Kasia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Idem se juz oglądać więc nie gamonie :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasia napisał(a):Idem se juz oglądać więc nie gamonie :eviltong: To ja tez idem. Czekaj Kasia! Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Obejrzałam fotki i se tera idem do wyrka ;) Braaaaaaaanoc :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasia napisał(a):Obejrzałam fotki i se tera idem do wyrka ;) Braaaaaaaanoc :loveu: Dobranoc Kasiu :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dobry Daga! Oskarito na konkurs!! :loveu: Quote
Magda Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Rzeczywiście jak misiak:loveu: Muszę się przyzwyczaić do nowego wyglądu Oskarka, bo na razie to według mnie podmieniłaś psy:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Bry wieczór :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja dosłownie na momencik, padam na pyszczek, jestem siakaś zmęczona tym dzisijszym dniem, ale widzę jak Wy wyczekujecie na te fotki z Paryża, więc chociaż mogę Was zadowolić z Disney'a bo własnie skończyłam je zmniejszać. Kilka wstawię dzisiaj reszte jutro, wybaczcie :roll:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nasza podróż do Disney'a rozpoczęła się z samego rana, Park otwierali o godzinie 9:30 jak mnie pamięc nie myli. Początkowo za wstęp mieliśmy płacić 47E no ale my z Madzią wpadłyśmy w okio :cool3: takiej babeczce, która, jak się okzało, była z Urzędu miasta i z okazji 15lecia Disneya miała do sprzedania bilety w promocyjnej cenie zarówno do :[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jak i do [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]za 25E - ależ nam sie udało, cały czas to powtarzalismy, ze mielismy takie szczescie, tyle zaoszczędzilismy no i moglismy zwiedzic dwa parki :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tak więc ruszylismy w drogę najpierw do tego drugiego parku, pojeździlismy na roller coaster'ach, a nastepniewybraliśmy się na przedstawienie - swietne! Było to krecenie scenki filmowej gangsterow przy udziale samochodów i motorów :razz::razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na rozgrzewke jeden pan :cool3: potem było ich tylko wiecej i ... wiecej :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]zaczyna sie :cool3: powstaje scena, do azkcji wkorczyły ciężarowki i Corsiki :cool3: umiejace jeździć na 2 kołach :-o[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i nawet latające samochody były :crazyeye::lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na koniec całą ekipa[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niestety zdjęcia nie oddają tego, co w rzeczywistosci sie widziało, no bo scenki filmowej nie da sie oddac za pomoca zdjec, ale bylo naprawde super, były pistolety i te sprawy :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A to my z Madzią przed tymi furami :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i na dzisiaj tylko tyle jestem wstanie Wam pokazać, oczka już mi się kleją, więc pomalutku będę kierowała się w stronę łóżeczka życząc wszytskim dobrej nocki i kolorowych snów :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_zg Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Georgia]Bry wieczór Daguś :)[/FONT] [FONT=Georgia]Fntastyczne focie tylko pozazdrościć Ci takich wspaniałych wrażeń rewelacja ;)[/FONT] [FONT=Georgia]Ślemy gorące buziale:loveu:[/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Eeeeeeej! A dzie Francuzy?? :placz: Hihi Dagus, ale Wam sie udalo z biletami :evil_lol: A rakieta jechalas? Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Czekaj Anuś cierpliwie, bydom i Francuzy francuskie z Francji :p :loveu: Tak myślę se.....:roll: Cze Daguś!!! Ale fajowo tam miałyście :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kasia napisał(a):Czekaj Anuś cierpliwie, bydom i Francuzy francuskie z Francji :p :loveu: Tak myślę se.....:roll: Tak mowisz? :loveu: Jeju ale fajowo by bylo se takie francuskie Francuzy z Francji zobaczyc :loveu: Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Jeju ale fajowo by bylo se takie francuskie Francuzy z Francji zobaczyc :loveu: Fajowo fajowo :loveu: Gdyby tak jeszcze szli se francuskimi ulicami w francuskich ciuchach do francuskiej restauracji na francuskie żarełko.... Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kasia napisał(a):Fajowo fajowo :loveu: Gdyby tak jeszcze szli se francuskimi ulicami w francuskich ciuchach do francuskiej restauracji na francuskie żarełko.... Albo na frytki z gyrosem.. Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 madziasto4 napisał(a): Albo na frytki z gyrosem.. ...na francuskie frytki z gyrosem po francusku :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kasia napisał(a):Fajowo fajowo :loveu: Gdyby tak jeszcze szli se francuskimi ulicami w francuskich ciuchach do francuskiej restauracji na francuskie żarełko.... I jescze by se pachnieli francuskimi perfumami :loveu: Quote
tygra Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 wszystkiego najlepszego :) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9141605&postcount=209 Quote
Daga_i_Oskar Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Dobry wieczór Kochane :x-mas::tree1:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja na momencik, bo padam... od 5 na nogach, bo szkołe dzisiaj miałam, chwała Bogu, że jutrzejsze zajęcia nam przenieśli, bo uważam, ze to już byłoby lekkie przegięcie dzień przed Wigilią robić zajęcia, kiedy wiadomo, ze człowiek jest tak zalatany, ze już czasem nie wie jak się nazywa :shake:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jutro w południe przylatuje rodzinka ze Stanów :multi:będzie "pełna chata" więc na moją obecnośc to chyba nawet nie ma co liczyć :roll: no chyba, ze uda mi się zajrzeć do Was na sekundke i opowiedzieć więcej jak tam u Nas Święta minęły. Póki co przybywam ze zdjęciami Oskarutka w wydaniu Świątecznym:tree1: czyli :x-mas:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Sesje Mikołajową robiliśmy z myślą o Was :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przybywamy także z najserdeczniejszymi zyczonkami z Okazji nadchodzacych wielkimi krokami Świąt Bożego Narodzenia. Życze Wam moje Kochane psiapsiólki przede wszytskich wspaniałych Świąt spedzonych w rodzinnym gronie, z najblizszymi, samych cudownych chwil w życiu, oraz tego, aby Nowy 2008 rok był jeszcze lepszy niż ten co własnie mija ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zdjątka na konkursik posle tylko musze sie zdecydowac ktore hihi :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No to dobranoc papa :loveu:[/FONT] Quote
madziasto4 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Daga na konkurs z Oskarkiem!! :multi: Móóóój kochany Oskarito piękny :loveu: Quote
Magda Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Daga na konkurs z Oskarkiem!! :multi: Móóóój kochany Oskarito piękny :loveu: Chciałam właśnie to napisać! Na konkurs!:loveu: Mikołajkowy Oskarek ciekawe czy ma coś dla Dagi:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Oskarito pluszowy :loveu: Na konkurs z nim!! Dagus przepiekne zdjecia! Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ja kcem takiego włochatego Mikołajka dostać :loveu: Quote
Recommended Posts