Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Nastepnie pojechalismy do miasteczka - bardzo male, waskie, ale kolorowe i takie swojskie :loveu: Tutaj pierwszenstwo na drogach maja zwierzeta, glownie Konie i Osiolki - pewnie nie uwierzycie, dopoki nie ujrzycie :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Były bardzo oswojone, same podchodziły[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Aga76']:roll: hihihi Już nie chodzi, przeskoczyło na stół hihihi Ale będą prawda? Fajny klimat :loveu: [FONT=Comic Sans MS]Klimat boski, na pewno bedziemy chcieli sie tam wybrac na dluzej :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale co dokladnie, czy bedzie :eviltong:[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Aga76']Koniki cudne Jeszcze! Jeszcze! Jeszcze! [FONT=Comic Sans MS]Koniki na zyczenie [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i Konski strajk drogowy hihi[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS]Ale co dokladnie, czy bedzie :eviltong:[/FONT] Że tak powiem - wyjście z wody :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i zagadka - czyje to oczko? Kto zgadnie, w nagrode dostanie zdjecie Oskarka :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Z zagadka poczekam do jutra, moze komus uda sie zgadnac, czyje to oczko, a tymczasem wstawiam zdjecia hotelu, w ktorym sie zatrzymalismy.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Lyndhurst Park Hotel[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Basenik tez był of course :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i na lezaczkach[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i tym milym akcentem :eviltong: koncze moj dzisiejszy pobyt na dogo, trzeba isc sie kapac i spac, bo jutro na rano do pracy :placz: a tak mi sie nie chce leee[/FONT] Quote
Pegaza Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Cze Daga:p ja pierwsza zgadne to jest oczko osiołka:multi: ??? ten basenik taki malutki jakis...:roll: Quote
Aga76 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Coś mi się wydaje, że Daria nagrodę już zgarnęła :roll: Koński strajk drogowy - rewelacja :loveu: A tak wracając do tematu, kolejny basenik i co... ciągu dalszego wciąż brak buu :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ha zobaczymy:eviltong: ale czekam jak co na tą fotke... Quote
tigrunia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A ja się z rana witam :multi: Ach te widoki, okolice .. pięknie :loveu: Quote
Kasia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Cze Daguś :loveu: Śliczne fotki, dużo ich bardzo i jeszcze wiecej chcemy... Quote
madziasto4 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Cześć Dagula :loveu: Podróżniczo tu u Ciebie :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Sie witam wtorkowo :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Do Was lato powraca, a u Nas pogoda sie zepsula, brak sloneczka i brak plazowania :placz: Ale to moze i dobrze, bo juz wszyscy mowia, ze jak mulatka wygladam i troche odpoczynku sie przyda dla skory :eviltong:[/FONT] [quote name='Pegaza']Cze Daga ja pierwsza zgadne to jest oczko osiołka:multi: ??? ten basenik taki malutki jakis... [FONT=Comic Sans MS]Aaa zagadka za prosta byla, bo post wyzej odpowiedz byla :evil_lol: A ja dopiero sie kapnelam po czasie hihih, ale zgadlas i nagroda sie nalezy :cool3:[/FONT] [quote name='Aga76']Coś mi się wydaje, że Daria nagrodę już zgarnęła Koński strajk drogowy - rewelacja :loveu: A tak wracając do tematu, kolejny basenik i co... ciągu dalszego wciąż brak buu [FONT=Comic Sans MS]Brak Agusiu, bo ze mnie kobieta pracujaca z brakiem czasu jest :eviltong: ale bedzie i c.d :eviltong:[/FONT] [quote name='Pegaza']Ha zobaczymy:eviltong: ale czekam jak co na tą fotke... [FONT=Comic Sans MS]a nawett na kilka, widzisz jak ja Was rozpieszczam :evil_lol:[/FONT] [quote name='PositiveThought']cze Daguś rozpieszczasz nas fotkami, szkoda że tak rzadko... :loveu: i Oskarek bydzie! :iloveyou: szkoda że u nas tak koniki nie defilują... pozdrawiamy! [FONT=Comic Sans MS]Be wiem, ze rzadko, ale czasem lepiej rzadko niz wcale :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I tak, ze sie zmotywowalam, aby cokolwiek wstawic, bo szczerze mowiac to sie zastanawialam, czy juz nie skonczyc z DGM ...[/FONT] [quote name='tigrunia']A ja się z rana witam Ach te widoki, okolice .. pięknie :loveu: [FONT=Comic Sans MS]Oj pieknie, pieknie :loveu::cool3:[/FONT] [quote name='Kasia']Cze Daguś :loveu: Śliczne fotki, dużo ich bardzo i jeszcze wiecej chcemy... [FONT=Comic Sans MS]Bedzie wieciej "soon" ;)[/FONT] [quote name='madziasto4']Cześć Dagula :loveu: Podróżniczo tu u Ciebie :loveu: [FONT=Comic Sans MS]No Ty nadrabiasz za wszytskich wstawiajac fotki Twoich urwisow, to ja chociaz tematyke troche zmienilam hihi :lol:[/FONT] [quote name='Jagódka&Uzi']FAJNE miejsce na zdjęciach:lol: [FONT=Comic Sans MS]A no, fajne :lol:[/FONT] Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Też sobie popatrzyłam na Oskarka, a co tam :loveu: Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='PositiveThought']no trudno na takiego przystojniaka nie patrzeć, nie Agus? :loveu: ano :iloveyou:masz racyje... hihihi Quote
madziasto4 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Aga76']ano :iloveyou:masz racyje... hihihi A kto ma racyje, ten stawia kolacyje. Oskarito wygląda cudnie :loveu: Quote
Pegaza Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Cze Daga:p nagroda obejrzana podoba się bardzo:loveu: nie mow tego slowa "skonczyc":mad: Quote
tigrunia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Czeee Dagula :multi: i czeeee Oskarito :loveu::loveu: Ach te jego kolorki ... :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Witam srodkowotygodniowo :multi: Mam jeszcze godzinke, do wyjscia do pracy, wiec postanowilam, ze wpadne do Was i zobacze co tam slychac, czy nagroda za zagadke zostala odebrana :eviltong: Ciesze sie, ze moj rudzielec sie podoba, ach juz nie moge sie doczekac tej chwili, kiedy znow bedziemy razem :loveu: Tymczasem wstawiam c.d. fotek z wycieczki :cool3: "Welcome to the hotel..." no niestety nie California :eviltong: Uwieczniamy, ze bylismy w 4 :eviltong: Hotelowa Restauracyja Quote
Daga_i_Oskar Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Przed kolacja wybralismy sie na miasto ;)- bardzo ciasne i małe Quote
Daga_i_Oskar Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Zajrzalismy do pobliskiego salonu aut :razz: No i wybralam sobie jedno, kolorem pasujace do mojego ubioru, a co :evil_lol: i juz zajadamy sie w restauracyji starterami - miami i podali danie główne - ja sobie wybrałam z frytkami, Dorota z warzywkami i podzieliłysmy sie po połowie :eviltong: No i odpoczynek wsrod natury Quote
Daga_i_Oskar Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Nasze wariacje :eviltong: :lol::lol::lol::lol::lol: Lejdis :razz: Quote
Recommended Posts