madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Moze kitke? :roflt: Przecie nowych zdjęć Oskarita po frzyjerze ni mo jeszcze, to jak mam kitkę zauważyć! :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Suchajta ide spac. Dobranoc :loveu: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Przecie nowych zdjęć Oskarita po frzyjerze ni mo jeszcze, to jak mam kitkę zauważyć! :obrazic: :roflt::roflt::roflt: Madźka pytałaś czy Oskarito ma kitkę na łepetynie, a kiedy na zdjęciu jak w mordę strzelił jest kitka na jego głowie:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Nie no dziewczyny ja z Wami nie mogę :evil_lol: normalnie jestescie nienormalnie niemozliwe hahaha jestescie takie normalne jak to moje nienormalne zdanie :evil_lol: O Oskarciu dowiecie sie wszytskiego w swoim czasie, postaram sie jutro ujawnic jego new image, chociaz wiele z Was ie go juz pewnie domysla :cool3::cool3: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Madźka pytałaś czy Oskarito ma kitkę na łepetynie, a kiedy na zdjęciu jak w mordę strzelił jest kitka na jego głowie:evil_lol: Ja się pytałam czy ma kitę już po fryzjerze, a to są fotki przed fryzjerem :obrazic: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Suchajta ide spac. Dobranoc :loveu: Dobranoc Anusiu :loveu: Dobrej nocki Wam zyczymy :loveu: i milego łikendu jakbysmy nie rozmawiały :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Przecie nowych zdjęć Oskarita po frzyjerze ni mo jeszcze, to jak mam kitkę zauważyć! :obrazic: Magda_Miki napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Madźka pytałaś czy Oskarito ma kitkę na łepetynie, a kiedy na zdjęciu jak w mordę strzelił jest kitka na jego głowie:evil_lol: madziasto4 napisał(a):Ja się pytałam czy ma kitę już po fryzjerze, a to są fotki przed fryzjerem :obrazic: normalnie ja Was Kocham :evil_lol::loveu: Jak ja bym chciała Was poznać, ech czemu kurka mieszkamy tak daleko od siebie :placz: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Ja się pytałam czy ma kitę już po fryzjerze, a to są fotki przed fryzjerem :obrazic: Tonący ten tego brzytwy się chwyta:eviltong: Teraz Tobie nie wierzymy, bo miałaś czas na zastanowienie się i wymyślenie usprawiedliwienia Ja myślę, że Oskarek składa się z: - głowy bez kitki, - łap z firanami, - tułowia z jeżykiem, - ogonka (nie mogłam zapomnieć):evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):normalnie ja Was Kocham :evil_lol::loveu: Jak ja bym chciała Was poznać, ech czemu kurka mieszkamy tak daleko od siebie :placz: Tamta się chihrająca numer 1 planuje zlot czarownic w Poznaniu. Ale nic poza tym nie wiadomo:evil_lol: Magda_Miki napisał(a):Tonący ten tego brzytwy się chwyta:eviltong: Teraz Tobie nie wierzymy, bo miałaś czas na zastanowienie się i wymyślenie usprawiedliwienia Jeszcze mnie brzytwą chcesz pochlastać. Zamiast mi rękę podać, to brzytwę mi dajesz. Zresztą umiem pływać :obrazic: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Jeszcze kilka zdjęc i uciekam śpiochac, jutro sprzatanko mnie czeka :placz: Madziu - jestes blisko :cool3: nawet bym powiedziala, ze bardzo blisko :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Tamta się chihrająca numer 1 planuje zlot czarownic w Poznaniu. Ale nic poza tym nie wiadomo:evil_lol: Qrcze szkoda, że tak daleko, ale Wiiem, ze każdemu nie da się dogodzic ... :roll: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 No Poznań jest według Anusiaka na środku:lol: Dasz radę, a raczej dacie! Ciekawa jestem jak wygląda w nowej fryzurze:razz: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Qrcze szkoda, że tak daleko, ale Wiiem, ze każdemu nie da się dogodzic ... :roll: Anusi po środku wyszło dla każdej :hmmmm: Daj chociaż jedną fotke nowego Oskarita:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Witam weekendowo :multi: Magda_Miki napisał(a):No Poznań jest według Anusiaka na środku:lol: Dasz radę, a raczej dacie! Ciekawa jestem jak wygląda w nowej fryzurze:razz: madziasto4 napisał(a):Anusi po środku wyszło dla każdej :hmmmm: Daj chociaż jedną fotke nowego Oskarita:loveu: Hmmm może i jest po środku, ale i tak daleko bo ponad 300km mam do niej, więc jest to spory kawałek, ale jak wszystko dobrze pójdzie to nie ukrywam, ze chciałabym przyjechać, a może udałoby się z kimś ze Śląska zabrać :cool3: A na kiedy to takie spotkanko się szykuje? Bo ja to nie w temacie jestem :oops: Zaraz zabieram się za sprzątanko, ale w międzyczasie wstawię jeszcze fotki Oskarutka przed fryzjerem :razz: i ja w odbiciu szklanym :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Magda_Miki napisał(a): Ja myślę, że Oskarek składa się z: - głowy bez kitki, - łap z firanami, - tułowia z jeżykiem, - ogonka (nie mogłam zapomnieć):evil_lol: A moze kitki bez glowy :hmmmm: madziasto4 napisał(a):Tamta się chihrająca numer 1 planuje zlot czarownic w Poznaniu. Ale nic poza tym nie wiadomo:evil_lol: Tobie NIGDY NIC nie wiadomo :roll: Magda_Miki napisał(a):No Poznań jest według Anusiaka na środku:lol: Dasz radę, a raczej dacie! Jezd na srodku bo ustalalysmy kiedys miejscowke. Daga_i_Oskar napisał(a): Hmmm może i jest po środku, ale i tak daleko bo ponad 300km mam do niej, więc jest to spory kawałek, ale jak wszystko dobrze pójdzie to nie ukrywam, ze chciałabym przyjechać, a może udałoby się z kimś ze Śląska zabrać :cool3: A na kiedy to takie spotkanko się szykuje? Bo ja to nie w temacie jestem :oops: Nooo kiedys sie mialysmy we Wro spotkac i w dalsza podroz wyruszyc razem, ale teraz to tak nie bydzie :shake: Dzien dobry Daga i Oskarito :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Cześć Anusiu :loveu: A kto jest chętny na ten zlocik i w jakiej porze roku on jest planowany? No i czy wszyscy będą jechać pociągami, czy ktoś wybierze się autkiem? Oskarcio za kratami hiihi Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Wstawię jesio kilka fot i idę robić ciasto na pierniczki :lol: kotki mojego wujka, niestety jednego nie dało się sfotografować, bo przestraszył się hhih ale następnym razem jak tam pojadę to myślę, ze dorwę tego czarnulka :loveu: Quote
Magda Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Hej! Przyszłam z nadzieją, że obejrzę sobie zdjęcia "nowego" Oskarka....no nic będę czekać. Pięknie się prezentuje na tej zielonej trawce. Kotki ślicne:) Ja już po sprzątanku i teraz pora relaxu. Co do spotkanka to sama nie wiem kiedy i kto. Trzeba to jeszcze przedyskutować:p Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): Oskarcio za kratami hiihi Paczki mu przysyłasz chociaż?? :shake: Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cześć Dagula :loveu: W końcu Oskarita pokazałaś ino szkoda że starego a nie nowego... ale to nic, poczekamy :lol: Takie spotkanko to fajna rzecz ino że pewnie nie da rady abyśmy syskie sie tam spotkały... Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Cześć dziewczynki :loveu: Ponieważ byłyście dzisiaj bardzo grzeczne :lol: postanowiłam, ze dostaniecie nagrodę w postaci Oskarkowych fot w nowej fryzurce :cool3: Tak jak udało się Madzi odgadnąć i pewnie większośc z Was się domyśliła, pozbawiliśmy Oskarkowej głowki kucorka, wygląda teraz jak żywa maskotka, ma taki łobuzerski wyraz twarzy idealnie pasujący do jego zachowania i myślę, ze teraz nie będą go mylili z suczką :evil_lol: Zdjęcia zrobiłam na szybko, więc nie są jakieś najlepszej jakości, ale miałam na nie dosłownie 5 min więc nie było czasu na jakiekolwiek poprawki, korekty :eviltong: Oto Oskarcio w swojej nowej, sportowej, letniej-zimą :evil_lol: fryzurce :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 I jeszcze kilka na dobranoc - wśród przyjaciól :loveu: :loveu::loveu::loveu: czyż nie wygląda jak maskotka :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts