Daga_i_Oskar Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witam niedzielnie :][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Godzinke temu wrocilam do domku, padnieta i wykonczona.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Rano byla u Nas wichura i ulewa, wiec mozecie sobie mnie wyobrazic jak wygladalam, zanim dotarlam do pracy. Przemoczona do suchej nitki (dobrze, ze mialam ciuchy na przebranie...) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ledwo wyszlam z budynku, tak zawialo, ze mi caly parasol połamalo i nie mialam zadnego ratunku, musialam stawic czola okropnemu wiatrowi i obijajacemu moja twarz deszczowi :roll: Idac wzdluz morza myslalam, ze sie nie utrzymam na nogach, tak mna rzucalo na prawo i na lewo. Plaza w polowie jest zalana przez morze, jednym słowem jest przeokropnie, ja chce sloneczko :placz:[/FONT] PositiveThought napisał(a):ale Ci klawka nawala bardzo mnie się ten hotelik podoba w moim stajlu trochę jest eej, porób na tej karuzeli jakieś artystyczne fotki fajnie by wyglądało [FONT=Comic Sans MS]Kurcze no wlasnie nie wiem co sie dzieje z ta klawiatura, jakis protest czasem stawia, czy co? Teraz dziala bez zarzutow :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No mnie sie tez hotel tez podoba, taki rzeczywiscie Royalowski jest :lol:[/FONT] tigrunia napisał(a):Ajj Daguś.. piękne zdjęcia A NEmo to ja w Egipcie widziałam I to nie jednego. No i też w galerii u nas mają w zoologicznym jedno morskie akwarium i tam Nemo pływa [FONT=Comic Sans MS]Ajj Beatko zazdraszczam tego nurkowania w Rafie Koralowej --> moze i ja bede miala kiedys okazje spotkac Nemo nie tylko w Oceanarium hihi[/FONT] Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Daguś. Royal Bath Hotel bardzo mi się podoba, ale pokaż ten, w którym ty pracujesz Kochany Oskaritek :loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 5 URODZIN :BIG: Ale ten szybko leci :-o [FONT=Comic Sans MS]Czesc Sarus :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zaraz pokaze, juz niedlugo dotre i do tych zdjec :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A przy okazji mojemu dziecku rowniez zycze[/FONT] :BIG:[FONT=Comic Sans MS]WSZYSTKIEGO NAJPSIEJSZEGO:BIG:, NAJPSIEJSZYCH KOSTECZEK :BIG: NO I ŻEBY PAŃCIA JUŻ NIE MUSIAŁA GO NA TAK DŁUGO SAMEGO ZOSTAWIAC :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]AAA I JESZCZE 100 LATEK MU ŻYCZE, I ŻEBY BYŁ TAKI JAKI JEST, BO JEST PRZEKOCHANYM ŁOBUZEM :lol: :BIG:[/FONT] PositiveThought napisał(a):to ja tak po Dagusiowemu: HAPPY BIRTHDAY TO YOU dużo miłości pańci, uwagi pańci, smakołyczków od pańci i PAŃCI w ogóle :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Idąc do mojego hotelu po drodze mam piękne widoczki na Morze (piękne, pod warunkiem, ze jest pogoda :eviltong:)[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Można się wybrac na przejazdzke po Bournemouth i okolicach takim o to autobusem[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ladies & Gentelman Welcome to The Wessex Hotel :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Literka "X" wyszła na spacer :eviltong:[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Jest dosyc duzym hotekem, stad ciezko bylo mi go uchwycic na 1 fotce[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A teraz zapraszam do obejrzenia mojej restauracji, miejsca, gdzie spedzam połowe swojego czasu[/FONT] :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [FONT=Comic Sans MS]a możeby tak cukiereczka? :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No nic idę wziąc szybko shower, bo wieczorkiem na urodzinki do kolezanki z pracy ide, wiec trzeba jakos po ludzku wygladac hihihi[/FONT] Quote
Kasia_zg Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Witaj Daguś :) Śliczne foteczki:loveu: i nawet Oskarcio Kochany:loveu: któremu składamy spóźnone ale Najserdeczniejsze Życzonka z okazji urodzin:calus: Pozdrawiamy Quote
Aga76 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Cze Daguś :loveu: Ależ piękne te salony... oj oj oj [FONT=Georgia]Specjalnie dla Oskarcia [/FONT] [FONT=Georgia]dziewczyny przesyłają moc [/FONT] [FONT=Georgia]gorących uścisków i słodkich całusów :kiss_2::kiss_2::kiss_2: [/FONT] [FONT=Georgia]a ja dospisuję się z życzeniami 100 lat [/FONT] [FONT=Georgia]w szczęściu, zdrowiu i miłości.[/FONT] Quote
Kasia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cudne fotki!!! :loveu: A pracy to też troszke tam, prawda? Dość tych stołów tam jest... Atka jaka dieta? :crazyeye: Z kości na ości? Quote
Magda Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Hej Sis! Miałaś dać znać w sprawie nowego tytułu i co? Ja tylko zmieniam... jesteśmy osobno i potem jesteśmy razem:eviltong: Rzeczywiście ładne i zielone miasto. Szkoda tylko, że pogoda nie dopisuje:mad: Praca wydaje się fajna, ale pewnie męcząca, nie?:razz: No i na koniec wszystkiego najlepszego dla solenizanta!!:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Całkiem elegancka ta Twoja restauracyjka :cool3: Oj, brakuje zdjęć Oskarita, oj brakuje :placz: Quote
Pegaza Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cze kobieto pracująca:p fajnie tam masz jak zwykle:p a cukierka poprosze:p Quote
Anusia & Alutka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 hyhy czy nazwa hotelu ma zwiazek z jego dzialalnoscia? :evil_lol: [COLOR="PaleTurquoise"]Aga podejmij temat![/COLOR] czy to ten sam co w zeszlym roku? podobny jakis... Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witam wszystkich piątkowo - ach juz nie pamietam kiedy miałam wolne, piątkowe popołudnie :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wróciłam z pracy ok 16 i leniuchuje, tzn nie tak do konca, bo wkoncu sie zmobilizowałam, zeby zdjecia pozmniejszac i wrzucic na fotosika - co czynie wlasnie w tej chwili, wiec oglasza wszem i wobec, ze beda JAKIES fotki :eviltong:[/FONT] [quote name='PositiveThought']podziwiam Cię, dużo stołów do obrobienia, pewnie klienci nie zawsze mili... no ale elegancko przynajmniej, więc jest git się tak zastanawiałam nad nazwą hotelu tak szwabsko brzmiała bez Xa a cukiereczka chętnie, choć na diecie jestem lato, więc trza jakoś w bikini wyglądać pozdrawiamy! [quote name='Kasia']Cudne fotki!!! A pracy to też troszke tam, prawda? Dość tych stołów tam jest... Atka jaka dieta? Z kości na ości? [quote name='Aga76']Cze Daguś Ależ piękne te salony... oj oj oj [quote name='madziasto4']Całkiem elegancka ta Twoja restauracyjka Oj, brakuje zdjęć Oskarita, oj brakuje [FONT=Comic Sans MS]Dziewczyny - macie rację, pracy jest dużo, restauracja nie jest jakos specjalnie duza, w chwili obecnej jest przygotowana na ok 150 osob, ale jak mamy np na sniadaniach ponad 200 osob, to wtedy robi sie naprawde busy, musimy robic ponowne nakrycia stołow, a to wszystko jest czasochlonne i wtedy dopiero odczuwa sie co to jest praca hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na dinnerach sytuacja jest o tyle lepsza, ze nie nakrywamy ponownie tych samych stołow, bo (poki co) liczba gosci stolujacych sie nie przekracza w/w liczbe, wiec nie ma co narzekac.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ogolnie, jak na wakacyjny miesiac lipiec, jest wyjatkowo malo gosci w porownaniu do zeszlego roku, ale dla Nas to oczywiscie na reke, mniej sie napraujemy, a i tak wystarczajaco :eviltong:[/FONT] [quote name='Kasia_zg']Witaj Daguś Śliczne foteczki i nawet Oskarcio Kochany któremu składamy spóźnone ale Najserdeczniejsze Życzonka z okazji urodzin Pozdrawiamy [quote name='Aga76']Cze Daguś [FONT=Georgia]Specjalnie dla Oskarcia [/FONT] [FONT=Georgia]dziewczyny przesyłają moc [/FONT] [FONT=Georgia]gorących uścisków i słodkich całusów [/FONT] [FONT=Georgia]a ja dospisuję się z życzeniami 100 lat [/FONT] [FONT=Georgia]w szczęściu, zdrowiu i miłości.[/FONT] [quote name='Magda']Praca wydaje się fajna, ale pewnie męcząca, nie? [quote name='Magda']Hej Sis! Miałaś dać znać w sprawie nowego tytułu i co? Ja tylko zmieniam... jesteśmy osobno i potem jesteśmy razem No i na koniec wszystkiego najlepszego dla solenizanta!! [FONT=Comic Sans MS]Dziekuje w imieniu solenizanta, moze wynajde jakies stare zdjecia, to wstawie na pewno - wczora mialam ogazje widziec go na kamerce :loveu::loveu::loveu: zarosl juz ten moj chlopak hihih, mama mowi, ze chyba sama sprobuje go obciac, chyba dobrze, ze nie ma mnie teraz w domu, bo nie wiem co z tego wyjdzie :eviltong:,a do mojego powrotu powinien juz wygladac przyzwoicie hihih :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Madziu, no mialam dac znac, ale nie mialam kiedy, kurcze jestes moze na n-k, bo nie znam Twojego nazwiska i nie wiem jak Cie znalezc :oops: Tam bywam czesciej, wiec jak cos bym chciala to po prostu tam bym sie odzywała ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A temat niech zostanie taki sam jak jest tylko bez tego, ze jestesmy juz razem.[/FONT] [quote name='AlKil']Witaj Daguś!!! [FONT=Comic Sans MS]Witamy :multi: Witamy :multi:[/FONT] [quote name='Pegaza']Cze kobieto pracująca fajnie tam masz jak zwykle a cukierka poprosze [FONT=Comic Sans MS]A no fajnie, nie narzekam :eviltong:[/FONT] [quote name='Anusia & Alutka']hyhy czy nazwa hotelu ma zwiazek z jego dzialalnoscia? Aga podejmij temat! czy to ten sam co w zeszlym roku? podobny jakis... [FONT=Comic Sans MS]Anusia nazwa hotelu nie ma zadnego zwiazku z tym, co Ci slina na jezyk przyniosla :evil_lol::eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A musze sie pochwalic, ze teraz mamy nowy, pewlny napis hotelu, prezentuje sie duzo lepiej, musze zrobic zdjecia i pokazac Wam dla porownania :p [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie, to nie jest ten sam Hotel co w zeszłym roku, ale ta sama siec Forestdale Hotel, tamten nazywał sie Carrington House Hotel i z zewnatrz wygladał zupełnie inaczej - duzo gorzej :eviltong:[/FONT] Quote
Kasia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Cze Kobieto Pracująca :loveu: Daguś jak z pogodą u Was? Też taka jak tu czy jeszcze gorsza? Quote
Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']hyhy czy nazwa hotelu ma zwiazek z jego dzialalnoscia? :evil_lol: Aga podejmij temat! :cool1: troszkę sobie poczytałam "Hotel zapewnia wyjątkowe zaplecze sportowo-rekreacyjne, w skład którego wchodzą centrum fitness. Wygoda i komfort to znak rozpoznawczy Wessex Hotel." Jak nic kojarzy się z jednym i w dodatku dbają o kondycję swoich klientów :klacz: Dużo SSS i aż X im odpadł hihihi [FONT=Georgia]Bry Daguś Zapracowana[/FONT] :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Kasia']Cze Kobieto Pracująca :loveu: Daguś jak z pogodą u Was? Też taka jak tu czy jeszcze gorsza? [FONT=Comic Sans MS]Od poczatku tygodnia mielismy bardzo ladna pogode, iscie plazowa - poraz pierwszy nawet wykapalam sie w Oceanie- poczatki byly ciezkie, ale jak sie czlowiek raz zamoczy to pozniej nie chce sie z tej wody wychodzic hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj sie troszke popsulo, brakowalo sloneczka i pokropilo, ale nie jest zle, mam nadzieje, ze front ktora przywedrowal nad Polske nie przesunie sie w strone Anglii tylko obierze inny kierunek :evil_lol:[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS]No to zaczynam moj fotoreportaz :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na poczatku zeszłego tygodnia, wybralismy sie ze znajomymi z pracy, na niedaleka wycieczke do New Forest, a nastepnie do Lyndhurst.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Planowalismy sie zaczymac w najmniejszym i jednoczesnie najstarszym hotelu z Naszej sieci, jednakze nie udalo sie, gdyz byl caly zajety i nie bylo wolnych miejsc.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dalsza czesc hotelu od strony ogrodu[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie brakowało tez basenu - na zdjeciu z przyjaciolka, ktora ze mna tu przyleciala :loveu:[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Tutaj z kolei ze znajomymi, z ktorymi sie wybralismy na owa wycieczke :p[/FONT] Hotel jest polozony w malowniczym miejscu, na okolo las i cisza, przyjemne miejsce aby sie zrelaksowac i wypoczac, a takze poprzebywac wsrod natury - zwierzatek :loveu: Quote
Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A będą zdjęcia w mokrym ten tego noo...? :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Przyłapana na tym, co Uwielbiam robic :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w Hotelu piski były mile widziane :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zeby nie bylo, ze sciemniamy, ze tam bylismy, zrobilismy sobie wspolne foto :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wnetrze hotelu mialo swoj klimacik - komineczki i cieple kolorki :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Kasia']Z basenu też korzystacie? :razz: [FONT=Comic Sans MS]Z basenu nie koszystalismy ani w tym hotelu, ani w tym, w ktorym sie zatrzymalismy, bylismy za krotko, tylko jedna doba, bo tylko tyle wolnego bylo, ale korzystamy z Oceanu :loveu:[/FONT] [quote name='Aga76']A będą zdjęcia w mokrym ten tego noo...? :cool1: [FONT=Comic Sans MS]Hmm, Agusiu co Ci po głowce chodzi, co? :eviltong:[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Udalo mi sie uchwycic kawalek restauracji[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Znajdowalo sie w niej pianino - ciekawe czy ktos grywa czasem na nim :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Baaaardzo malutka sala konferencyjna[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I zielen na okolo[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS]Hmm, Agusiu co Ci po głowce chodzi, co? :eviltong:[/FONT] :roll: hihihi Już nie chodzi, przeskoczyło na stół hihihi Ale będą prawda? Fajny klimat :loveu: Quote
Recommended Posts