Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Garamond]Najserdeczniejsze życzenia cudownych Świąt Bożego Narodzenia rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod żywa choinka dużo prezentów a w Waszych sercach wiele sentymentów . Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieje ze nowy rok będzie szczęśliwszy !![/FONT]
[FONT=Garamond]

[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kochani,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]jestesmy, jestesmy tylko nie mamy teraz w Okresie Świątecznym czasu na zaglądanie do Was, ale już piszę, ze mamy sie bardzo dobrze, a ja to juz calkiem, bo pod choineczka znalazłam wymarzony prezent - moze wiecie o jakim mowie, co? :cool3:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jutro bawimy sie, tzn szalejemy na srebrnym Weselu Rodziców :multi::loveu: wiec jak zabaluje to nie wiem, czy jeszcze w tym roku tutaj do Was wpadne :lol: W razie czego juz teraz zycze Wam Szczęsliwego NowegoRoku i Szampanskiego Sylwestra :multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Kochani,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]jestesmy, jestesmy tylko nie mamy teraz w Okresie Świątecznym czasu na zaglądanie do Was, ale już piszę, ze mamy sie bardzo dobrze, a ja to juz calkiem, bo pod choineczka znalazłam wymarzony prezent - moze wiecie o jakim mowie, co? :cool3:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jutro bawimy sie, tzn szalejemy na srebrnym Weselu Rodziców :multi::loveu: wiec jak zabaluje to nie wiem, czy jeszcze w tym roku tutaj do Was wpadne :lol: W razie czego juz teraz zycze Wam Szczęsliwego NowegoRoku i Szampanskiego Sylwestra :multi:[/FONT]
Hmmmm co to za wymarzony prezent może być :hmmmm:
Nowy obiektyw?:evil_lol:

Srebrne to które? 25?

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Kochani,[/FONT]

Hyyyyyyyyy naprawde że?? :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witam moje Kochane :multi:

Mam na chwil kilka dostęp do internetu, wiec korzystam z tej okazji i zaglądam do Was :razz:
Jesteśmy już w Leżajsku, wczoraj w poludnie dojechalismy na miejsce, a dzisiaj caly dzien w rozjadzach - odwiedzinki u rodzinki :cool3:

Z prezentem Świątecznym wiekszosc z Was zgadla, dostalam obiektyw do portretow i teraz ucze sie go obslugiwac, glownie testuje go na siostrze, ale Sis odleciala mi juz do Anglii :placz:

Wstawiam c.d zdjec z Disney'a :razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Pegaza']Witaj Daga:ppoświątecznie
a moje dziecko na widok fotek wowww wowow jakie fajne:lol:

Witaj Dario :multi:
[FONT=Comic Sans MS]
No to nie pozostało nic inngo jak zabranie dzieci do Disneyladu :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='Pegaza']taa tylko koszt tej wycieczki za wysoki jak dla mnie buu

[FONT=Comic Sans MS]Masz racje, dla jednej osoby to jest mniejszy koszt i mozna sobie jeszcze na taki wyjazd pozwolic za to rodzina wybrac sie do Paryza, zahaczyc o Disneyland i wiadomo, ze chcialoby sie jeszcze troche pozwiedzac to wowczas koszta rosna i okazuje sie, ze jednak nie tak latwo wybrac sie na rodzinny wyjazd za granice :roll:[/FONT]

[quote name='madziasto4']Ooo właśnie, to te czerwone skałki!

I Disneyland :loveu: Ja przed samym wejściem, przed tymi bramkami, zorientowałam się, że zgubiłam bilet :grins:

[FONT=Comic Sans MS]O tak to ta sama czerwona skalka :lol: super jazd:lol: na niej byla co zreszta widac po Naszych minach :cool3:[/FONT]

[quote name='Martya']Pięknie, ślicznie :loveu::razz:

[FONT=Comic Sans MS]dziekujemy :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Pegaza']może narzeczonego se złapie bogatego i pokaże jej ten Disney:evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]
zawsze ją mozesz do Wesołego Miasteczka zabrac w Chorzowie - praisneyland :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]