Daga_i_Oskar Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Bry wieczór :multi: Wpadam dosłownie na sekundkę, gdyż nie najlepiej się czuje, jakieś przeziębienie się przyplątalo i idę je zwalczyć do łózia :) Chciałam się tylko pochwalić, ze wczoraj zdałam egzamin na prawko, tak więc na drogach pojawi się o 1 kobietę więcej za kierownicą :diabloti: Oskaruś ma się dobrze, wlaśnie jest na spacerku, rodzice teraz zabierają go na Boże Ciało do Leżajska, a ja w weekend bawię się na Weselichu :cool3::razz: Przepraszam, ze nie wstawiam żadnych zdjęć, obiecałam, ze pokażę po wizycie u Gabrysi, pies już zdążył zarosnąć i kolejna wizyta się szykuje hihi, ale obiecuję, że przed wyjazdem jeszcze go pokaże, cobyście o Nim nie zapomnieli ;) Pamietajcie, ze bardzo często o Was myślimy i jesteśmyz Wami :loveu: Quote
tigrunia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Daga_i_Oskar napisał(a):Bry wieczór :multi: Chciałam się tylko pochwalić, ze wczoraj zdałam egzamin na prawko, tak więc na drogach pojawi się o 1 kobietę więcej za kierownicą :diabloti: Jenyy .. sezon na prawko sie zaczął , czy jak ???? Gratulujemy Daguś :multi: Quote
Kasia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 I znów tylko wpadła i zaraz wypadła... Tęsknimy za Wami, i za fotkami Oskarka :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 tigrunia napisał(a):Jenyy .. sezon na prawko sie zaczął , czy jak ???? Wakacje, ludziska wincej czasu maja. Dagus nie jedziesz za morze? Quote
Magda Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Wakacje, ludziska wincej czasu maja. Dagus nie jedziesz za morze? Chyba nad morze! Teraz ma prawko to może sobie pozwolić na odwiedziny:eviltong: Nie będzie narzekać, że pociągi za długo itd. hihi Zrób zdjęcie z butelką! Więcej dowiesz się u Fidlastego w galerii. Buziaki!:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Hello Everybody :multi::loveu::multi: Dorwalam sie do komputera, wiec postanowilam zalogowac sie na DGM :cool3: Ja juz od tygodnia jestem w Anglii, zaczelam prace w sobote, ale juz sie zaaklimatyzowalam i mam wrazenie jakbym pracowala tam co najmniej miesiac hihi Dzisiejsze popoludnie mam wolne, wiec moglam pozwolic sobie na "pobuszowanie" po internecie. Pewnie gdyby byla taka pogoda jaka Wy macie w Polsce, czyli upaly, lezalabym plackiem na plazy i korzystala z urokow Morza i sloneczka, a tu dupa pada :roll: Ciezko znowu bylo mi sie rozstac z Oskarkiem, nachetniej chcialabym zeby jechal ze mna, ale niestety nie jest to mozliwe :placz: Jednak mam baaaardzo duza częsc Jego ze soba :loveu: wzielam sobie dysk zewnetrzny na ktorym mam wszystkie zdjecia Oskarutka, wiec jak mi sie zateskni moge je przegladac w nieskończonosc hihi :lol: Ostatnio myslalam nad data powrotu do PL i wyszlo, ze 4go pazdziernika zawitam do ojczyzny. Mam nadzieje, ze w tym roku nie bedzie zadnych problemow, jakie mialam w zeszłym roku. A tymczasem Moje BOURNEMOUTH :loveu: http://images28.fotosik.pl/233/986ca1ad3ffbdf74.jpg http://images25.fotosik.pl/232/f8f8f2f1092763fa.jpg Juz 1go dnia zafundowalam sobie lekcje windsurfingu :evil_lol: http://images28.fotosik.pl/233/a6b9c0c96f4734e2.jpg Quote
Kasia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 I jak wrażenia po pierwszej lekcji windsurfingu? :evil_lol: Super, że sie odezwałaś w końcu :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Kasia']I jak wrażenia po pierwszej lekcji windsurfingu? :evil_lol: Super, że sie odezwałaś w końcu :loveu: nie bylo tak zle, rekin plynacy za mna mnie nie zjadl, ba! on mnie nawet nie zauwazyl :evil_lol: wiec mozna bylo spokojnie sobie poplywac na desce hihih P.S. postaram sie odzywac w miare czesto o ile czas mi na to pozlowi i nie ukrywam, ze bedzie to zalezne od pogody hihi Quote
koregra Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Cześć Daguś fajowe te fotki. Z tym wolnym czasem to wszyscy mamy problem :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='koregra']Cześć Daguś fajowe te fotki. Z tym wolnym czasem to wszyscy mamy problem :cool1: [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze mam jedna fotke - widok z okna, wprawdzie Morza nie widac zbyt wiele, ale jest :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Musze koniecznie naladowac baterie w aparacie, bo zaraz mi siada, a zpocztakiem przyszlego tygodnia chlopak siostry leci do Szwajcari na 10 dni i beda mi bateryjki musialy jakos wytrzymac, bedzie ciezko kurcze no ...[/FONT] Quote
Pegaza Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hej Daga z dalekiego kraju:p no super fotki nam tu fundujesz:lol:takie widoczki ahh i ehh:p gratuluje zdania prawka:p i życzymy miłego pobytu..:p Quote
Sara_i_Aris Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Cześć Daguś. Cudowne zdjęcia :loveu: A widoku z okna na morze aż ci zazdroszczę. Quote
Daga_i_Oskar Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Bry, bry ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja niedawno wrocilam do domku, padnieta, wiec ide wziac szybki shower i do lozia, a jutro znowu poobudka do 6 i tak dzien w dzien, najblizsze wolne dopiero w piatek :placz: Jak ja to wytrzymam to sama nie wiem ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam wszytskich, sle buziaczki :*[/FONT] Quote
Magda Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 No życie pełne wrażeń:loveu: Zazdroszczę! Gratulacje zdania prawka! Ja wczoraj zdałam:eviltong: Quote
Kasia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cześć jak czapka :loveu: Pozdrawiamy i na kolejne fotki czekamy! Quote
Kasia_zg Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cześć Daguś pozdrawiamy Cie cieplusio :) Ależ Ty sie tam napracujesz ale i tak Ci zazdroszcze ;) Madziu gratuluje zdania prawka. Za pierwszym razem sie udało?? Quote
Magda Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Kasia_zg'] Madziu gratuluje zdania prawka. Za pierwszym razem sie udało?? Na szczęście TAK!:multi: Nie zniosłabym tego stresu jeszcze raz. Później wszystko opowiem w naszej galerii. Mam też nowe fotki:p Quote
Kasia_zg Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Magda_Miki']Na szczęście TAK!:multi: Nie zniosłabym tego stresu jeszcze raz. Później wszystko opowiem w naszej galerii. Mam też nowe fotki:p To tym bardziej Ci gratuluje :calus:U mnie to nie jest tak łatwo zdać i aż sie boje bo od września chce sie zapisać. Daguś przyjemnego weekendziku Ci życzymy:loveu: Quote
DorotkaaaxD Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Witam witam Dagusię i jej ślicznego cudownego Oskarka.! :iloveyou: Oglądam już tą galeryjke od dawna dawna i musze powiedzieć ze nie moge oderwać wzorku od Oskarcia. ;) Jestem tu nowa więc nie w temacie troche no ale jakoś to będzie. Planuje też zakup yoreczka i jak bede juz go miała - od razu powstanie jego galeryjka tak tez juz zapraszam przedwcześnie troche.:D Buzi dla Oskarcia ;) :** Quote
DorotkaaaxD Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 haloo ? Czemu to nikt tu nie zagląda od 2 dni ?! ;( Quote
Kincia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='DorotkaaaxD']haloo ? Czemu to nikt tu nie zagląda od 2 dni ?! ;( Bo Daga zajeta pewnie praca:diabloti: Albo zwiedzaniem xD Quote
tigrunia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Halo Halo Daguś .. jak Ci tam ? Opowiadaj .. co masz za prace ?? Quote
Magda Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Kasia_zg']To tym bardziej Ci gratuluje :calus:U mnie to nie jest tak łatwo zdać i aż sie boje bo od września chce sie zapisać. Daguś przyjemnego weekendziku Ci życzymy:loveu: U nas też bardzo mała zdawalność... Na egzamin czeka się ponad miesiąc, a potem oblewa się za błahostki:angryy: Trzeba mieć dobry dzień. Dzisiaj złożyłam podanie o prawko i muszę czekać 2 tygodnie na odbiór... Hej Sis!:loveu: Quote
Aga76 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Daguś, a ty znów na tych wyspach... :cool1: pozdrawiam ciepło Quote
Recommended Posts