Daga_i_Oskar Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Jedno z większych, a już na pewno najbardziej przystrojonych centów handlowych - nie mogłam się napatrzec jak te miliony światełek pięknie migają i mam zdjęcia w każdej opcji - począwszy od najjaśniejszej do najciemniejszej - ale Wam pokaże tylko jedną cobym Was tu nie zanudzila hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Paryż noca jest cudowny - w sumie najwiecej ta pora dnia zwiedzalismy, ponieważ wszystko jest cudownie oświetlone, ja byłam tymi budynkami zachwycona i fotografowałąm wszytsko co mi wpadło, ze tak powiem, w "obiektyw"hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Powiem krótko, kiedy Tam weszłam wzdychałam z zachwytu i wydobywające się dziweki ze mnie to były : achy i ochy :loveu: - to wnetrze tego cudnie oświetlonego CH [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Każda aleja, którą się pruszaliśmy była przyozdobiona milionem światełek[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na zewnątrz tego wielkiego Ch, kazdego roku jest eksponowana wystawa - w tym roku wyglądała tak :[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ach te latajace dzieciaczki :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Poptrzcie jaki Świat jest mały, nawet tam znalazłam kumpli :lol::lol::lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ci tez z mojego fachu :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Kolejny cudne migoczący budynek[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]DOGo - maniak? chyba :shake:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]było tak kolorowo, ze nie mogłam się oprzec i nie zrobic zdjecia :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Ech meczylam sie na szybko ze zmniejszaniem, obrabianiem zdjec, a fotosik odmawia mi posluszenstwa, w takimrazie odpuscilam i jutro sporobuje jeszcze raz, a poki co wszystkim zycze kolorowych snow, dobranoc i w sumie moge juz powiedziec dzien dobry bo nowy dzien mamy :cool3:[/FONT] Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Boze .. jak tam pięknie .. :loveu: Chciałam w sumie jechać latem ale skoro tak pięknie jest podczas okresu świątecznego to moze jednak w Grudniu sie wybiore :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witam niedzielnie :p[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja już po Kościółku, WOŚP wspomogłam jak tylko mogłam :cool3: no i teraz przyszłam do Was tutaj, spróbuję jeszcze raz wgrać te zdjęcia na fotosika, mam nadzieje, ze ddisiaj sie uda no i przydaloby sie w koncu uporac z tymi zdjeciami z Paryza i przejsc do innych hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mam kilka ze Świąt, poki jest okres po świąteczny to Wam je jesio pokaze[/FONT] :cool3: [quote name='koregra']Prześliczne te zdjęcia :-o [FONT=Comic Sans MS]Tu jesio konkretow nie ma :eviltong:[/FONT] [quote name='tigrunia']Boze .. jak tam pięknie .. :loveu: Chciałam w sumie jechać latem ale skoro tak pięknie jest podczas okresu świątecznego to moze jednak w Grudniu sie wybiore :cool3: [FONT=Comic Sans MS]Tugrunia założe się, ze Paryż kazda poroą roku jest cudowny, ale w okresie Świąt jest niepowtrzalany klimat, wszedzie tak kolorowo, noca jaśniej niż w ciągu dnia, no po prostu bajka i chciałoby się tam wrócić :loveu:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Cześć Daguś. Wszystkie zdjęcia bez wyjątku mi się podobają. W takim razie czekamy na resztę z Paryża i te świąteczne. http://images25.fotosik.pl/135/844da23620b3616c.jpg Dogomaniak czy nie, fajnego ma pieska :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 http://images25.fotosik.pl/135/844da23620b3616c.jpg Taa, dogomaniak o jedzenie prosi :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='madziasto4']Przepiękne zdjęcia :loveu: [FONT=Comic Sans MS]Dzię ku je my :cool3:[/FONT] [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Daguś. Wszystkie zdjęcia bez wyjątku mi się podobają. W takim razie czekamy na resztę z Paryża i te świąteczne. Dogomaniak czy nie, fajnego ma pieska :loveu: [FONT=Comic Sans MS]Zaraz wstawie kolejna pratie zdjec :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A piesek slodziutki i ten kubraczek w krateczke bardzo mi sie spodoal :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a moze tak sowiegu choru posłuchać :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i orkiestry :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='madziasto4']http://images25.fotosik.pl/135/844da23620b3616c.jpg Taa, dogomaniak o jedzenie prosi :razz: [FONT=Comic Sans MS]No co głodny był, to prosił :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A tak serio to zrobiłam mu zdjęcie, bo mam temat do zrealizowania "człowiek"[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [FONT=Comic Sans MS]W sumie od tego zdjęcia powinnam zacząć : WELCOME TO FRANCE :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]La Madeleine [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]kolejna alejka w blasku miliony światełek :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Place Vendôme gdzie tworzył Chopin i na którym znajduje się jeden z najdroższych na świecie hoteli[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak się dobrze przyjżycie to zobaczycie odbicie w niebie :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [FONT=Comic Sans MS]"Hurra jest!" - to słowa Nasze na widok wiezy :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [FONT=Comic Sans MS]To było przeogromne[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Avenue des Champs-Élysée - Aleja Pól Elizejskich[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]sklep Disney'a :loveu::lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a to My - nasza trójeczka :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [FONT=Comic Sans MS]No i doszliśmy do wytyczonego, na 1wszy dzień, celu : L'arc de Triomphe du Carrousel, czyli Łuk Triumfalny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na przeciwko w lini prostej znajduje się Nowoczesny Łuk Triumfalny - do niego niestety nie udało Nam się dotrzeć[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale po drodze wstąpiliśky do Peugeot'a i spodobało mi się takie cacko :loveu::cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I na tym kończe, na chwilę teraźniejszą, wstawianie zdjęc, bo zaraz wychodzę i przyszykowac się trzeba :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Życzę Wam miłego oglądania, mam nadzieje, ze ilość zdjęć zadowoli Was na razie :cool3:[/FONT] Quote
Agga Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Daguś kiedy przyjedziesz i mi sesję zrobisz???:p Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Piękne fotki,.. :loveu: A Oskarek z wami był? Quote
Magda Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Super fotki! Pięknie przedstawiają te oświetlone budynki:loveu: Mmm...ja też bym chętnie wybrała się na taką sesję do Ciebie:loveu: Może kiedyś z Mikusiem:cool3: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Pięknie, wszystko to robi wrażenie.. Śpiewaliście sobie na Polach Elizejskich ''Aux Champs Elysees" Joe Dassin'a?:lol: Wieża pięknie oświetlona, widziałam na żywo oświetloną, ale zdjęcia nie udało mi się zrobić niestety.. na przeciwko w lini prostej znajduje się Nowoczesny Łuk Triumfalny - do niego niestety nie udało Nam się dotrzeć http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2cb6561233734e6b.html Właśnie miałam pytać czy odwiedziliście tę nowoczesną dzielnicę La Defense :lol: W sklepiku Disneya byłam, pamiętam! :multi: Kupiłam tam sobie taki gumowy, malutki breloczek z Tygryskiem. Tygrysek przeżył 5 lat wisząc przy kluczach, niestety kilka miesięcy temu ze starości odpadł mu tułów, a przy kluczach dynda mi ino głowa Tygryska i dzwoneczek...:cool1: Czym się przemieszczaliście po Paryżu? Daguś piękna relacja, miło sobie powspominać :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Agga']Daguś kiedy przyjedziesz i mi sesję zrobisz???:p [FONT=Comic Sans MS]Agusiu, Kochana do ok 20 lutego mam sesje więc w tym czasie będzie ciężko, ale może jak wiosenka Nas zastanie? Będziemy w kontakcie :loveu:[/FONT] [quote name='tigrunia']Piękne fotki,.. :loveu: A Oskarek z wami był? [FONT=Comic Sans MS]Nie, Oskarek został w domku z rodzicami :p On by się tam zamęczył all day na tych nóżeczkach hihih to nie dla niego :shake:[/FONT] [quote name='Magda_Miki']Super fotki! Pięknie przedstawiają te oświetlone budynki:loveu: Mmm...ja też bym chętnie wybrała się na taką sesję do Ciebie:loveu: Może kiedyś z Mikusiem:cool3: [FONT=Comic Sans MS]Madziu chętnie zrobiłabym jakieś zdjęcia, tylko cholewcia daleko od siebie mieszkamy no i jakbyśmy to mialy zrobić :eviltong:[/FONT] [quote name='madziasto4']Pięknie, wszystko to robi wrażenie.. Śpiewaliście sobie na Polach Elizejskich ''Aux Champs Elysees" Joe Dassin'a?:lol: Wieża pięknie oświetlona, widziałam na żywo oświetloną, ale zdjęcia nie udało mi się zrobić niestety.. Właśnie miałam pytać czy odwiedziliście tę nowoczesną dzielnicę La Defense :lol: W sklepiku Disneya byłam, pamiętam! :multi: Kupiłam tam sobie taki gumowy, malutki breloczek z Tygryskiem. Tygrysek przeżył 5 lat wisząc przy kluczach, niestety kilka miesięcy temu ze starości odpadł mu tułów, a przy kluczach dynda mi ino głowa Tygryska i dzwoneczek...:cool1: Czym się przemieszczaliście po Paryżu? Daguś piękna relacja, miło sobie powspominać :loveu: [FONT=Comic Sans MS]Madziu, oj miło sobie powspominać, miło zwłaszcza kiedy patrze na te ponure osiedla zza okna, nie ma tak pięknie przystrjonych budynków jak tam ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Po Paryżu poruszaliśmy się przede wszytskim na nogach, a jak była jakaś większa odległośc to metrem, albo jak nogi, za przeproszeniem, wchodziły nam do tyłka, to prosiłyśmy już Kube o powrót metrem hihih [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zaraz zabiore się za zmniejszanie kolejnej serii zdjęc, bo jeszcze ich mam duuuuzio :cool3:[/FONT] Quote
Recommended Posts