Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):
Daguś, mam nieodparte przeczucie, że już wróciłaś z Paryża :hmmmm:

Bo wróciła! Przylazła tutaj wczoraj, ale się nie odezwała! Sis czyżbyś coś przeskrobała?:razz:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Hola hola, Daga miała tylko fotki robić!
A nie sprawdzać osobiśnie jakość Francuzików:evil_lol:

A phiii a co komu po fotkach??
To Ty wez se na ten przyklad na swieta zrob fotki piernikow i se patrz.
Wszystko trza zweryfikowac, a w szczegolnosci jakosc Francuzikow.
No byc we Francji i Francuzikow nie ten...
Sie w pale nie miesci :shake:

Posted

Czeeeeść :cool3:

Rany julek ale się uśmiałam z tcyh Waszych komentarzy, normalnie sikam w majtki, zwłaszcza z tego tekstu :evil_lol:

A phiii a co komu po fotkach??
To Ty wez se na ten przyklad na swieta zrob fotki piernikow i se patrz.
Wszystko trza zweryfikowac, a w szczegolnosci jakosc Francuzikow.
No byc we Francji i Francuzikow nie ten...
Sie w pale nie miesci :shake:

Anusia normalnie rozbawiłaś mnie do łez tym tekstem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale wracając na ziemię, do rzeczywistości, powiem w jednym słwoei, mam nadzieję, ze admin mnie za niego nie wywali :eviltong:, bo w Paryżu było [SIZE=5]ZAJEBIŚCIE :multi::loveu::lol::cool3::razz::multi::loveu: Zakochałam się w tym miejscu i normalnie chciałąbym tam wrócić :loveu::loveu: Mam dużo zdjęc, jednak muszą przejść przez generalną selekcję, więc zanim je wstawę może trochę potrwać, ale postaram się zrobić tak, aby to było jeszcze w tym roku :lol:
Zawiodę Was jednak tym, iż misji nie spełniłam, a więc Francuzików niet :shake: nie wiem , gdzie się wszyscy pochowali, ale nikogo fajnego nie spotkałam, tzn 3 było fajnych, ale kurcze tak szybko ucielki, ze nie zdarzylam wyciagnac aparatu, a ich juz nie bylo :placz:

A teraz wiadomosc dnia, byłam z Oskarciem u fryzjera, zmienilismy image, jak zrobię zdjęcia to wstawie, niczego wiecej nie powiem :evil_lol: poki co wstawie te zalelge, przed wizyta u maszynki hihihi

Posted

Madziu, bo jakoś ostatnio krucho u mnie z czasem :shake: Wpadłam wczoraj dosłownie na minutke, dzisiaj wpadam na kilka minutek i trzeba się bedzie zbierac do lozia, bo pozno juz :eviltong:

Powspominajmy sobie jednak trochę jesieni kiedy za oknem zimno i snieznie :cool3:

zdjęcia robione z auta ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
Daaaaguś:loveu:

Noo, do Francyji ja też kcę jeszcze raz jechać:loveu:

Czekam na fotki i Paryża i Oskarcia!! :grins:

P.s. Kitę na łepetynie ma Oksarito?:razz:

Madziu :loveu::loveu::loveu:

Jak tak czytalam te Wasze opisy o Disnay'u to mialam wrazenie jakbysmy wsyztskie tam razem były tylko sie nie trafilysmy hihih. Jechalam na tych opisanych przez Was karuzelach, super bylo, udalo Nam sie odwiedzic oba parki :multi: Na fotki Paryża trochę trezba będzie poczekać, a fotki Oskarcia postaram się jutro zrobic i od razu wstawić, poki co te zalegle :lol:

totalna olewka :evil_lol: