Kasia_zg Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Malutki baranek ma złote różki i pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i beczy cicho Wesołego Alleluja Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Dzień doberek :multi: Ja tak na momencik ,przelotem jesten. Przeglądałam sobie zdjecia i tak sie natknęłam na jedno bardzo smieszne hihi - mnie sie podoba :eviltong: Moze nie jest ostre, gdyz ostrosc poszla na drugi plan niestety :placz: ale jest smieszne :lol: Nie wiem czy Wam juz je pokazywalam, ale ja mialam wrazenie ogladajac je, ze widze je pierwszy raz haha No to mokrego ubrania w dniu świątecznego lania Wam zycze hihih, a ja tymczasem zmyyykam :p Quote
tigrunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 :mdleje:Nie moge :roflt::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Ta fota jest rewelacyjna!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Hello, mam coś jeszcze dla Was - tyle, ze nie Oskarek :eviltong: moje oko :cool3: tutaj już przerobione :eviltong: no i jak ktośby chciał zobaczyć moją źrenice z bliska, to proszę :evil_lol: - a';a makro hihih Quote
Kasia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 To przerobione czarno białe juz widziałam :p Cze Dagula :loveu: Co u Oskarka? Quote
madziasto4 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Cześć Daguś :loveu: Zdjęć z fotosika nie widzę niestety :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Kasia']To przerobione czarno białe juz widziałam :p Cze Dagula :loveu: Co u Oskarka?[/QUOTE] Tyz widzialam i tyz czesc Dagula :loveu: Kurde ale masz zylki popekane, se kup tabletki oczne wzmacniajace z borowka :grins: Quote
Cimi Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Cześć Daga :multi:. Dawno mnie tutaj u Ciebie nie było :oops:. Gdzie studiujesz fotografie :cool3: ? Quote
tigrunia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dobry dzień :multi: Mnie też dawno tu nie było :oops: Co u Oskarka ?? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='tigrunia'] Co u Oskarka ?? :loveu: Jajco :evil_lol: blyszczace bardzo Quote
Kasia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Jajco :evil_lol: blyszczace bardzo a nawet 2 błyszczące bardzo :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Bry wieczór :p[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ach jak to fajnie lezeć sobie z laptopikiem w lóżeczku :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Właśnie wróciłam z Oskarkiem ze spacerku- przyjemny wieczór to aż miło się spaceruje :loveu: W ogóle ostatnie 3 dni cudnie wiosenne były :loveu:Oskarcio w 7 niebie, cały czas chce przebywać na dworze, zaczął się okres działkowy :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]... uuu ale mi w brzuchu burczy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale wracając do tematu :lol: U nas wszytsko w porządku, w piątek byłam na wystawie w Katowicach, w czwartek jedziemy do fryzjera -juz się nie mogę doczekać, bo tęsknie za łysolkiem, a tera spory zarost mamy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Agatko - fotografię studiuję w Katowicach, szkoła ta nazywa się FOTOEDUKACJA --> jest to 2letnie, zaoczne studium :p[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dobranoc :cool3:[/FONT] Quote
Magda Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Hej Sis! Fotka w powietrzu rewelacja!:evil_lol: Ten rozkrok Widzę, że Tobie również przeszkadza zarost. Ja dzisiaj skubnęłam M:lol: Na razie ma tak na 3-4 cm w razie zepsucia pogody, a za jakiś czas na jeżyka. Jutro muszę przyciąć portki, firanę i pysio, bo nie chciałam go już dzisiaj męczyć. Od razu poczuliśmy wiosnę:loveu: Dobrze masz z laptopikiem w łóżku... Ja to przy biurku muszę ślęczeć:cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Magda_Miki']Hej Sis! Fotka w powietrzu rewelacja!:evil_lol: Ten rozkrok Widzę, że Tobie również przeszkadza zarost. Ja dzisiaj skubnęłam M:lol: Na razie ma tak na 3-4 cm w razie zepsucia pogody, a za jakiś czas na jeżyka. Jutro muszę przyciąć portki, firanę i pysio, bo nie chciałam go już dzisiaj męczyć. Od razu poczuliśmy wiosnę:loveu: Dobrze masz z laptopikiem w łóżku... Ja to przy biurku muszę ślęczeć:cool1: [FONT=Comic Sans MS]Cześć Madziu :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No my teraz mamy takie 3-4cm kudełki, ale dla mnie to On już jest bardzo zarośnięty - widać to szczególnie na łapkach, zamiata wszystkie chodniki i kilo piachu przynosi do domu każdorazowo po spacerze :eviltong: Możemy uczesać już kucorka, nie wielkiego, ale jest :cool3: Jednak decyzja podjęta, teraz jeszcze go obicnamy, później przed samiuskim moim wyjazdem do Anglii, a potem będzie wielkie zapuszczanko :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja sama ze sobą się założyłam, że swoich włosów nie zetnę, aż do powrotu z UK :evil_lol: podetnę je delikatnie i na tym się skończy, haha ciekwe czy mi wyjdzie:evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Z laptopikiem w łóżku tak mi dobrze, ze na wykłady nie pojechałam :oops:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wcześniej też "ślęczałam" przy biurku i tylko słyszałam od mamy "Wyłącz już ten komputer, zobacz, która godzina, a jutro musisz wcześnie wstać":evil_lol::lol: Teraz mnie nie widzi i jest spokoj :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]P.S To kiedy mnie Sis odwiedzi na tym pięknym Śląsku? :cool3:[/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Oj ja tez musze przy biurku... Oskarito-wiercipietek boski :loveu: I tyz czekamy na ocieplenie oj buuu bo zarost mamy tyz ino ze żeński :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Cze Daga:p to jak będziesz u Gabrysi to do mnie juz daleko nie masz...:eviltong: ja swoje wlosy zapuszczam na komunie bo koka chce na glowie ale po imprezce zetne bo mnie zaczynaja wkurzac.. Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Oj ja tez musze przy biurku... Oskarito-wiercipietek boski :loveu: I tyz czekamy na ocieplenie oj buuu bo zarost mamy tyz ino ze żeński :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Haha znaczy, ze Anusia Ty zarosnieta jestes :evil_lol::eviltong:[/FONT] [quote name='Pegaza']Cze Daga:p to jak będziesz u Gabrysi to do mnie juz daleko nie masz...:eviltong: ja swoje wlosy zapuszczam na komunie bo koka chce na glowie ale po imprezce zetne bo mnie zaczynaja wkurzac.. [FONT=Comic Sans MS]u Gabrysi bedziemy w czwratek :lol: Kurcze no tylko, ze ja poźno będe wracała to nawet jakbym się chciała z Tobą spotkać to nie mam jak no :placz: ale jak wyjdzie sloneczko to sie umówmy kiedys na spacer z piesami, co? Gabrysia weźmie swoje pociechy, Ty swoje, a ja mego kawalera:cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Komunia córki? Ja na swoją komunię też zapuszczałam, a potem ściełam na króciutko :lol: teraz zapuszczam wloski od grudnia ina razie dobrze mi idzie - do października nie obcinam postanowione :cool3:[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Qrcze, czy ja Wam tych zdjęć nie pokazywałam? Bo to stare jak swiat chyba z miesiąc już mają, a widzę, ze na fotosika je wgrałam :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oskarito ma swój własny fotel nie ma to jak być VIPem :evil_lol:[/FONT] Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS]Oskarito ma swój własny fotel nie ma to jak być VIPem :evil_lol:[/FONT] Prezesowy skórkowany :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Moje lwiątko :loveu:[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Kasia']Prezesowy skórkowy :loveu: [FONT=Comic Sans MS]no a jak Kasiu :cool3: głowa rodziny rządzi hihi[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [FONT=Comic Sans MS]dziewczyny lubią [SIZE=5]róż :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts