Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daguś piękne zdjęcia ale miałaś wyjazd pełen wrażeń - super. A Oscarek niedzielny wspaniały, żałuje że mnie tam nie było ze Snoopciem, chłopcy by się napewno polubili, Snoopcio bardzo lubi Axelka więc i z Oscarkiem by się dogadali. buziaczki

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Kochani :(

Jestem baaardzo zalamana, do mojego komputera wtargnal sie wirys trojan, ktory siedzial sobie w siostry tlenie i prawdopodobnie to on powodowal te wszytskie problemy, ale to nie koniec.
Postanowilismy odinstalowac tego szkodnika tlena i skasowac, ale przy okazji skasowal sie caly plik "install" i nie mam teraz zadnego programu.
Najwazniejszy dla mnie byl PhotoImpact za pomoca ktorego zmniejszalam fotki i opisywalam/obrabialam.
Jestem zalamana :( :(
Mam go na plytce ale nie wiem jaka jest tego przyczyna ze po raz drugi nie chce sie zainstalowac :(
Nie mam teraz gdzie zmienszac zdjec ... :( :( :(

Agatko,
czy m.ówisz o tym Oceanarium nad Tamizą? Zajrzałam tam, ale dzien wczesniej odwiedzilismy Oceanarium w Bournemouth-na miejscu :)
Tam takze plywaly sobie rekinki, ale ich nie uchwycilam - baterie mi siadly :(

Gosiu,
dzieki za to zdjecie, ja mam tylko kilka, ale nie takiej jakosci. Bziaczki dla Axia.

No i jak mam Wam pokazac zdjecia? :cry: :cry:

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
Witam Kochani :(

Agatko,
czy m.ówisz o tym Oceanarium nad Tamizą? Zajrzałam tam, ale dzien wczesniej odwiedzilismy Oceanarium w Bournemouth-na miejscu :)
Tam takze plywaly sobie rekinki, ale ich nie uchwycilam - baterie mi siadly :(

Tak, to bylo oceanarium nad Tamiza, teraz mi przypomnialas. :wink: :P

Faktycznie z tymi wirusami to makabra, nie ma rady wszystko trzeba instalowac od nowa. Jest kilka darmowych programow w sieci do obrobki zdjec np. Gimp i mozesz na razie z nich skorzystac i fotki pozmniejszac. Czekamy z niecierpliwoscia na ciag dalszy. :wink: :P

Posted

Witaj Daguś !!! :buzi: :angel:

Jakie piękne zdjęcia :angel: !!!

Jak już się z kompem pozbieracie po tym wirusie to dawaj do oglądania bo żądna jestem :ghost_2:

Posted

Hurra komputer działa, ale jestep happy, nie macie pojęcia :)
Program do zmniejszania zdjęć podała mi Gosia, której dziękuję no i teraz mogę wklejać ciąg dlaszy zdjęć z Anglii, a jest ich spore :)
Powoli je sobie zmniejszam i będę wstawiała.

Pokaże teraz wszytskie zdjęcia z miejscowości, w której byłyśmy, a na koniec zostawie Londyn.

BOURNEMOUTH

Zdjęcia robione pierwszego dnia zaraz jak przyjechaliśmy, siostry chłopak zaprosił nas do restauracji na coś ciepłego, pohoda jak widać dopisywała, więc przyjemnością było posiedzieć sobie na tarasiku, a takie o to mieliśmy widoczki :)

Takimi brykami się tam bujają, a co jedna to lepsza

Ja z siostrą -troche wiało i włoski mi potargało :lol: :lol:

Tak wygląda Oceanarium w Bournemouth :D

cdn :lol:

Posted

Tak wyglądało na dole w salonie :)

A to sobie jestem JA :evilbat: :lol:

Taki taraz przeszklony mieliśmy- za bardzo go tu nie widać :oops:

A tak się dom prezentował z zewnątrz

To już zdjęcia z ostatniego dnia ...

Jedziemy autobusem do centrum - siedziałyśmy na górze - fajne widoczki z góry :lol:

Tam jest bardzo bujna roślinnośc- nie mogłam w to uwierzyć - mnóstwo zieleni

Na kazdym kroku spotyka się palmy - jak na hawajach 8) :lol:

a ta soczyście zielona trawka - miód dla oczu

cdn :lol:

Posted

Dotarłyśmy nad morze hurra :lol: :lol:

Fale sfotografowałam z każdej strony :oops: :oops:

zdjęcie robione pod słońce, ale bardzo mi się spodobało - lepsze jest w większym rozmiarze

Ja się też znalazłam na fotce - dla uwiecznienia, że byłam nad Morzem :lol:

piękne niebiesiutkie niebo

Molo na którym znajdował się Teratr

Na dzisiaj to już tyle, reszte powstawim jutro - jeszcze Londyn został :D

Posted

Wow, Dagusia, swietne zdjecia i faktycznie az sie cieplej zrobilo, ogrzalo te nasze -5 stopni. :lol: :D Ale najfajniej to TY sie prezentujesz na foteczkach, super laska z ciebie. :P :D
A morze uwielbiam, wiec prosze o jeszcze morza... :wink: :lol: :P

Posted

Dzięki dziewczyny za miłe komentarze - wreszcie udało mi się wstawić te fotki, bo ciężkich bojkach z komputerem, ale najważniejsze są efekty końcowe czyli zwyciężyłam :lol:

Ale żeby nie było, że to galeria Oskarka, aja go od trzech tyg nie pokazuje tylko sobą zaśmiecam tą jego galeryjkę to niedzielny spacerek na sprostowanie sytuacji :lol: :lol:

Pierwsze spotkanie piesków przebiegło szybko i bezkonfliktowo :lol:

Oskarek chodzil bez smyczki, więc co chwila wracał i patrzył czy aby na pewno idzie jeszcze pańcia :lol: :lol:

Oskarek wpatrzony w Axelka :D

Gęsiego sobie też chodzili :lol: :lol:

Posted

Dzieńdoberek :)

Mam jeszcze 10 min do wyjscia, wiec wpadlam zobaczyc co na dogo sie dzieje :D
Oskarek wczoraj mial jakies problemy z lapka, kulał na nia i nie chcial w ogole chodzic. Nie wiem co sie stalo moze jakis skurcz go zlapal? Dzisiaj jednak zauwazylam, ze juz wszytsko w porzadku z nim :)

3majcie za mnie kciuki okolo 10:20 mam spr z histy :-?

Pozdrawiamy i milego dzionka wszystkim zyczymy

Posted

Dagusiu, prześliczne zdjęcia wstawiłaś ,widac ,że przezencik na urodziny to był strzał w 10.

Jesteś śliczna i baaardzo fotogeniczna !

Posted

ups, chcialam powiedziec ze bede trzymac kciuki, ale przespalam Twoj sprawdzian z historii :oops: Mam za to nadzieje ze swietnie poszedl...

A lapcie Oskarka prosze wycalowac ode mnie, niech szybko przestaje bolec!

Posted

Jak miło wejść na dogo i tyle wspaniałych komentarzy przeczytać - dziękuje Wam bardzo Kochani
Ja dopiero teraz na dogo mogłam zajrzeć, bo po poludniu świętowaliśmy urodzinki mamy :lol:

Tekluniu
Sprawdzian z historii poszedl w miare, ale w poniedzialek pisze kolejny, zaległy, 2 razy cięższy.

Aluś
prezen od siostry na 18stkę to rzeczywiście strzał w 10, a i pogoda była życzliwa dla nas i nie padało

Idę teraz pozmniejszac reszte zdjęc niedzielnych a następnie zabiore się za LONDYN :D

Posted

Niedzielny Oskarek i Axelek

c.d

Oskarek sprawdza co też Axelek porabia w bagażniku :lol:

Biedaczek cierpaił z powodu kulek śniegowych, ale Pańcia przybyła mu na ratunek :)

Trzeba wywąchać cały śnieg :lol: :lol:

Wreszcie razem, można się bawić :lol: