Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

:multi: J[SIZE=6]e s t e m :multi:

Cześć dziewczynki :loveu:
Qrcze lubicie mnie jeszcze? bo troszku Was zaniedbałam, ale ...
... no własnie, grunt to dobre wytłumacznienie :cool3:

• miałam bardzo ciężką sesję, dzisiaj otrzymałam ostanie wyniki i jestem very happy, że obyło się bez żadnej poprawki

• mielismy małe problemy z Oskarciem lataliśmy do wterynarza bo mały miał ropne zapalenie gruczołow - aj ile pisków było przy zastrzykach :placz:

• jakoś tak nie miałam weny aby cokolwiek pisać i ogólnie bardzo mało siedziałam na komputerze

Wiosna nastała, a ja będe wredna i troszku zimy wam jeszcze dam - tej zaległej co prawda - ale nie ma co sie martwic wiosenki tez troszku mam :loveu:

Aaaa no i dziekuje za zrobienie bałaanu i jednocześnie wysporzatnie galeryjki, nie poznałam jej jak weszłam wszytsko się tak świeciło hihi niczym Oskarutkowe jajuszka :evil_lol:

Posted

Na weekend wybieram sie ze znajomymi do Krościenka chce zabrac ze sobą Oskarcia, ale do końca nie wiem czy to dobry pomysł, bo wiadomo jak sama młodziez jedzie to w domku beda imprezy, głośna muzyka i nie wiem czy on dobrze to zniesie. Z drugiej zas strony nie byłam jeszcze z Oskarciem w górach i tak jakoś ... no sama nie wiem :eviltong:
Mamy zamiar również zahaczyc o Zakopane :loveu: tam pewnie duuużo śniegu jesio, więc przywioze zimowe foteczki hihih :multi:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Kuuuuujon :turn-l:

Kujon :evil_lol::evil_lol: dobre, ale do mnie to kompletnie nie pasuje a i nie nadaje sie na kujona, nie podołałabym jego zadaniom :evil_lol:

nie chcecie ogladac zimy to moze wiosenka więcej osob sie zainteresuje :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Oskarito jak zwykle z piłką większą od niego :evil_lol:

To akurat była piłka do ręcznej :evil_lol: Oskarito ma wszytskie poczawszy od tenisa, a skończywszy na koszykówce :evil_lol:

Właśnie wróciliśmy ze spaceru, normalnie no głowe chciało mi urwac tak wieje :shake: w ogóle bez sensu taka pogoda raz ciepło, a raz zimno, mogłaby się wreszcie zdecydować, czy che Nam jeszcze zimą dowalić, czy też chce Nas uszczęśliwić wiosennym słoneczkiem :roll:

Teraz lece sie kąpać jak się troche ożywię to jeszcze wpadne, a jak nie to

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
To akurat była piłka do ręcznej :evil_lol: Oskarito ma wszytskie poczawszy od tenisa, a skończywszy na koszykówce :evil_lol:

A lekarską też posiada w swej kolekcji? :evil_lol:

Witaj Daguś!
Oskarito boski i bosko zarośnięty :loveu:

Posted

Ależ sie tu u Was wiosennie zrobiło jak zwykle urocze fotki a Oskarek bosko na tych spiących wygląda jak taki aniołeczek:loveu:
Pozdrawiamy i miłego weekendziku życzymy :lol: