Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):
Przecie nowych zdjęć Oskarita po frzyjerze ni mo jeszcze, to jak mam kitkę zauważyć!

:obrazic:

:roflt::roflt::roflt:

Madźka pytałaś czy Oskarito ma kitkę na łepetynie, a kiedy na zdjęciu jak w mordę strzelił jest kitka na jego głowie:evil_lol:

Posted

Nie no dziewczyny ja z Wami nie mogę :evil_lol: normalnie jestescie nienormalnie niemozliwe hahaha jestescie takie normalne jak to moje nienormalne zdanie :evil_lol:

O Oskarciu dowiecie sie wszytskiego w swoim czasie, postaram sie jutro ujawnic jego new image, chociaz wiele z Was ie go juz pewnie domysla :cool3::cool3:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Madźka pytałaś czy Oskarito ma kitkę na łepetynie, a kiedy na zdjęciu jak w mordę strzelił jest kitka na jego głowie:evil_lol:

Ja się pytałam czy ma kitę już po fryzjerze, a to są fotki przed fryzjerem :obrazic:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Przecie nowych zdjęć Oskarita po frzyjerze ni mo jeszcze, to jak mam kitkę zauważyć!

:obrazic:

Magda_Miki napisał(a):

madziasto4 napisał(a):
Ja się pytałam czy ma kitę już po fryzjerze, a to są fotki przed fryzjerem :obrazic:

normalnie ja Was Kocham :evil_lol::loveu:
Jak ja bym chciała Was poznać, ech czemu kurka mieszkamy tak daleko od siebie :placz:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Tonący ten tego brzytwy się chwyta:eviltong: Teraz Tobie nie wierzymy, bo miałaś czas na zastanowienie się i wymyślenie usprawiedliwienia

Ja myślę, że Oskarek składa się z:
- głowy bez kitki,
- łap z firanami,
- tułowia z jeżykiem,
- ogonka (nie mogłam zapomnieć):evil_lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
normalnie ja Was Kocham :evil_lol::loveu:
Jak ja bym chciała Was poznać, ech czemu kurka mieszkamy tak daleko od siebie :placz:

Tamta się chihrająca numer 1 planuje zlot czarownic w Poznaniu.
Ale nic poza tym nie wiadomo:evil_lol:

Magda_Miki napisał(a):
Tonący ten tego brzytwy się chwyta:eviltong: Teraz Tobie nie wierzymy, bo miałaś czas na zastanowienie się i wymyślenie usprawiedliwienia

Jeszcze mnie brzytwą chcesz pochlastać.
Zamiast mi rękę podać, to brzytwę mi dajesz.
Zresztą umiem pływać :obrazic:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Qrcze szkoda, że tak daleko, ale Wiiem, ze każdemu nie da się dogodzic ... :roll:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Qrcze szkoda, że tak daleko, ale Wiiem, ze każdemu nie da się dogodzic ... :roll:

Anusi po środku wyszło dla każdej :hmmmm:

Daj chociaż jedną fotke nowego Oskarita:loveu:

Posted

Witam weekendowo :multi:

Magda_Miki napisał(a):
No Poznań jest według Anusiaka na środku:lol: Dasz radę, a raczej dacie!

Ciekawa jestem jak wygląda w nowej fryzurze:razz:

madziasto4 napisał(a):
Anusi po środku wyszło dla każdej :hmmmm:

Daj chociaż jedną fotke nowego Oskarita:loveu:

Hmmm może i jest po środku, ale i tak daleko bo ponad 300km mam do niej, więc jest to spory kawałek, ale jak wszystko dobrze pójdzie to nie ukrywam, ze chciałabym przyjechać, a może udałoby się z kimś ze Śląska zabrać :cool3: A na kiedy to takie spotkanko się szykuje? Bo ja to nie w temacie jestem :oops:

Zaraz zabieram się za sprzątanko, ale w międzyczasie wstawię jeszcze fotki Oskarutka przed fryzjerem :razz:

i ja w odbiciu szklanym :lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Ja myślę, że Oskarek składa się z:
- głowy bez kitki,
- łap z firanami,
- tułowia z jeżykiem,
- ogonka (nie mogłam zapomnieć):evil_lol:

A moze kitki bez glowy :hmmmm:

madziasto4 napisał(a):

Tobie NIGDY NIC nie wiadomo :roll:

Magda_Miki napisał(a):
No Poznań jest według Anusiaka na środku:lol: Dasz radę, a raczej dacie!

Jezd na srodku bo ustalalysmy kiedys miejscowke.

Daga_i_Oskar napisał(a):

Hmmm może i jest po środku, ale i tak daleko bo ponad 300km mam do niej, więc jest to spory kawałek, ale jak wszystko dobrze pójdzie to nie ukrywam, ze chciałabym przyjechać, a może udałoby się z kimś ze Śląska zabrać :cool3: A na kiedy to takie spotkanko się szykuje? Bo ja to nie w temacie jestem :oops:

Nooo kiedys sie mialysmy we Wro spotkac i w dalsza podroz wyruszyc razem, ale teraz to tak nie bydzie :shake:

Dzien dobry Daga i Oskarito :loveu:

Posted

Wstawię jesio kilka fot i idę robić ciasto na pierniczki :lol:

kotki mojego wujka, niestety jednego nie dało się sfotografować, bo przestraszył się hhih ale następnym razem jak tam pojadę to myślę, ze dorwę tego czarnulka :loveu:

Posted

Hej!
Przyszłam z nadzieją, że obejrzę sobie zdjęcia "nowego" Oskarka....no nic będę czekać. Pięknie się prezentuje na tej zielonej trawce. Kotki ślicne:)

Ja już po sprzątanku i teraz pora relaxu.

Co do spotkanka to sama nie wiem kiedy i kto. Trzeba to jeszcze przedyskutować:p

Posted

Cześć Dagula :loveu:
W końcu Oskarita pokazałaś ino szkoda że starego a nie nowego... ale to nic, poczekamy :lol:

Takie spotkanko to fajna rzecz ino że pewnie nie da rady abyśmy syskie sie tam spotkały...

Posted

Cześć dziewczynki :loveu:

Ponieważ byłyście dzisiaj bardzo grzeczne :lol: postanowiłam, ze dostaniecie nagrodę w postaci Oskarkowych fot w nowej fryzurce :cool3:

Tak jak udało się Madzi odgadnąć i pewnie większośc z Was się domyśliła, pozbawiliśmy Oskarkowej głowki kucorka, wygląda teraz jak żywa maskotka, ma taki łobuzerski wyraz twarzy idealnie pasujący do jego zachowania i myślę, ze teraz nie będą go mylili z suczką :evil_lol:
Zdjęcia zrobiłam na szybko, więc nie są jakieś najlepszej jakości, ale miałam na nie dosłownie 5 min więc nie było czasu na jakiekolwiek poprawki, korekty :eviltong:

Oto Oskarcio w swojej nowej, sportowej, letniej-zimą :evil_lol: fryzurce :loveu: