Kasia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ale fajowe zimowe fotki Oskarka :loveu: Wieczór dobry!!! Quote
Kasia_zg Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witaj Daguś:) U Was to jak zwykle czarujące foteczki Pozdrawiamy Was i mocne tulaski zostawiamy:calus: Quote
Magda Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Zostawiłam sobie Was na koniec:loveu: Nadrobić tyle zaległości to jest męka... Oj biedna ja:placz: Fotka waszej dwójki pikna:loveu: Pasujecie do siebie. Postaram się być częściej! Teraz zmykam, a resztę galerii nadrobię później Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dobry! Na paczki przyszlam :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Magda_Miki napisał(a):Zostawiłam sobie Was na koniec:loveu: Nadrobić tyle zaległości to jest męka... Oj biedna ja:placz: Aleś podsumowała zdjęcia z Francyji :roflt: Cze Daguś!!:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Bry wieczór :multi: Ja tak na momencik bo zrzuciłam właśnie zdjęcia z komórki mam kilka Oskarutka-śpioszka i jeszcze z kucorkiem hihih no i są 'ORZESZKI DLA AGNIESZKI" :evil_lol::eviltong::cool3::lol: Miałam tez kilka filmików ale nie potrafię ich odtworzyć na komputerze :placz: a chciałam Wam pokazać :roll: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ale wypolerowane orzeszki!:crazyeye: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jakie ORZECHY :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Slodziak spiacy :loveu: Tu jest rozbrajajacy... http://images34.fotosik.pl/128/862ae5cd47dc72c7.jpg A tak wogole cze Dagus. Tak sie orzechami zajelam ze zapomnialam sie przywitac :evil_lol: A to bedzie niespodzianka dla Agi :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Ale wypolerowane orzeszki!:crazyeye: Anusia & Alutka napisał(a):Jakie ORZECHY :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bo to nie byle jakie orzeszki :evil_lol: Patrzajcie i podziwiajcie :evil_lol: ciekawe jak mu wygodnie było w takiej pozie hiih śpi jak dzidzia :loveu: moje żywe złotko :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 A co Ty się Daguś z lustra na komórę przestawiłaś? :grins: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Slodziak spiacy :loveu: Tu jest rozbrajajacy... http://images34.fotosik.pl/128/862ae5cd47dc72c7.jpg A tak wogole cze Dagus. Tak sie orzechami zajelam ze zapomnialam sie przywitac :evil_lol: A to bedzie niespodzianka dla Agi :loveu: haha cze Anusia cze :multi: Tez bym sie roskojarzyla, a ze mam takie na co dzien to wiesz norma to dla mnie :evil_lol: madziasto4 napisał(a):A co Ty się Daguś z lustra na komórę przestawiłaś? :grins: Nie no costy :eviltong: po prostu komóra zawsze pod reka, cicha jest, nie rozprasza Oskara, a jak wezme lustro to od razu mysli o zabawie - bo on tak lubi miec zdjecia robione z zabawka :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Zdjęcia poza cieniem i od razu lepsza kolorystyka :cool3::cool3::cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Moje piękne Oskarątko:loveu: NASZE kochana NASZE :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Daga co Twój cień robi na ostatnim zdjęciu? :hmmmm: W sensie, że nogę ma podniesioną :evil_lol: Quote
Recommended Posts