Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Bry wieczór wszystkim "starym" i "nowym" osoba zagladajacym do Nas :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Doszly mnie sluchy, ze u Oskarcia wszystko w porzadeczku, musi dziennie byc od 6:30 do 15 sam w domku, ale dzielnie sie spisuje i potem zostaje mu to wynagrodzone dlugim spacerkiem, badz mile spedzonym czasem na dzialeczce - takiemu to dobrze :cool3:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]W tym roku pracuje w innym hotelu ale nadal jest to ta sama siec, czyli Forestadle Hotel&Restaurant. Jestem rowniez kelrnerka. Hotel nazywa sie WESSEX HOTEL i od poprzedniego jest zdecydowanie ładniejszy :eviltong: Zamierzam wybrac sie tam z aparatem i zrobic jakies zdjecia, to potem Wam pokaze.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ostatnio pogoda Nam dopisywala, bylam na plazy, opalalam sie i kolorkow nabralam :multi: Dzisiaj troszku sie pochmurnie zrobilo, ale po cichu licze, ze do piatku sie wypogodzi bo mam wtedy 2 dni OFFa, upragnione i wyczekane hihih[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jutro jestem w pracy od 7-15 wiec taki fajny shift bo popoludnie mam wolne, tylko dla siebie :eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jak bede miala wiecej czasu, to zajrze do Waszych galeryjek, bo pewnie znowu bede miala niezle zaleglosci :shake: :eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przesylam wszystkim gorace pozdrowienia i uciekam wziac szybki shower i do lozeczka, bo jutro znowu pobudka o 6 ... ale juz tylko jutro i spie dwa dni, cale dwa dni do ktorej chce, ach cudownie hihi[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Mua :*:*:*[/FONT]

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Ja nie jestem na bieząco - ty nie w domq z oskarkiem?

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witam wszystkich czwartkowo, przedweekendowo :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Mam wolne popoludnie, bo w pracy bylam dzisiaj od 7-15, wiec teraz moge lezec do gory nogami i sie byczyc i tak do soboty włacznie, ach jest cudnie :loveu:[/FONT]

Agata_B napisał(a):
Ja nie jestem na bieząco - ty nie w domq z oskarkiem?

[FONT=Comic Sans MS]Tak, Agatko nie jestem w domku i niestety jestem bez Oskarka, ale juz niedlugo mija miesiac jak mnie nie ma, jeszcze 3 i powrót :eviltong:[/FONT]

tigrunia napisał(a):
No mogłabyś chociaż tytuł uaktualnić :eviltong:
Się nam Dagusia zangielszczyła :evil_lol:
Wypoczywaj tam kochana, fotki porób i wracaj szybko do nas :loveu:

[FONT=Comic Sans MS]No wlasnie weszłam juz jakis czas temu na edycje 1wszego postu by zmienic tutuł galeryjki, ale widac, ze mam z tym jakis problem i bede musiala zasiegnac pomocy naszej Kochanej Pani Moderator :loveu:[/FONT]
Aga76 napisał(a):
Cześć Daguś

I już niebawem będą piękne fotorelacje...

[FONT=Comic Sans MS]Czesc Agusiu :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wlasnie bylam odprowadzic przyjaciolke do pracy, ktora razem ze mna tutaj przyleciala, wzielam ze soba aparat, zrobilam fotki Hotelu, w ktorym praujemy, restauracji i mam tez kilka morza, wiec ... pierwsze foteczki beda :razz:[/FONT]

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

[FONT=Comic Sans MS]Czesc Agusiu :multi:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Wlasnie bylam odprowadzic przyjaciolke do pracy, ktora razem ze mna tutaj przyleciala, wzielam ze soba aparat, zrobilam fotki Hotelu, w ktorym praujemy, restauracji i mam tez kilka morza, wiec ... pierwsze foteczki beda :razz:[/FONT]

Heloł :loveu:

O właśnie właśnie :grins: zobaczymy piękny hotel i troszkę wody :sweetCyb:

Posted

Aga76 napisał(a):
Heloł :loveu:

O właśnie właśnie :grins: zobaczymy piękny hotel i troszkę wody :sweetCyb:

[FONT=Comic Sans MS]Czy piekny? To same bedziecie musialy stwierdzic. Tutaj jest jednak troszeczke inny styl i hotele nie sa, a raczej nie wygladaja na zbyt nowoczesne ...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]P.S. Agusiu tak w ogole ja widze, ze jakies zmiany na forum zaszly, zauwazylam to po ilosci napisanych postow, najpierw Nam je ukrocili, a teraz widze, ze znowu znacznie sie powiekszyly, o co z tym wszystkim chodzi? Moge prosic o skrotowe wyjasnienie hihi [/FONT]

Posted

Kasia napisał(a):
Super, że będą foteczki :multi:

Jednak juz tak dawno nie widzielismy Oskarita Boskiego...:loveu: Jest szansa aby przesłali Ci jego zdjecia?

[FONT=Comic Sans MS]Tak, jest szansa :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]ale tylko na kilka ...[/FONT]

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Czy piekny? To same bedziecie musialy stwierdzic. Tutaj jest jednak troszeczke inny styl i hotele nie sa, a raczej nie wygladaja na zbyt nowoczesne ...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]P.S. Agusiu tak w ogole ja widze, ze jakies zmiany na forum zaszly, zauwazylam to po ilosci napisanych postow, najpierw Nam je ukrocili, a teraz widze, ze znowu znacznie sie powiekszyly, o co z tym wszystkim chodzi? Moge prosic o skrotowe wyjasnienie hihi [/FONT]

Ocenimy :evil_lol:

Bo... przeprowadzka była i przeniesiono nas z FB na Yorki i tu jest nowy dział galerie (zdrowie i wystawy), teraz tu testujemy miejscówki, więc pewnie dlatego automatycznie wróciły nasze posty, a jak cofną wczorajsze nowości to znów nam nicki odchudzą :loveu: tak sobie mniemam...

Posted

Eeee niech nie cofają bo sie tego płomyka nigdy nie doczekam :evil_lol:
Ale po co wy ło tym gadacie ? Moze Władka sie wcale nie kapneła a tak już bedzie wiedzieć i nam zabierze :placz:

Posted

Aga76 napisał(a):
Ocenimy :evil_lol:

Bo... przeprowadzka była i przeniesiono nas z FB na Yorki i tu jest nowy dział galerie (zdrowie i wystawy), teraz tu testujemy miejscówki, więc pewnie dlatego automatycznie wróciły nasze posty, a jak cofną wczorajsze nowości to znów nam nicki odchudzą :loveu: tak sobie mniemam...

[FONT=Comic Sans MS]Aaaa czyli teraz wchodzac na Wasze galeryjki wystarczy, ze wejde na Yorki, a nie na FB, tak? Kurcze no to zupelnie sie pozmienialo hihi[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ja wlasnie skonczylam zmniejszac zdjecia, w miedzyczasie rozmawialam z rodzinka na skype, stad takie opoznienie :oops:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Teraz jeszcze je na fotosika wrzucic no i beda gotowe do pokazania :cool3:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dziewczynki Moje Kofane :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Tadam Tadam Tadam :razz:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Oto i On wyczekany i zasłużony :cool3:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]i na dobranoc, na kolorowe, Yorkowe sny[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]A to juz jest droga, ktora dziennie pokonuje idac do pracy, bardzo przyjemna ;)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Royal Bath Hotel, bardzo długi, ciezko było go uchwycic na jednej fotce[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Bournemouth jest bardzo zielonym miastem, co można zauważyc na zdjeciach :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]c.d Royal Bath Hotel[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Reszte zdjec pokaze pozniej ;)[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witam wsssssszystkich w ten brzydki sobotni, iscie annnnnngielski (jjjjjjezeli chodzi oo pogode) wieczor[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kuce klawiatura mi nawala :angryy:[/FONT]

PositiveThought napisał(a):
jeszcze, jeszcze!

dobrze, że o nas nie zapomniałaś :loveu:

a trochę Twojego synusia widziałam na nk :loveu: oszczyżony i błyszczący

[FONT=Comic Sans MS]Jeszce bedzie, ale chyba reszzta nie chce ogladac bo nic nie pissze :eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No tak Oskarka na nk wrzocilam i chhhhhhlopak wwwwwwiece j komentarzyn niz ja zbiera:lol::lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]p.S jutro mojj synus 5latek konczy :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Jak sieeeeeeeeeeeeeeeee pryjzycie to Pollllllska flage ujrzycie[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]tłumy przy karuzeli[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]a tego konika soobieee wybralam,ze na nim kidyyyyyys pojjjjjjadddddde :eviltong:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]ciiiiiuuuffffffffcia [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]IIII tam gdzie mozna sppppppotkac nemmmmo :multi:[/FONT]

Posted

Ajj Daguś.. piękne zdjęcia :loveu:
A NEmo to ja w Egipcie widziałam :multi: I to nie jednego. No i też w galerii u nas mają w zoologicznym jedno morskie akwarium i tam Nemo pływa :loveu:

Posted

Cześć Daguś.

Royal Bath Hotel bardzo mi się podoba, ale pokaż ten, w którym ty pracujesz :cool3:

Kochany Oskaritek :loveu:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 5 URODZIN :BIG:

Ale ten szybko leci :-o