Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Zmniejszyłam kolejnych 100 zdjęć i przyznam szczerze, że zmęczyłam się tym calym procesem, zmniejszanie, ramka, wrzucenie na fotosika i teraz tu ech ... :eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Następnego dnia z rana wybraliśmy się do :[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Parc des BUTTES-CHAUMONT[/FONT]

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ta o to kóla, to nic innego jaK KINO :cool3: znajdowała się w parku "naukowym" nie wiem jak się ten park nazywal, wyleciała mi nazwa z głwy, był stworzony głównie dla dzzieci, ale ja sama chętnie bym się do nieg przeszła i dowiedziała wielu ciekawostek :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wieczorem dotarliśmy do miejsa, gdzie sexshopy oraz night cluby są na porządku dziennym[/FONT]

Posted

Łoooo Boziu jak tam pieknie :loveu:
Nie wybacze ze tak dlugo chowalas przed nami takie cudowne zdjecia!!
Pieknie, kolorowo i cielwono hihih :megagrin: aczkolwiek czuje lekki niedosyt w tej materii :evil_lol:
Faktycznie najpiekniejszy jest Paryz noca, ja niestety nie mialam okazji podziwiac go o tej porze dnia :shake:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witam się z Wami poniedziałkowo :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ależ dzisiaj była piękna pogoda, wiosenke czuć w powietrzu :loveu: szkoda tylko, że to dopiero połowa stycznia :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Kasia']Hej Daguś!!!
Jaka kololowa ta Wasza galeryja!!!

Ale miałam nadrabiania :crazyeye: ale z przyjemnością to nadrobiłam bo fotki są po prostu cudne :loveu:

[quote name='Anusia & Alutka']Łoooo Boziu jak tam pieknie :loveu:
Nie wybacze ze tak dlugo chowalas przed nami takie cudowne zdjecia!!
Pieknie, kolorowo i cielwono hihih :megagrin: aczkolwiek czuje lekki niedosyt w tej materii :evil_lol:
Faktycznie najpiekniejszy jest Paryz noca, ja niestety nie mialam okazji podziwiac go o tej porze dnia :shake:

[FONT=Comic Sans MS]Dziewczyny,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]ciesze się bardzo, ze odwiedziłyscie Nas, bo zauważyłam, ze jak zdjęc nie było to odwiedzajacych multum, a jak zdjecia sa to zaledwie 3 osoby zajrzaly i zwiatpiłam czy dalej pokazywać :roll::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
[FONT=Comic Sans MS]Dziewczyny,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]ciesze się bardzo, ze odwiedziłyscie Nas, bo zauważyłam, ze jak zdjęc nie było to odwiedzajacych multum, a jak zdjecia sa to zaledwie 3 osoby zajrzaly i zwiatpiłam czy dalej pokazywać :roll::eviltong:[/FONT]

Dagus wstawiaj bo moje oczy takich cudow piknych nie widzialy.
Jednak wiecie co? To jest calkiem inny swiat.
Ten wystroj, nawet nie tyle ulice, co centra handlowe... Bajeczne! A u nas? postawia choinke i mikolaja i tyle ze swiat jest :roll:

Posted

No ślicznie!:loveu:
Jak ja bym sobie chętnie pojechała do Paryża... jeszcze nigdy nie byłam tak daleko za granicą. Mam nadzieję, że to się kiedyś zmieni i poznam trochę świata.

Buźki!

Posted

Pegaza napisał(a):
i odwiedzić sklepik ten na S...:cool1:
bo Madzia juz moze tam wchodzić:evil_lol:

O spożywczy chodzi, prawda?? :diabloti:

Anusia & Alutka napisał(a):
Oooo tak to ja tyz bym kciala.
I szczegolnie to noca :evil_lol:

W tych okolicach czerwieni i wiatraków...:evil_lol:

Posted

dobranoc ide bo mi mysz harcuje niczym kot:mad:
ide pomyślec nad moją przyszłością bo ja czarno widze oj czarno:roll:
bawcie się dobrze paryżanki Madzia najpierw te spożywcze a potem
wchodzisz juz głębiej...:evil_lol:

Posted

Witaj kochana. Oj w twojej galeryjce to się rozmarzyłam. Ślicznie tam. Ja to bym wsiadła do autka i pojechała a co, tylko chyba jednka lepiej z kimś co troszkę zna okolice bo tak samemu cięzko zwiedzać.
Więcej fotek ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witam się wtorkowo :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wiosenką coraz bardziej pachnie w powietrzu to i postanowiliśmy się z Oskarciem wybrac na dłuuugi spacerek do parczku, ale bez aparatu, taki bezstresowy, przyjemny spacerek :loveu: po powrocie było już mniej przyjemnie, bo wróciliśmy cali ubłoceni, Oskarek powędrował od razu do wanny i było szorowanko hihih[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Od razu mi lepiej, kiedy taki rcuh w galeryjce jest, tak więc wstawię następne foteczki, zaczynając od[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Basilique du Sacré Coeur - zrobiliśmy mase km zanim do niej dotarliśmy hihih, ale było warto :loveu:[/FONT]

Posted

koregra napisał(a):
Witaj kochana. Oj w twojej galeryjce to się rozmarzyłam. Ślicznie tam. Ja to bym wsiadła do autka i pojechała a co, tylko chyba jednka lepiej z kimś co troszkę zna okolice bo tak samemu cięzko zwiedzać.
Więcej fotek ;)

[FONT=Comic Sans MS]Kamilko masz rację, warto tam jechać z kimś, kto zna tajemnice i wszelkie ciekawe zakątki Paryża, bo jadąc samemu odwiedzi się miejsca najbardziej znane, a te mniej, bądź też w ogóle nie znane miejsca, równiez mają swój urok i warto się tam znależć. My, dzięki Kubie (mieszkającego kiedyś przez 12l w Paryżu) zwiedziliśmy bardz dużo, miejsa te bardziej i te mniej słynne, przechadzaliśmy cudownie ukwieconymi uliczkami. Na prawddę bardzo wiele mu zawdzięczamy taką Nam zorganizował wycieczke, ze do końca życia jej nie zapomne :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]pod zegarami świata[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]i hotel Concorde[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]a to jest chyba Parlamet ale ręki nie dam sobie uciąć :eviltong:[/FONT]

Posted

Sacre Coeur... Pamiętam jak mi się niemiłosiernie mocno chciało iść wtedy do toalety :mdleje:
A zanim doszliśmy do bazyliki, to przewodnik jak na złość zatrzymywał się co krok i opowiaaadał, opowiaaaaaaaadał, a ja myślalami krążyłam w publicznej toalecie i przebierałam z nogi na nogę...

Piękne zdjęcia, żebyś Ty Daga wiedziała jak się przez Ciebie napaliłam na Paryż...