Kincia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ale slodziaki :loveu::loveu: Czekamy na wiecej :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Witam w ten sobotni wieczór :p:multi: Tak, jak obiecałam, że pod koniec tygodnia do Was zajrzę, tak obietnicy dotrzymuję :razz: W ostatnich dniach nawet kompa nie włączałam, bo taka zalatana byłam, dodatkowo zaczął Nam się remont w mieszkanku, tak więc ze względów "pomocniczych" użytkuje kompa, naprawdę tylko wtedy, kiedy muszę, albo kiedy do pomocy nie jestem potrzebna, np dzisiaj :multi: Od godziny 14 z małymi przerwami (nie przesadzam) zajmowałam sie zdjęciami dla Was :cool3: Musiałam zmniejszyć ponad 250 zdjęć :-o nastepnie je obrobić, wrzucić na fotosika no i noc mnie już zastała :evil_lol: Teraz zanim znajdę te zdjęcia, które chce to kolejne minuty polecą :lol: Przy ostatniej wizycie chciałam dokończyć wstawianie zdjęć z wizyty Nafiego u Nas, ale niestety serwer DGMani odmówił mi współpracy, więc się zdenerwowałam i na tych dwóch zaprzestałam ... Zupelnie zapomniałam, ze miałam napisać Ci Agatko jakich kosmetyków używamy, tak więc już pisze, ze są to kosmetyki francuskiej firmy Lady Belle, jestem z nicha bardzo zadowolona, są wydaje i ładnie pachną, mnie osobiście bardziej się podobają niż JPHery. Dodatkowo po kąpieli wcieram w niego jedwab, który zapewne ma swój udział w tym, ze włoski lśnią niczym jedwab :eviltong: P.S żeby żadna z Was czasem nie miała wątpliwości, ze ja o Was pamiętam tylko wtedy, kiedy pojawiam się na forum, otóż NIE, ja o Was pamiętam i cieplutko myślę każdego dnia :loveu::loveu::loveu: Zaraz rozpocznę wstawiać zdjęcia, cały miesiąc się gromadziły i teraz przyszła, w końcu, na nie pora :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Wszystko zaczęło się od tego, że Pańcia mnie dorwała i wsadziła do wanny, no i nie było już ucieczki :shake: Pomyślałem sobie jednak, że jak pokaże jej swój różowiutki jezyczek, to zllituje się nade mną i mnie wyciągnie z tej wanny, przecież dziewczyny na to lecą :lol: a moja Pańcia to wręcz to uwielbia :cool3: nie poskutkowało :shake: ale nie poddałem się, spróbowałem jeszcze raz :razz: Pańcia była nie ugieta i co ja taka mała bida miałem zrobić :roll: cdn... Quote
Daga_i_Oskar Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Kiedy ja tak stałem w tej wannie i czekałem aż odżywka wchłonie mi we włoski, aby były lśniace i pachnące... ... Pańcia zaczęła bawić się aparatem i zdjęcia wody robiła :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 ... Ja dalej stałem a ona dalej te zdjęcia wody robiła :evil_lol: w końcu się udało i mnie wyciągneła :multi: Kiedy tak stałem w tej wannie i czekałem, az mnie z niej wyciągnie, pomyślałem, że na sucho jej to nie ujdzie i ... nie uszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Daguś, fajnie że byłaś choć na trochę i ślad po sobie zostawiłaś :evil_lol: Zdjęcia wody - normalnie arcydzieło :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 http://images30.fotosik.pl/114/bd795a9c16e2e328.jpg Co nowe cacko robi z człowiekiem :roflt: Ale muszę przyznać, że zdjęcia są naprawdę dobre :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Witam :p Przyszłam trochę poodkurzyć w Naszej galeryjce, bo mimo wstawionych zdjęc, nie wiele osób do Nas zajrzało no i spadlismy daleko w otchłań :eviltong: ale co tam, wstawię dalej to co mam ;) No to przyszła pora na fotki pokąpielowe. Oskarek postanowił zrobić mi porzadek na łózku, zrzucając wszytskie poduszki w celu szybszego wysuszenia się :evil_lol: Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No nareszcie nas fotkami boskiego Oskarka zasypałas :loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Czasem warto trochę pocierpieć, pomarudzić, a żeby potem pięknie wyglądać :loveu::loveu: Czyż nie jestem słodkim Yorkusiem :loveu::lol: Sesja z różyczką dla Wszystkich Moch wielbicielek :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Kincia']No nareszcie nas fotkami boskiego Oskarka zasypałas :loveu::loveu: No trochę tych zdjęć zapewne dzisiaj pokaże, tak więc już teraż życzę miłego oglądania :p Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Romantyczny Oskarus oh ah :loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Pozowanie z różyczką bardzo mu się spodobało :lol: Tak bardzo, ze próbował nawet dać Wam różyczkę w pyszczku :loveu::lol: Pańcia zabrała różyczkę i zmieniła miejsce potografowania :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Kincia']Romantyczny Oskarus oh ah :loveu::loveu: Oj tak, potrafi być romantyczny, mój mały kochany dżentelmen :lol::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Oskarito- romantito. Piękna sesja różyczkowa :loveu: Nie mogę wyjść z podziwu, że Oskar zawsze taki wyczesany, zadbany.. Jak Ty to robisz???! :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cześć Daguś :calus: Nie mogę się nadziwić, jakie piekne zdjęcia wychodzą lustrzanką. Też chciałabym taką mieć, ale rodzice nie chcą mi kupić, a zanim ja uzbieram, to jeszcze trochę minie czasu. http://images28.fotosik.pl/113/cc3e122663a902c3.jpg Oskarek nie bał się kolców? Quote
Daga_i_Oskar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='madziasto4']Oskarito- romantito. Piękna sesja różyczkowa :loveu: Nie mogę wyjść z podziwu, że Oskar zawsze taki wyczesany, zadbany.. Jak Ty to robisz???! :lol: Madziu ja nic szczególnego z nim nie robię i wierz mi, ze Oskarek na co dzień tak wygląda, tyle, ze nie co dzień nosi kokardki, bo pewnie połowy by już nie było hihih. Niezmiernie się ciesze, że romantico-Oscarito bardzo się podoba, w takim razie nie pozostało mi nic innego jak wstawienie pozostałych zdjęc :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Daguś :calus: Nie mogę się nadziwić, jakie piekne zdjęcia wychodzą lustrzanką. Też chciałabym taką mieć, ale rodzice nie chcą mi kupić, a zanim ja uzbieram, to jeszcze trochę minie czasu. Oskarek nie bał się kolców? Saruś zdjęcia to dopiero piękne będą wychodziły, kiedy nauczę się je świetnie robić i dorobię się dobrego obiektywu, ale i tak nie narzekam, jestem zadowolona z tego co mam :multi: A róża była oczywiście bez kolców :cool3::eviltong: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Hejka:p jakie piękne focie z różą a dla kogo tak panicz pozuje?:eviltong: Quote
Guest Agata_B Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witamy :loveu: Cudny Oskarus ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Pegaza']Hejka:p jakie piękne focie z różą a dla kogo tak panicz pozuje?:eviltong: No jak to dla kogo? Oczywiscie, ze dla Was :eviltong: [quote name='Agata_B']Witamy :loveu: Cudny Oskarus ;) Witaj Agatko, dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy ponownie :multi: my już ładnie mówimy dobranoc Quote
Guest Agata_B Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dobranoc kochani :loveu: Ps. ostatnia fota cudnaa :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dagus, no ja nigdy nie moge byc u Was na biezaco :placz: Fotki cudowne! Oscarito boski! Nie wiem jak to robisz ze on siedzi jak posążek i pozuje. Cudowny jest :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No to juz się żegnamy :** Oskarku niech Ci się śnią sliczne yorczki =* :loveu: Quote
Kasia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Dzień dobry Daguś :loveu: Tak dawno Was tu nie było, że normalnie prawie bym zapomniała jak Oskarek wygląda.... Ale na szczęście tyle fotek dałaś, że se oko nacieszyłam widokiem przystojniaka :loveu: Quote
Recommended Posts