Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam w ten sobotni wieczór :p:multi:

Tak, jak obiecałam, że pod koniec tygodnia do Was zajrzę, tak obietnicy dotrzymuję :razz: W ostatnich dniach nawet kompa nie włączałam, bo taka zalatana byłam, dodatkowo zaczął Nam się remont w mieszkanku, tak więc ze względów "pomocniczych" użytkuje kompa, naprawdę tylko wtedy, kiedy muszę, albo kiedy do pomocy nie jestem potrzebna, np dzisiaj :multi: Od godziny 14 z małymi przerwami (nie przesadzam) zajmowałam sie zdjęciami dla Was :cool3: Musiałam zmniejszyć ponad 250 zdjęć :-o nastepnie je obrobić, wrzucić na fotosika no i noc mnie już zastała :evil_lol: Teraz zanim znajdę te zdjęcia, które chce to kolejne minuty polecą :lol:

Przy ostatniej wizycie chciałam dokończyć wstawianie zdjęć z wizyty Nafiego u Nas, ale niestety serwer DGMani odmówił mi współpracy, więc się zdenerwowałam i na tych dwóch zaprzestałam ...

Zupelnie zapomniałam, ze miałam napisać Ci Agatko jakich kosmetyków używamy, tak więc już pisze, ze są to kosmetyki francuskiej firmy Lady Belle, jestem z nicha bardzo zadowolona, są wydaje i ładnie pachną, mnie osobiście bardziej się podobają niż JPHery. Dodatkowo po kąpieli wcieram w niego jedwab, który zapewne ma swój udział w tym, ze włoski lśnią niczym jedwab :eviltong:

P.S żeby żadna z Was czasem nie miała wątpliwości, ze ja o Was pamiętam tylko wtedy, kiedy pojawiam się na forum, otóż NIE, ja o Was pamiętam i cieplutko myślę każdego dnia :loveu::loveu::loveu:

Zaraz rozpocznę wstawiać zdjęcia, cały miesiąc się gromadziły i teraz przyszła, w końcu, na nie pora :cool3:

Posted

Wszystko zaczęło się od tego, że Pańcia mnie dorwała i wsadziła do wanny, no i nie było już ucieczki :shake:

Pomyślałem sobie jednak, że jak pokaże jej swój różowiutki jezyczek, to zllituje się nade mną i mnie wyciągnie z tej wanny, przecież dziewczyny na to lecą :lol: a moja Pańcia to wręcz to uwielbia :cool3:

nie poskutkowało :shake: ale nie poddałem się, spróbowałem jeszcze raz :razz:

Pańcia była nie ugieta i co ja taka mała bida miałem zrobić :roll:

cdn...

Posted

... Ja dalej stałem

a ona dalej te zdjęcia wody robiła :evil_lol:

w końcu się udało i mnie wyciągneła :multi:

Kiedy tak stałem w tej wannie i czekałem, az mnie z niej wyciągnie, pomyślałem, że na sucho jej to nie ujdzie i ...

nie uszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witam :p

Przyszłam trochę poodkurzyć w Naszej galeryjce, bo mimo wstawionych zdjęc, nie wiele osób do Nas zajrzało no i spadlismy daleko w otchłań :eviltong: ale co tam, wstawię dalej to co mam ;)

No to przyszła pora na fotki pokąpielowe. Oskarek postanowił zrobić mi porzadek na łózku, zrzucając wszytskie poduszki w celu szybszego wysuszenia się :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Oskarito- romantito.
Piękna sesja różyczkowa :loveu:
Nie mogę wyjść z podziwu, że Oskar zawsze taki wyczesany, zadbany..
Jak Ty to robisz???! :lol:

Madziu ja nic szczególnego z nim nie robię i wierz mi, ze Oskarek na co dzień tak wygląda, tyle, ze nie co dzień nosi kokardki, bo pewnie połowy by już nie było hihih. Niezmiernie się ciesze, że romantico-Oscarito bardzo się podoba, w takim razie nie pozostało mi nic innego jak wstawienie pozostałych zdjęc :cool3:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Daguś :calus:

Nie mogę się nadziwić, jakie piekne zdjęcia wychodzą lustrzanką. Też chciałabym taką mieć, ale rodzice nie chcą mi kupić, a zanim ja uzbieram, to jeszcze trochę minie czasu.

Oskarek nie bał się kolców?

Saruś zdjęcia to dopiero piękne będą wychodziły, kiedy nauczę się je świetnie robić i dorobię się dobrego obiektywu, ale i tak nie narzekam, jestem zadowolona z tego co mam :multi:

A róża była oczywiście bez kolców :cool3::eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']Hejka:p
jakie piękne focie z różą a dla kogo tak panicz pozuje?:eviltong:

No jak to dla kogo? Oczywiscie, ze dla Was :eviltong:

[quote name='Agata_B']Witamy :loveu:
Cudny Oskarus ;)

Witaj Agatko, dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy ponownie :multi:

my już ładnie mówimy dobranoc

Guest Agata_B
Posted

Dobranoc kochani :loveu:
Ps. ostatnia fota cudnaa :loveu:

Guest Agata_B
Posted

No to juz się żegnamy :**
Oskarku niech Ci się śnią sliczne yorczki =* :loveu:

Posted

Dzień dobry Daguś :loveu:

Tak dawno Was tu nie było, że normalnie prawie bym zapomniała jak Oskarek wygląda....
Ale na szczęście tyle fotek dałaś, że se oko nacieszyłam widokiem przystojniaka :loveu: