Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Debe ... dziękuje Kochanie, już jest lepiej i powoli dochodzę do siebie Quote
Snoopy7 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Dagusiu, Ja też dopiero teraz przeczytałam co Cię spotkało strasznie Ci współczuje co za huligany ale bym im chętnie . Trzymaj się mocno i uważaj na siebie całuski Quote
asiunia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Hej!! To co się dzieje na ulicach to makabra :roll: Dostaniemy jakieś fotki Oskarka? :D Quote
Guest bernulka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Dagus ja chce już 17!! :angel: :angel: :angel: i chce jeszcze nowe fotecki Oskarka :angel: paździoszki Quote
Guest bernulka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 łiii moja Daga :angel: i Oskarcio :angel: paździoszki Quote
Yorkies Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Daguniu, Ciekawy musiałyscie mieć spacerek! a mnie jak zwykle zadziwia jedno: KOLORY! cudo! :wink: :D :iloveyou: z Oskarkiem tworzycie śliczną parkę! wycałuj go ode mnie koniecznie :buzi: pozdrawiam :fadein: Quote
kasja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Śliczne fotki :D no i jeszcze ładniejszy Oskarek Quote
Teklunia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 :) jak sie mnie ludzie pytaja, co to za rasa ten briard, to mowie ze to takie cos jak york tylko ze wiekszy... i co, nie mam racji? :D Quote
asiunia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Hej!! Śliczne foteczki :angel: Daga i Oskarek :iloveyou: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Witam Kochani :lol: Wczoraj jak na złość padł mi komp i dzisiaj musiał być na nowo wgrywany cały windows i te inne duperele. W związku z tym nie mam nic, żadnego programu to zmniejszania, zostałam bez niczego :/ Jeszcze jak na złość PhotoImpact nie chce mi się zainstalować i komp mi się strasznie zacina. Nie będę w stanie wstawić już dzisiaj zdjęcia z wczorajszego spotkanka. Obiecuję jednak, że jak jutro uda mi się zainstalować ten program na tym cholernym komputerze to wstawie kilka fot jakie mi wyszły :) Póki co chciałam podziękować Jolusi za miłe spotkanko. Bardzo fajnie spędziliśmy wczorajsze popołudnie. Ja byłam bardzo zadowolona, Oskarek troche mniej :evilbat: Jednakże do domku przyszedł taki zadowolony, że miał jeszcze ochotę na zabawę, pomimo iż strasznie wymęczył go Gutek. Ja wczoraj od "troszeczkę" :lol: :lol: niezgrabnego Agata dostałam prosto w szczękę jego malutką mordeczką hihih. Aż mi się ptaszki pokazały :lol: :lol: Dzisiaj jest już OK tylko troche mnie boli haha Joluś śliczne zdjęcia wstawiłaś, dzięki, jesteś Kochana! Dziękuje również za to, że zaprowadziłaś mnie do Koników i mogłam te cudeńka podziwiać, pogłaskać, a nawet zrobić sobie z nimi zdjęcia. Dziękuję Wam Kochani, że tutaj zaglądacie i razem ze mną cieszycie sie Oskarkiem. Spędziłam już rok na dgmanii, ale tutaj na galerii to życie kwitnie :D nie ma czasu na nudę i to mi się bardzo podoba ... Dziękuje Wam za to, że byliście, jesteście i mam nadzieję, że jeszcze długo będziecie !!! A ja jeszcze raz przepraszam, że zdjęć nie wstawiłam, ale przewagę ma złośliwość rzeczy martwych (czyt.komputer) Całujemy Was mocno i dziękujemy, że tak chętnie do nas zaglądacie !! Quote
Alka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Daguś ,żałujemy bardzo ....cos pech cię ostatnio prześladuje , ale co tam, będziemy czekać na foteczki.Mam nadzieję ,że do jutra ... :wink: :D :D :D Quote
Daga_i_Oskar Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='Alka']Daguś ,żałujemy bardzo ....cos pech cię ostatnio prześladuje , ale co tam, będziemy czekać na foteczki.Mam nadzieję ,że do jutra ... :wink: :D :D :D kurde no Aluś, probuję i próbuję zainstalować ten program, ale w połowie się zacina i ani rusz dalej ... co ja mogę ... za to wy musicie uzbroić się w cierpliwość :lol: :lol: :evilbat: Quote
Yorkies Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Dagus to czekam na foteczki niecierpliwie :evilbat: pozdrawiam :fadein: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Yorkies napisał(a):Dagus to czekam na foteczki niecierpliwie :evilbat: czekaj, czekaj :D tak jak ja czekam na kolejne fotecki Twoich pociech :D :lol: :evilbat: Quote
Yorkies Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 hi hi pomału pomału bede wstawiać... aż będziesz miała dosć :P 8) pozdrawiam :fadein: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Yorkies napisał(a):hi hi pomału pomału bede wstawiać... aż będziesz miała dosć :P 8) pozdrawiam :fadein: Moja Droga! Ja Yorków nigdy nie będę miała dosyć :evilbat: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 My już mówimy D O B R A N O C :sleep2: Quote
Gosiek Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Teklunia napisał(a)::) jak sie mnie ludzie pytaja, co to za rasa ten briard, to mowie ze to takie cos jak york tylko ze wiekszy... i co, nie mam racji? :Dno jasne ze masz rację 8) Daga - ślicznie wychodzicie na zdjeciach - tylko pozazdrościć :D Mam nadzieje ze kompik juz dzis bedzie działał jak należy i wstawisz swoje foty ze spacerku. Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Gosiu, kompik nadal nie chodzi tak jak powinien i obawiam się, że będzie tu musiał zaglądnąć jakiś informatyk. Jednakże wczoraj obiecałam, że zdjęcia będą no więc muszę dotrzymać tej obietnicy. Zaraz się za nie zabiore i wstawie. Nie mam ich jednak za dużo :( Quote
Recommended Posts