anetta Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Asiunia, eee faajnie :fadein: Jakie gaduly 8) Quote
Alka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Daguś, dopiero teraz przeczytałam o tym przykrym zdarzeniu... :-? strasznie ci współczuję .... :-? Trzymaj sie , buziaczki dla was! :buzi: Quote
Patka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 bardzo Ci wspólczuje wiem co to znaczy wracać do równowagi po napadzie chociazby najmniejszym ... niestety jednynym rozwiazaniem jest złapanie "stracha za rogi", bo jak ulegniesz i bedziesz na każdym kroku sie obawiała to wygrał ... a na to mu nie pozwolimy !!! Trzymaj sie dzielnie z dnia na dzień będzie lepiej ... :buzi: Quote
mrowka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 kogo on chcial zjesc? :o :lol: Daguś :calus: wpolczuje Ci.. Trzymaj sie i wracaj szybko do siebie! Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Dziewczyny jestescie Kochane, dziekuje bardzo za te słowa otuchy ... powoli wracam do siebie i mam nadzieje, ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej, a te kilka dni wolnego duzo mi zrobią :) To dla was Kochane : Quote
sota36 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Daga - jutro musisz mi wszystko opowiedziec, jesli bedziesz chcaila. A spacer z oskarem i Gutkiem ukoi Twoje nerwy. Quote
Alka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 No dziewczyny, będziemy czekać na fotorelację ze spotkanka. :D Tylko dużo focić , proszę. Będziemy mieli kolejny duet mały - duży... :wink: :D Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 sota36 napisał(a):Daga - jutro musisz mi wszystko opowiedziec, jesli bedziesz chcaila. A spacer z oskarem i Gutkiem ukoi Twoje nerwy. Joluś, dostalas mojego smsmka? Mi jutro pasuje dopiero kolo 15 mam nadzieje ze i Ty bedziesz o tej porze dyspozycyjna. Oczywiscie, ze opowiem Ci o wszytskim szczegołowo ... tyle razy to juz mowilam, bo za kazdym razem kto o tym sie dowiedzial chcial znac szczegoly, wiec mowie, a raczej staram sie to mowiac tak zeby jednoczesnie tego na nowo nie przezywac. Bedzie dobrze :) Spacer z Gutkiem i Toba na pewno ukoi moje nerwy :) Spotykamy sie kolo ogródkow? Quote
asiunia Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='mrowka'] kogo on chcial zjesc? :o :lol: Hej!! Daga wydała poprostu komende "Bierz" :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 kolejny duet mały - duży... Aluś raczej mały i olbrzymi :D:D Quote
sota36 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Jesli nie bedziesz chciala o tym gadac, to nie ma sprawy. Czas spotkania mi pasuje! Spotkamy sie kolo ogrodkow. O 14.40 wyjde z domu - dam Ci sygnal. Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Joluś, powiem powiem :) Już sie nie moge doczekac spotkanka :D To ja tez o tej porze wyjde :) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 [quote name='asiunia'][quote name='mrowka'] kogo on chcial zjesc? :o :lol: Hej!! Daga wydała poprostu komende "Bierz" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: trafiłas :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Daga ja nie miałam czasu na czytanie i przeglądałam tylko fotki :-? i dopiero teraz usiadłam i zaczęłam czytać zaległości :( no i dopiero doczytałam o tym przykrym incydencie :-? Wiem jak się czujesz , bo miałam kiedyś podobne zdarzenie tyle że w centrum miasta ok 20.00 i wyobraź sobie że mimo że byli jeszcze ludzie to nokt nie reagował / było to przeszło 20 lat temu ale uraz trwał dobrych kilka miesięcy :evil: / Trzymam za powodzenie w przezwyciężeniu tej słabości :-? Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Aluś, dzięki Kochana :buzi: Quote
Guest bernulka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='asiunia'][quote name='mrowka'] kogo on chcial zjesc? :o :lol: Hej!! Daga wydała poprostu komende "Bierz" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: trafiłas :lol: :lol: :lol: :lol: Nie ide na nasze spotkanie na wystawe bo jeszcze mi Oskarek zje mojego grubasa Here :lol: :lol: paździoszki Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 [quote name='bernulka'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='asiunia'][quote name='mrowka'] kogo on chcial zjesc? :o :lol: Hej!! Daga wydała poprostu komende "Bierz" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: trafiłas :lol: :lol: :lol: :lol: Nie ide na nasze spotkanie na wystawe bo jeszcze mi Oskarek zje mojego grubasa Here :lol: :lol: paździoszki żeby zminimalizować Twoje obawy o zjedzeniu Heruni to założe Oskarkowi kaganiec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tylko najpier musimy się takowego dorobić :lol: 8) 8) Quote
Guest bernulka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 moze ten metalik od szampana sie nada? :lol: paździoszki :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 bernulka napisał(a):moze ten metalik od szampana sie nada? :lol: paździoszki :lol: haha o tym samym pomyślałam :D Trzeba bedzie sie w szampan zaopatrzyc :lol: :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Daga&Oskar napisał(a):bernulka napisał(a):moze ten metalik od szampana sie nada? :lol: paździoszki :lol: haha o tym samym pomyślałam :D Trzeba bedzie sie w szampan zaopatrzyc :lol: :lol: To proponuje przy okazji wziąść do DG 8) :lol: paździoszki Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 To proponuje przy okazji wziąść do DG paździoszki szampan, czy ten kaganiec?? :lol: :lol: :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='Daga&Oskar']To proponuje przy okazji wziąść do DG paździoszki szampan, czy ten kaganiec?? :lol: :lol: :lol: oby dwa :lol: :lol: :lol: paździoszki Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 [quote name='bernulka'][quote name='Daga&Oskar']To proponuje przy okazji wziąść do DG paździoszki szampan, czy ten kaganiec?? :lol: :lol: :lol: oby dwa :lol: :lol: :lol: paździoszki to może niech każdy weźmie dla siebie i pow wystawie mala imprezka :D Quote
Guest bernulka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='bernulka'][quote name='Daga&Oskar']To proponuje przy okazji wziąść do DG paździoszki szampan, czy ten kaganiec?? :lol: :lol: :lol: oby dwa :lol: :lol: :lol: paździoszki to może niech każdy weźmie dla siebie i pow wystawie mala imprezka :D byłoby fajnie, tylko że z moim małym mieszkaniem i dwojką rodziców to nie wyapli :x :lol: paździoszki Quote
dbsst Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Dagus dopiero teraz przeczytalam i strasznie mi przykro mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz Biedaczko Quote
Recommended Posts