Kasia_zg Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Hej gdzie Wy sie podziewacie?? Tulasie dla Wac mocne Quote
Kasia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Pusto wszędzie, głucho wszędzie.... Madźka tu też trza posprzątać!!! :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Eee, tu czysto jakoś :hmmmm: Najpierw trza nakurzyć :grins: Quote
Kasia_zg Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 To żeś Madźka nakurzyła trza to z leka ogarnąć chociaż tak z grubsza dywan i podłoga zrobione reszta Ty :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 :multi: J[SIZE=6]e s t e m :multi: Cześć dziewczynki :loveu: Qrcze lubicie mnie jeszcze? bo troszku Was zaniedbałam, ale ... ... no własnie, grunt to dobre wytłumacznienie :cool3: miałam bardzo ciężką sesję, dzisiaj otrzymałam ostanie wyniki i jestem very happy, że obyło się bez żadnej poprawki mielismy małe problemy z Oskarciem lataliśmy do wterynarza bo mały miał ropne zapalenie gruczołow - aj ile pisków było przy zastrzykach :placz: jakoś tak nie miałam weny aby cokolwiek pisać i ogólnie bardzo mało siedziałam na komputerze Wiosna nastała, a ja będe wredna i troszku zimy wam jeszcze dam - tej zaległej co prawda - ale nie ma co sie martwic wiosenki tez troszku mam :loveu: Aaaa no i dziekuje za zrobienie bałaanu i jednocześnie wysporzatnie galeryjki, nie poznałam jej jak weszłam wszytsko się tak świeciło hihi niczym Oskarutkowe jajuszka :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Na weekend wybieram sie ze znajomymi do Krościenka chce zabrac ze sobą Oskarcia, ale do końca nie wiem czy to dobry pomysł, bo wiadomo jak sama młodziez jedzie to w domku beda imprezy, głośna muzyka i nie wiem czy on dobrze to zniesie. Z drugiej zas strony nie byłam jeszcze z Oskarciem w górach i tak jakoś ... no sama nie wiem :eviltong: Mamy zamiar również zahaczyc o Zakopane :loveu: tam pewnie duuużo śniegu jesio, więc przywioze zimowe foteczki hihih :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Daga_i_Oskar'] miałam bardzo ciężką sesję, dzisiaj otrzymałam ostanie wyniki i jestem very happy, że obyło się bez żadnej poprawki Kuuuuujon :turn-l: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Kuuuuujon :turn-l: Kujon :evil_lol::evil_lol: dobre, ale do mnie to kompletnie nie pasuje a i nie nadaje sie na kujona, nie podołałabym jego zadaniom :evil_lol: nie chcecie ogladac zimy to moze wiosenka więcej osob sie zainteresuje :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Wiosenka :loveu: Baaaazie :loveu: A tu http://images31.fotosik.pl/158/b63edd81a56609c0.jpg Oskarito wyglada jak Masterczyslaw. Uderzajace podobienstwo. :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 No nic zmykamy z Oskarutkiem na spacerek i mówimy juz dobranoc, bo strasznie zmeczeni dzisiaj jestesmy ... Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Oskarito jak zwykle z piłką większą od niego :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='madziasto4']Oskarito jak zwykle z piłką większą od niego :evil_lol: To akurat była piłka do ręcznej :evil_lol: Oskarito ma wszytskie poczawszy od tenisa, a skończywszy na koszykówce :evil_lol: Właśnie wróciliśmy ze spaceru, normalnie no głowe chciało mi urwac tak wieje :shake: w ogóle bez sensu taka pogoda raz ciepło, a raz zimno, mogłaby się wreszcie zdecydować, czy che Nam jeszcze zimą dowalić, czy też chce Nas uszczęśliwić wiosennym słoneczkiem :roll: Teraz lece sie kąpać jak się troche ożywię to jeszcze wpadne, a jak nie to Quote
Kasia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Daga_i_Oskar'] To akurat była piłka do ręcznej :evil_lol: Oskarito ma wszytskie poczawszy od tenisa, a skończywszy na koszykówce :evil_lol: A lekarską też posiada w swej kolekcji? :evil_lol: Witaj Daguś! Oskarito boski i bosko zarośnięty :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Jeny jaki on uroczy :loveu: Kasiu :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ależ sie tu u Was wiosennie zrobiło jak zwykle urocze fotki a Oskarek bosko na tych spiących wygląda jak taki aniołeczek:loveu: Pozdrawiamy i miłego weekendziku życzymy :lol: Quote
Magda Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Hej!:hand: Dobrze, że Oskarek już zdrowy, a Ty masz czas na pokazanie się tutaj. hihi sama się nie pokazuję:lol: http://images33.fotosik.pl/158/611675a532c46973.jpg Znalazła sobie nowe posłanko pasujące kolorkiem do niego:cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Magda_Miki'] http://images33.fotosik.pl/158/611675a532c46973.jpg Znalazła sobie nowe posłanko pasujące kolorkiem do niego:cool3: Ha ha ale numer. Zesz Ty Wladko bystre-czasem-oko jezdes :loveu: Czesc Dagi i Oskarki :loveu: Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Władka bystre oko jak nie musi nadrabiać tego, czym Madźka chce Ją sprawdzić :loveu: Dobry! Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kasia napisał(a):Władka bystre oko jak nie musi nadrabiać tego, czym Madźka chce Ją sprawdzić :loveu: Bo wali w piec ze nadrabia. Ja jej nie wierze, bo to przecie na pirszy oka rzut widac :cool1: Quote
Recommended Posts