madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Daguś, mam nieodparte przeczucie, że już wróciłaś z Paryża :hmmmm: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Daguś, mam nieodparte przeczucie, że już wróciłaś z Paryża :hmmmm: Bo wróciła! Przylazła tutaj wczoraj, ale się nie odezwała! Sis czyżbyś coś przeskrobała?:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Daga no to pokazj te Francuzy francuskie :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Bo wróciła! Przylazła tutaj wczoraj, ale się nie odezwała! Sis czyżbyś coś przeskrobała?:razz: Wiedziałam! Czułam! :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dajcie spokój dziewczynie niech ochłonie po tym szoku poparyżowym :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Kasia napisał(a):Dajcie spokój dziewczynie niech ochłonie po tym szoku poparyżowym :lol: Ciekawe co ja tak zszokowalo :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ciekawe co ja tak zszokowalo :evil_lol: Te Francuzy chiba. Tylko ciekawe czy takie ładne, czy takie bzidkie? :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Te Francuzy chiba. Tylko ciekawe czy takie ładne, czy takie bzidkie? :roll: A moze, ze takie namietne :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A moze, ze takie namietne :loveu: Hola hola, Daga miała tylko fotki robić! A nie sprawdzać osobiśnie jakość Francuzików:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Hola hola, Daga miała tylko fotki robić! A nie sprawdzać osobiśnie jakość Francuzików:evil_lol: A phiii a co komu po fotkach?? To Ty wez se na ten przyklad na swieta zrob fotki piernikow i se patrz. Wszystko trza zweryfikowac, a w szczegolnosci jakosc Francuzikow. No byc we Francji i Francuzikow nie ten... Sie w pale nie miesci :shake: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Daga pewnie wyrwała jakiegoś Mikołaja:evil_lol: I się nie pochwali:cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Czeeeeść :cool3: Rany julek ale się uśmiałam z tcyh Waszych komentarzy, normalnie sikam w majtki, zwłaszcza z tego tekstu :evil_lol: A phiii a co komu po fotkach?? To Ty wez se na ten przyklad na swieta zrob fotki piernikow i se patrz. Wszystko trza zweryfikowac, a w szczegolnosci jakosc Francuzikow. No byc we Francji i Francuzikow nie ten... Sie w pale nie miesci :shake: Anusia normalnie rozbawiłaś mnie do łez tym tekstem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale wracając na ziemię, do rzeczywistości, powiem w jednym słwoei, mam nadzieję, ze admin mnie za niego nie wywali :eviltong:, bo w Paryżu było [SIZE=5]ZAJEBIŚCIE :multi::loveu::lol::cool3::razz::multi::loveu: Zakochałam się w tym miejscu i normalnie chciałąbym tam wrócić :loveu::loveu: Mam dużo zdjęc, jednak muszą przejść przez generalną selekcję, więc zanim je wstawę może trochę potrwać, ale postaram się zrobić tak, aby to było jeszcze w tym roku :lol: Zawiodę Was jednak tym, iż misji nie spełniłam, a więc Francuzików niet :shake: nie wiem , gdzie się wszyscy pochowali, ale nikogo fajnego nie spotkałam, tzn 3 było fajnych, ale kurcze tak szybko ucielki, ze nie zdarzylam wyciagnac aparatu, a ich juz nie bylo :placz: A teraz wiadomosc dnia, byłam z Oskarciem u fryzjera, zmienilismy image, jak zrobię zdjęcia to wstawie, niczego wiecej nie powiem :evil_lol: poki co wstawie te zalelge, przed wizyta u maszynki hihihi Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Nie no.........nie tak się umawialiśmy:mad: I czemu dopiero teraz przyszłaś, co? Kolejna maniaczka cięcia Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Madziu, bo jakoś ostatnio krucho u mnie z czasem :shake: Wpadłam wczoraj dosłownie na minutke, dzisiaj wpadam na kilka minutek i trzeba się bedzie zbierac do lozia, bo pozno juz :eviltong: Powspominajmy sobie jednak trochę jesieni kiedy za oknem zimno i snieznie :cool3: zdjęcia robione z auta ;) Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Teraz nas będzie męczyła zanim dojdzie do Oskarka.....:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Pan na włościach :lol::loveu: i w swoim ogrodowym królestwie :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Daaaaguś:loveu: Noo, do Francyji ja też kcę jeszcze raz jechać:loveu: Czekam na fotki i Paryża i Oskarcia!! :grins: P.s. Kitę na łepetynie ma Oksarito?:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Teraz nas będzie męczyła zanim dojdzie do Oskarka.....:evil_lol: A własnie, ze ni :eviltong: bo teraz bedzie prawie sam Oskarcio :eviltong: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a): P.s. Kitę na łepetynie ma Oksarito?:razz: A Ty masz okulary na nosie?:evil_lol: O ile pamiętam to miało nie być kitki..... Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Daaaga, Daga wrocila :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ale jak to Francuzikow niet?? :placz: To jest niemozliwa niemozliwosc :shake: Pewnie kity Oskarito sie pozbedzie... :mad: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):A Ty masz okulary na nosie?:evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):A Ty masz okulary na nosie?:evil_lol: Niet.. A czy coś powinnam zauważyć? :hmmmm: Anusia & Alutka napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Czego się chichra, aa? Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Niet.. A czy coś powinnam zauważyć? :hmmmm: Czego się chichra, aa? Moze kitke? :roflt: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Daaaaguś:loveu: Noo, do Francyji ja też kcę jeszcze raz jechać:loveu: Czekam na fotki i Paryża i Oskarcia!! :grins: P.s. Kitę na łepetynie ma Oksarito?:razz: Madziu :loveu::loveu::loveu: Jak tak czytalam te Wasze opisy o Disnay'u to mialam wrazenie jakbysmy wsyztskie tam razem były tylko sie nie trafilysmy hihih. Jechalam na tych opisanych przez Was karuzelach, super bylo, udalo Nam sie odwiedzic oba parki :multi: Na fotki Paryża trochę trezba będzie poczekać, a fotki Oskarcia postaram się jutro zrobic i od razu wstawić, poki co te zalegle :lol: totalna olewka :evil_lol: Quote
Recommended Posts