jakieś zdjęcia z zeszłego roku przy robieniu porządku w laptopie :oops: :oops:

te spojrzenie mówi samo za siebie :diabloti:

Posted

Czesc Dagus, czesc Oskarek!

Patrzcie gdzie przejezdzalam dzisiaj (i tydzien temu tez :)) Szkoda ze nie moglysmy sie poznac... :oops:

Nadrobilam juz Oskarkowe zaleglosci, ktore mi sie narobily przez ten wyjazd. I jak zwykle jestem zauroczona tym maluchem :angel:
Tym bialym noseczkiem

i karcacym spojrzeniem

(A ze mna na nartach byly 2 yorki :) Mam mnostwo fotek, wiec powstawiam niedlugo. )

Posted

Kasiu oj wielka szkoda, bardzo wielka, że nie zgadałyśmy się jakoś, bo przecież mogłymsy się nawet na 15 min spotkać na kawke, a tutaj prosze wchodze na dogo i widze znak z moja miejscowoscia :mad: nie ujdzie Ci to na sucho :diabloti: :mad: :mad:

Oskarcio macha ogonkiem i cieszy sie, że wróciła jego "wielbicielka"

Posted

No to dziewczyny najwyższa pora żeby się na jakiś spacerek w parczku umówić :lol: :lol:
A może ten weekend??sobota?? co Wy na to??

Oskarek oczywiście pieknie dziekuje za wszytskie pochwały i macha ogonkiem :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Umówcie się i zróbcie duuuuużo fotek ;)

Gabryjella napisał(a):
Najlepiej bardzo dużo.:lol:

Oj tak, tak - koniecznie baaardzo dużo :lol:

Posted

eh coś nam te umawianie kiepsko idzie :roll:
Dziewczyny no gdzie jestescie??
A moze Ale by tez wpadly ze swoimi pociechami? Im wiecej nas tym weselej i lepiej?
Moze i Gosiaczek skusilby sie jeszcze raz nawiedzic parczek?? :lol: :lol:
Ja mam ten weekend wolny, rodzice wyjeżdżają więc nie ma się czym przejmować :P

Jeżeli tylko do spotkania dojdzie to oczywiście fotecki będą :razz:

Pozdrawiam wszystkich gorąco :)

Posted

tak naprawdę to Oskarkowi przeszkadzały gmeczki na wąsikach i stąd ta mina hihi :lol: :lol:

U nas cały dzionek sypało śniegiem, ale co z tego jak temp w plusie i chlapa sie tylko robi-na chorobę :roll:
Wróciliśmy ze spacerku, zrobiłam kilka fotecek no i zaraz je powstawiam, tylko muszę wybrać te które się nadają i na których widać tez Oskarka, a nie tylko sam śnieg, bo mały szalał jak pędziwiatr :lol: :lol:

A dziewczyn, których dotyczy spotkanko ani widu ani słychu :shake:

Posted

Kilka(nascie) spacerowych fot :lol: :lol:

Śniegu z godziny na godzine przybywa, a drzewa zaczynają się uginać pod ciężarem białego puszku

jakieś zapaszki piesio wyczuwa :lol:

no chodz Dagus idziemy

no i co się tak gapisz? psa w tunelu śniegowym nie widziałaś??:evil_lol: :evil_lol:

Posted

miałam małą awarię, więc wstawiam reszte fot
A czemu to nikt nas nie chce oglądać :-(

niuechał, niuchał aż coś wyniuchał

biegnacy "królik" :lol: :lol:

Daguś weź mnie na rączki :oops:

trochę nas zasypało :lol:

buu coś mi Image nawala :roll: