Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 mmbbaj napisał(a):Daga&Oskar napisał(a): A ta fotka podoba mi sie najbardziej dlatego też zrobiłam ją w sephi :D Mnie też się bardzo podoba! :P A jaki śliczny sweterek ma Oskarek! :D sweterek dostaliśmy od jednej z dogomaniaczki, która także ma Yorkusia Snoopcia. Przyznam szczerze, ze na poczatku bałam się jak to wyjdzie z takimi mocnymi kolorkami, ale jestem zadowolona i Oskarka wszedzie widac :) Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 No Oskarek śliczniutki jak zawsze :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: a ten sweterek !!! Rzuca się w oczy z kilometra :lol: już nigdy Ci się nie schowa :evilbat: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 cholerne dogo ciągle szwankuje - już tak od kilku dni wrrr Lucy* napisał(a):No Oskarek śliczniutki jak zawsze :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: a ten sweterek !!! Rzuca się w oczy z kilometra :lol: już nigdy Ci się nie schowa :evilbat: Lucy, dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że o nas wpadasz :) Quote
marlena924 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Oskarcio ma śliczny sweterek :-) Naprawde, bedzie teraz bardziej widoczny :D:D :angel: Pozdrowionka Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Hej Marlenko :) Jak miło, że do nas zaglądasz :buzi: Oskarek bardzo mi się podoba w sweterku i widać, że jest mu w nim wygodnie, takie sweterki nie krępują ruchów, więc na dworku zapomina że go ma. A kolorki celowo takie wybrałam, bo chciałam, żeby się rzucał z daleka z tego względu że my bardzo czesto śmigamy bez smyczki :) Quote
marlena924 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Zaglądam, zaglądam kiedy tylko mogę :D Toffik ma też coś podobnego do Waszego sweterka, tylko ma golfik, mięciutki golfik w kolorze czerwonym, widac, ze mu w nim wygodnie :-) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 marlena924 napisał(a):Zaglądam, zaglądam kiedy tylko mogę :D Toffik ma też coś podobnego do Waszego sweterka, tylko ma golfik, mięciutki golfik w kolorze czerwonym, widac, ze mu w nim wygodnie :-) no tak najwazniejsze, zeby pieskowi było wygodnie i dobrze się w tym czuł :lol: :lol: Quote
Alka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Alka napisał(a):Właśnie wróciliśmy z Silesia City haha, Daga, niesamowite, my też tam dzisiaj byliśmy...tylko trochę się spieszyliśmy z powrotem bo mieliśmy kolędę. :wink: :D :D :D Aluś no i nic nie wspomniałaś? My tam byliśmy koło 16:30, a Wy? Jakie ogólne wrażenia? Nie wspominałam , bo do konca nie byłam pewna czy pojade.Byliśmy zaraz po otwarciu.Trochę błądzilismy , bo sporo objazdów jest .A wrażenia, no cóż , trochę sie rozczarowałam. :wink: :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Alka napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):Alka napisał(a):Właśnie wróciliśmy z Silesia City haha, Daga, niesamowite, my też tam dzisiaj byliśmy...tylko trochę się spieszyliśmy z powrotem bo mieliśmy kolędę. :wink: :D :D :D Aluś no i nic nie wspomniałaś? My tam byliśmy koło 16:30, a Wy? Jakie ogólne wrażenia? Nie wspominałam , bo do konca nie byłam pewna czy pojade.Byliśmy zaraz po otwarciu.Trochę błądzilismy , bo sporo objazdów jest .A wrażenia, no cóż , trochę sie rozczarowałam. :wink: :D a czym najbardziej się rozczarowałaś? Co wyobrażałaś sobie inaczej? Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 dzięki Monić :buzi: i z niecierpliwością czekam aż zapodasz nam jakieś nowe fotki Noddiego ;) Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Oskarek jak model , kiedy robicie Rewię mody :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Oskarek jak model , kiedy robicie Rewię mody :wink: już niebawem, może w przyszłym tygodniu :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Oskarek śpiący, mówi wszytskim dobranoc :sleep: ale pańcia jeszcze chwilke posiedzi :lol: Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Oskarek jak model , kiedy robicie Rewię mody :wink: już niebawem, może w przyszłym tygodniu :lol: :lol:to czekamy na fotorelację :wink: Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Oskarek śpiący, mówi wszytskim dobranoc :sleep: ale pańcia jeszcze chwilke posiedzi :lol: Buziak Oskarku :buzi: śnij o suszonych kiełbaskach :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Ja też już mówię wszystkim D O B R A N O C i kolorowych snoof życze Do juterka Kochani :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 :) a ja znowu Oskarka przed samym snem sobie ogladam i musze przyznac ze to bardzo mile zakonczenie dnia :) a zaraz pojde w jego slady i wskocze pod kolderke:) a wtym kolorowym sweterku jest mu wyjatkowo ladnie - pasuje do koloru wlosków... a jak sobie jeszcze nosek sniegiem oproszy to juz nic tylko calowac i przytulac :) :angel: Quote
Maga100 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 jak ja wam zazdroszczę tego śniegu :placz: Quote
Lucy* Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Maga100 napisał(a):jak ja wam zazdroszczę tego śniegu :placz: Co tam czas tracisz na zazdrość.. Odtańcz taniec zaklinacza śniegu 8) 8) i będziesz mieć :lol: Quote
Snoopy7 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 :oops: :oops: Przepraszam za dwa posty coś dogo mi też szfankuje... :( Quote
Snoopy7 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 O jejku jaki słodki Oscareczek pod kołderką widzę że sweterek się przydaję , strasznie się cieszę i jak do twarzy mu w nim. Wycałuj proszę Daguś Oscarka od nas Quote
Yorkies Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 daguś, nie wiem jak ty to robisz ale Oskarek zawsze wygląda na fotach słodziutko! To pełen uroku psiunio :wink: 8) a foteczki pod kołderką pokazują ze ma chyba nawet za dobzre ze swoja pancią, sesje, spacery i ta kołderka normalnie same luksusy :wink: 8) :lol: pozdrawiam i czekam na kolejne foty :wink: 8) :fadein: Quote
marlena924 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 :fadein: :angel: :angel: :angel: Śliczny Oskareczek :-) Słodziutko wygląda gdy idzie spać :D Quote
Recommended Posts