Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bry wieczór :multi:

Wpadam dosłownie na sekundkę, gdyż nie najlepiej się czuje, jakieś przeziębienie się przyplątalo i idę je zwalczyć do łózia :)

Chciałam się tylko pochwalić, ze wczoraj zdałam egzamin na prawko, tak więc na drogach pojawi się o 1 kobietę więcej za kierownicą :diabloti:

Oskaruś ma się dobrze, wlaśnie jest na spacerku, rodzice teraz zabierają go na Boże Ciało do Leżajska, a ja w weekend bawię się na Weselichu :cool3::razz:

Przepraszam, ze nie wstawiam żadnych zdjęć, obiecałam, ze pokażę po wizycie u Gabrysi, pies już zdążył zarosnąć i kolejna wizyta się szykuje hihi, ale obiecuję, że przed wyjazdem jeszcze go pokaże, cobyście o Nim nie zapomnieli ;)

Pamietajcie, ze bardzo często o Was myślimy i jesteśmyz Wami :loveu:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Bry wieczór :multi:

Chciałam się tylko pochwalić, ze wczoraj zdałam egzamin na prawko, tak więc na drogach pojawi się o 1 kobietę więcej za kierownicą :diabloti:

Jenyy .. sezon na prawko sie zaczął , czy jak ????

Gratulujemy Daguś :multi:

Posted

Wakacje, ludziska wincej czasu maja.
Dagus nie jedziesz za morze?

Chyba nad morze! Teraz ma prawko to może sobie pozwolić na odwiedziny:eviltong: Nie będzie narzekać, że pociągi za długo itd. hihi

Zrób zdjęcie z butelką! Więcej dowiesz się u Fidlastego w galerii.

Buziaki!:loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Hello Everybody :multi::loveu::multi:

Dorwalam sie do komputera, wiec postanowilam zalogowac sie na DGM :cool3:
Ja juz od tygodnia jestem w Anglii, zaczelam prace w sobote, ale juz sie zaaklimatyzowalam i mam wrazenie jakbym pracowala tam co najmniej miesiac hihi
Dzisiejsze popoludnie mam wolne, wiec moglam pozwolic sobie na "pobuszowanie" po internecie. Pewnie gdyby byla taka pogoda jaka Wy macie w Polsce, czyli upaly, lezalabym plackiem na plazy i korzystala z urokow Morza i sloneczka, a tu dupa pada :roll:

Ciezko znowu bylo mi sie rozstac z Oskarkiem, nachetniej chcialabym zeby jechal ze mna, ale niestety nie jest to mozliwe :placz: Jednak mam baaaardzo duza częsc Jego ze soba :loveu: wzielam sobie dysk zewnetrzny na ktorym mam wszystkie zdjecia Oskarutka, wiec jak mi sie zateskni moge je przegladac w nieskończonosc hihi :lol:

Ostatnio myslalam nad data powrotu do PL i wyszlo, ze 4go pazdziernika zawitam do ojczyzny. Mam nadzieje, ze w tym roku nie bedzie zadnych problemow, jakie mialam w zeszłym roku.

A tymczasem Moje BOURNEMOUTH :loveu:
http://images28.fotosik.pl/233/986ca1ad3ffbdf74.jpg

http://images25.fotosik.pl/232/f8f8f2f1092763fa.jpg

Juz 1go dnia zafundowalam sobie lekcje windsurfingu :evil_lol:
http://images28.fotosik.pl/233/a6b9c0c96f4734e2.jpg

Posted

[quote name='Kasia']I jak wrażenia po pierwszej lekcji windsurfingu? :evil_lol:

Super, że sie odezwałaś w końcu :loveu:

nie bylo tak zle, rekin plynacy za mna mnie nie zjadl, ba! on mnie nawet nie zauwazyl :evil_lol: wiec mozna bylo spokojnie sobie poplywac na desce hihih

P.S. postaram sie odzywac w miare czesto o ile czas mi na to pozlowi i nie ukrywam, ze bedzie to zalezne od pogody hihi

Posted

[quote name='koregra']Cześć Daguś fajowe te fotki.
Z tym wolnym czasem to wszyscy mamy problem :cool1:

[FONT=Comic Sans MS]Jeszcze mam jedna fotke - widok z okna, wprawdzie Morza nie widac zbyt wiele, ale jest :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Musze koniecznie naladowac baterie w aparacie, bo zaraz mi siada, a zpocztakiem przyszlego tygodnia chlopak siostry leci do Szwajcari na 10 dni i beda mi bateryjki musialy jakos wytrzymac, bedzie ciezko kurcze no ...[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Bry, bry ;)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ja niedawno wrocilam do domku, padnieta, wiec ide wziac szybki shower i do lozia, a jutro znowu poobudka do 6 i tak dzien w dzien, najblizsze wolne dopiero w piatek :placz: Jak ja to wytrzymam to sama nie wiem ...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam wszytskich, sle buziaczki :*[/FONT]

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Madziu gratuluje zdania prawka. Za pierwszym razem sie udało??

Na szczęście TAK!:multi: Nie zniosłabym tego stresu jeszcze raz. Później wszystko opowiem w naszej galerii. Mam też nowe fotki:p

Posted

[quote name='Magda_Miki']Na szczęście TAK!:multi: Nie zniosłabym tego stresu jeszcze raz. Później wszystko opowiem w naszej galerii. Mam też nowe fotki:p

To tym bardziej Ci gratuluje :calus:U mnie to nie jest tak łatwo zdać i aż sie boje bo od września chce sie zapisać.

Daguś przyjemnego weekendziku Ci życzymy:loveu:

Posted

Witam witam Dagusię i jej ślicznego cudownego Oskarka.! :iloveyou:
Oglądam już tą galeryjke od dawna dawna i musze powiedzieć ze nie moge oderwać wzorku od Oskarcia. ;)
Jestem tu nowa więc nie w temacie troche no ale jakoś to będzie.
Planuje też zakup yoreczka i jak bede juz go miała - od razu powstanie jego galeryjka tak tez juz zapraszam przedwcześnie troche.:D
Buzi dla Oskarcia ;) :**

Posted

[quote name='Kasia_zg']

To tym bardziej Ci gratuluje :calus:U mnie to nie jest tak łatwo zdać i aż sie boje bo od września chce sie zapisać.

Daguś przyjemnego weekendziku Ci życzymy:loveu:

U nas też bardzo mała zdawalność... Na egzamin czeka się ponad miesiąc, a potem oblewa się za błahostki:angryy: Trzeba mieć dobry dzień.

Dzisiaj złożyłam podanie o prawko i muszę czekać 2 tygodnie na odbiór...

Hej Sis!:loveu: