Daga_i_Oskar Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Kochani :) Tak sobie pomyslalam, ze skusze sie i w koncu zaloze ta galerie mjemu Kochanemu Oskarkowi, a co mi tam szkodzi :D :D To bedzie mobilizacja, zeby czesciej tutaj zagladac :lol: :lol: Postaram sie wsyztsko zaprezentowac wg hronologii, czyli poczawszy od zdjec szczeniaczka, a skaczywszy na tych terazniejszych, troche tego bedzie, ale co tam Najwyzej bedziecie mieli nas juz dosyc hihi :P No to zaczynamy byłem taki maciupenki jak miałem 10 dni a to mój pierwszy dzien w domku :) tak słodko sobie spałem a jaki juz silny byłem ;D no co ? tylko pileczka sie bawie nio popać jaki maciupki bylem juz wtedy pancia ustawiala mnie do zdjec :P moja pierwsza kąpiel - co ona ze mną robi ? juz w wieku 10 tyg mialem pierwsza kokardke zalozona-troche duza byla, ale Pancia sie uparla :) za to pokazalem jej języczek c.d.n ... Quote
Daga_i_Oskar Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Tak szalałem na działeczce : O! prosze jak ładnie mi uszka stoją i jabluszka nosic potrafie :lol: :lol: a potem padłem ... a potem powrót do domku :( ale następnego dnia znowu pojechalismy i szalalem z jabluszkiem :) Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 :angel: Oskarek jest przesłodki i przeuroczy :P Quote
sayma Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 :angel: :angel: suuuper,że sie zdecydowałaś!!!!! A fot na pewno nie będziemy mieli dość :D :D a wrecz odwrotnie :P :D Oskarek śliczniusi :lilangel: jak on takie wielkie jabłuszko nosił :o :o :D Quote
Daga_i_Oskar Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 a to moja pierwsza gwiazdka no co się tak patrzysz? prezentów musze pilnowac ech, szkoda ze ta choinka nie jest prawdziwa ... najpierw zabijaja moje kolezanki, a potem mówiaz ze mam je zdjesc? fajną mam kolezanke co nie ? :D Pancia zrobiłą ze mnie diableka z rozkami :D taaakiego misia dostałem no a jak zobacztlem pierwszy snie to nie wiedzialem co to jest byłem taki mały, ze wsrod tych zasp widac mnie nie bylo :) A po zimie przychodzi ... wiosna :lol: :lol: hej rybki! jestescie tam ? nawet brałem udział w biegu przez płotki :D z moim przyjacielem - Nafim Quote
Daga_i_Oskar Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Jestem juz kawalerem - skonczylem roczek :) troche pobalowalismy :D no co ? psa w czapeczce nie widzialas :p a to takie rozne zdjecia :) aaa co ona ze mnie zrobiła aaaale pycha ! pańcia! niose Ci papuzke pobawimy sie ? no chyba, ze wolisz pieska ? a taki mam jezorek a jaki dluuugi mam dwie nowe koleżanki :D:D :lol: :lol: :lol: hmm... co ona mi na ta glowe zalozyla ? czy wiedzieliscie, ze rolka od papieru moze byc calkiem dobra ? :lol: :lol: ale sie szybko nudzi :P Dostałem nową kokardkę :) To narazie bedzie na tyle, bo musze z malym wyjsc na spacerek :) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Dzięki za pierwsze komentarze :) sayma, zdjec bedzie jeszcze troche :D az dojdedo tych terazniejszych a ich tez mam duzo :D No widzisz mimo malych rozmiarow Yoreczki maja mocne uzebienie i nawet jablka potrafia nosic hihi Quote
Daga_i_Oskar Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 [quote name='Atomic']Wiecej fot ! Wiecej ! :angel: :laola: Atomic, beda fotki, beda ale juz jutro, bo teraz zle sie czuje ... pogoda robi swoje ... caly czas leje, ale fajnie, ze ktos na nie czeka, ciesze sie :) Quote
sayma Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Daga :lol: mój Brutusek tez uwielbia roleczki od papieru, jak tylko uslyszy, że jet wymian to stoi pod drzwiami i piszczy :D :D Oj bidulko to życzę lepszego samopoczucia!!!! Fotaski suuuper :angel: :angel: Quote
sota36 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Łomatko - ciotko- jaki on fikusny!!!! Ja tez mam yorka, big yorka!!! DAWAJ FOTY!!!! Quote
Koma Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ale słodziachny psiaczek! :angel: :angel: :angel: Quote
bognik Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Jejku - jaki SLICZNY psiaczek !!!!!! :angel: Taki malutki :D Quote
Lotos Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 jaaaaaaki słodziuuuuuuuśki!! :icecream: :angel: :lol: :angel: :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 , ogromnie sie cieszymy , ze fotki sie podobaja :) Jutro beda kolejne Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 o jejeku wkoncu jaka Sliczna Wymuskana Galeria :D i jakie Sliczne Male Cosik cio kce byc psem a jest MASKOTKĄ :D Quote
Teklunia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 piekny :D dzieki takim zdjeciom mozna zakochac sie w Yorkach :) Quote
anetta Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Wow, zasypalo mnie zdjeciami :laugh2_2: super jest Oskarek :D :angel: dzieciaczek maly :D Quote
Magda-Amir Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Szliczniasta przytulanka do całowania :lol: :D Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Daga&Oskar'], ogromnie sie cieszymy , ze fotki sie podobaja :) Jutro beda kolejne bedą fotki, będą fotki :angel: :angel: małego siłacza 9ciagle jestem pod wrażeniem jak Oskarek to jabłuszko nosił :roll: :D ) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Dzięki Kochani za wsyztskie przemile komentarze ... Oskarek az sie zaczerwienil od tego wsyztskiego :lol: :lol: sayma, bo Yorki zaraz po tych wsyztskich bullowatych terrierach mają najlepszy zgryz, mocną szczękę i noszenie jabłek to dla nich pestka Quote
Patka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 CUDOWNY MALUSZEK :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts