Snoopy7 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Daguś piękne zdjęcia ale miałaś wyjazd pełen wrażeń - super. A Oscarek niedzielny wspaniały, żałuje że mnie tam nie było ze Snoopciem, chłopcy by się napewno polubili, Snoopcio bardzo lubi Axelka więc i z Oscarkiem by się dogadali. buziaczki Quote
Alicja Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Daguś , czekamy ze zniecierpliwieniem :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Witam Kochani :( Jestem baaardzo zalamana, do mojego komputera wtargnal sie wirys trojan, ktory siedzial sobie w siostry tlenie i prawdopodobnie to on powodowal te wszytskie problemy, ale to nie koniec. Postanowilismy odinstalowac tego szkodnika tlena i skasowac, ale przy okazji skasowal sie caly plik "install" i nie mam teraz zadnego programu. Najwazniejszy dla mnie byl PhotoImpact za pomoca ktorego zmniejszalam fotki i opisywalam/obrabialam. Jestem zalamana :( :( Mam go na plytce ale nie wiem jaka jest tego przyczyna ze po raz drugi nie chce sie zainstalowac :( Nie mam teraz gdzie zmienszac zdjec ... :( :( :( Agatko, czy m.ówisz o tym Oceanarium nad Tamizą? Zajrzałam tam, ale dzien wczesniej odwiedzilismy Oceanarium w Bournemouth-na miejscu :) Tam takze plywaly sobie rekinki, ale ich nie uchwycilam - baterie mi siadly :( Gosiu, dzieki za to zdjecie, ja mam tylko kilka, ale nie takiej jakosci. Bziaczki dla Axia. No i jak mam Wam pokazac zdjecia? :cry: :cry: Quote
isabelle Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Witam Kochani :( Agatko, czy m.ówisz o tym Oceanarium nad Tamizą? Zajrzałam tam, ale dzien wczesniej odwiedzilismy Oceanarium w Bournemouth-na miejscu :) Tam takze plywaly sobie rekinki, ale ich nie uchwycilam - baterie mi siadly :( Tak, to bylo oceanarium nad Tamiza, teraz mi przypomnialas. :wink: :P Faktycznie z tymi wirusami to makabra, nie ma rady wszystko trzeba instalowac od nowa. Jest kilka darmowych programow w sieci do obrobki zdjec np. Gimp i mozesz na razie z nich skorzystac i fotki pozmniejszac. Czekamy z niecierpliwoscia na ciag dalszy. :wink: :P Quote
Lucy* Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Witaj Daguś !!! :buzi: :angel: Jakie piękne zdjęcia :angel: !!! Jak już się z kompem pozbieracie po tym wirusie to dawaj do oglądania bo żądna jestem :ghost_2: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Hurra komputer działa, ale jestep happy, nie macie pojęcia :) Program do zmniejszania zdjęć podała mi Gosia, której dziękuję no i teraz mogę wklejać ciąg dlaszy zdjęć z Anglii, a jest ich spore :) Powoli je sobie zmniejszam i będę wstawiała. Pokaże teraz wszytskie zdjęcia z miejscowości, w której byłyśmy, a na koniec zostawie Londyn. BOURNEMOUTH Zdjęcia robione pierwszego dnia zaraz jak przyjechaliśmy, siostry chłopak zaprosił nas do restauracji na coś ciepłego, pohoda jak widać dopisywała, więc przyjemnością było posiedzieć sobie na tarasiku, a takie o to mieliśmy widoczki :) Takimi brykami się tam bujają, a co jedna to lepsza Ja z siostrą -troche wiało i włoski mi potargało :lol: :lol: Tak wygląda Oceanarium w Bournemouth :D cdn :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Tak wyglądało na dole w salonie :) A to sobie jestem JA :evilbat: :lol: Taki taraz przeszklony mieliśmy- za bardzo go tu nie widać :oops: A tak się dom prezentował z zewnątrz To już zdjęcia z ostatniego dnia ... Jedziemy autobusem do centrum - siedziałyśmy na górze - fajne widoczki z góry :lol: Tam jest bardzo bujna roślinnośc- nie mogłam w to uwierzyć - mnóstwo zieleni Na kazdym kroku spotyka się palmy - jak na hawajach 8) :lol: a ta soczyście zielona trawka - miód dla oczu cdn :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Dotarłyśmy nad morze hurra :lol: :lol: Fale sfotografowałam z każdej strony :oops: :oops: zdjęcie robione pod słońce, ale bardzo mi się spodobało - lepsze jest w większym rozmiarze Ja się też znalazłam na fotce - dla uwiecznienia, że byłam nad Morzem :lol: piękne niebiesiutkie niebo Molo na którym znajdował się Teratr Na dzisiaj to już tyle, reszte powstawim jutro - jeszcze Londyn został :D Quote
isabelle Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Wow, Dagusia, swietne zdjecia i faktycznie az sie cieplej zrobilo, ogrzalo te nasze -5 stopni. :lol: :D Ale najfajniej to TY sie prezentujesz na foteczkach, super laska z ciebie. :P :D A morze uwielbiam, wiec prosze o jeszcze morza... :wink: :lol: :P Quote
Teklunia Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 ale tam jest pieknie :o sliczne widoczki mialyscie i swietny dom :D a te zdjecia pod słonce - cud-miod! Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Daguś , piękna wycieczka , cudne wspomnienia i fotki :wink: Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Daguś - śliczne zdjąteczka i Ty ślicznie na nich wyszłaś no to teraz czekam na pozostałe fotaski 8) Buziaki Quote
Daga_i_Oskar Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Dzięki dziewczyny za miłe komentarze - wreszcie udało mi się wstawić te fotki, bo ciężkich bojkach z komputerem, ale najważniejsze są efekty końcowe czyli zwyciężyłam :lol: Ale żeby nie było, że to galeria Oskarka, aja go od trzech tyg nie pokazuje tylko sobą zaśmiecam tą jego galeryjkę to niedzielny spacerek na sprostowanie sytuacji :lol: :lol: Pierwsze spotkanie piesków przebiegło szybko i bezkonfliktowo :lol: Oskarek chodzil bez smyczki, więc co chwila wracał i patrzył czy aby na pewno idzie jeszcze pańcia :lol: :lol: Oskarek wpatrzony w Axelka :D Gęsiego sobie też chodzili :lol: :lol: Quote
Iv Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Nie zasmiecasz galerii Oskarka :D Twoje fotki z Anglii tez sa piekne. Prosze o wiecej :lol: A Oskarka wymiziaj ode mnie. Quote
Daga_i_Oskar Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Oskarek wymiziany :D teraz już sobie słodko śpi i grzeje miejsce pańci :lol: Jutro wstawię reszte fotek ze spotkania :) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Dzieńdoberek :) Mam jeszcze 10 min do wyjscia, wiec wpadlam zobaczyc co na dogo sie dzieje :D Oskarek wczoraj mial jakies problemy z lapka, kulał na nia i nie chcial w ogole chodzic. Nie wiem co sie stalo moze jakis skurcz go zlapal? Dzisiaj jednak zauwazylam, ze juz wszytsko w porzadku z nim :) 3majcie za mnie kciuki okolo 10:20 mam spr z histy :-? Pozdrawiamy i milego dzionka wszystkim zyczymy Quote
Lucy* Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Zdjęcia CUDOWNE :angel: :angel: Trzymam kciuki !! Powodzenia !!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
tygrysek-kr Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nic dodać nic ując Dagusia zdjęcia REWELACYJNE fajny wypadzik :) Ucałuj Oskarka niezły z niego chłopaczek :) Quote
Alka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dagusiu, prześliczne zdjęcia wstawiłaś ,widac ,że przezencik na urodziny to był strzał w 10. Jesteś śliczna i baaardzo fotogeniczna ! Quote
Teklunia Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 ups, chcialam powiedziec ze bede trzymac kciuki, ale przespalam Twoj sprawdzian z historii :oops: Mam za to nadzieje ze swietnie poszedl... A lapcie Oskarka prosze wycalowac ode mnie, niech szybko przestaje bolec! Quote
julita104 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dagusiu śliczne foteczki z Anglii i równie piękne Oskarka! Wszystkie przecudne!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Jak miło wejść na dogo i tyle wspaniałych komentarzy przeczytać - dziękuje Wam bardzo Kochani Ja dopiero teraz na dogo mogłam zajrzeć, bo po poludniu świętowaliśmy urodzinki mamy :lol: Tekluniu Sprawdzian z historii poszedl w miare, ale w poniedzialek pisze kolejny, zaległy, 2 razy cięższy. Aluś prezen od siostry na 18stkę to rzeczywiście strzał w 10, a i pogoda była życzliwa dla nas i nie padało Idę teraz pozmniejszac reszte zdjęc niedzielnych a następnie zabiore się za LONDYN :D Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Niedzielny Oskarek i Axelek c.d Oskarek sprawdza co też Axelek porabia w bagażniku :lol: Biedaczek cierpaił z powodu kulek śniegowych, ale Pańcia przybyła mu na ratunek :) Trzeba wywąchać cały śnieg :lol: :lol: Wreszcie razem, można się bawić :lol: Quote
Recommended Posts