Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']I na Oskarcia przyjdzie pora o to proszę się nie martwić ;)
P.S czy w najbliższym czasie spodziewasz się Yoreczka? :loveu:

:loveu::loveu:
Chyba tak :multi::multi:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky'][quote name='Daga_i_Oskar']I na Oskarcia przyjdzie pora o to proszę się nie martwić ;)
P.S czy w najbliższym czasie spodziewasz się Yoreczka? :loveu:

:loveu::loveu:
Chyba tak :multi::multi:

No to wspaniale :multi: i oby to "chyba" z odpowiedzi następnym razem zniknęło :lol:

Bardzo miły przewoznik, hmm... balonowy? :evil_lol: :cool3:

Salisbury

To prześliczne miasto w Anglii, nad rzeką Avon. Posiada gotyckie budowle sakralne i świeckie, a asłynęło przede wszytskim z przepięknej Katedry, którą zbudowano w latach 1220-1258. Jest jednolitym stylistycznie budynkiem, co w dzisiejszych czasach jest rzadkością.

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][quote name='Pinczerek-Jacky']

No to wspaniale :multi: i oby to "chyba" z odpowiedzi następnym razem zniknęło :lol:

Tak jest :diabloti::loveu:

Posted

Witam poniedziałkowo, popołudniowo :multi:

Alez dzisiaj mrozik za oknem, jak wychodziłam do szkoły to temperatura wahała się między 1, a 2 stopniami brr
Teraz wróciłam ze spacerku z Oskarciem i zabieramy się za obiadek, ale zanim zagnieżdżę się w kuchni wstawię c.d fotek :p

[quote name='Pinczerek-Jacky']http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/Salisbury_Cathedral.jpg
:-o
Robi wrazenie :lol:

[quote name='binkaa']O jacie. Jakie widokii:crazyeye::loveu::loveu::loveu:

Aż Ci zazdroszczę no.:loveu:

My już powoli sobie idziemy.. Dobranoc:bye:

[quote name='Aga76']Cześć Daguś

fotki fotki fotki

[quote name='Kasia_zg']Witaj Daguś :)
Przesliczne foteczki...widoki zapierające dech :)
Pozdrawiamy

Ciesze sie, ze zdjęcia się spodobały, jak zauwazyłyście, aby Wam pokazać Katedrę w calosci musiałam zapozyczyc zdjęcie z wikipedi, gdyż nie udalo mi się uchwycic katedry w całości

Posted

Aga76 napisał(a):

Daguś Daguś

:placz::placz::placz:

chlip chlip

Nie płacz Aguś :glaszcze: Daga na pewno niedługo tu zawita i zasypie nas ogromem rodzynasów :evil_lol:

Posted

Dziewczyny :cool3: ja wiem, ze Wy mi prędzej czy później taką o to :mad: pogrozicie za tą moją nieobecność, no ale co mam zrobić kiedy czasu brakuje na wszystko :roll: Teraz te dni coraz krótsze, o 18 już mamy ciemnice za oknem, a co to będzie jak czas zmienimy, będę wychodziła do szkoły jak za oknem będzie szarówka, a wracała będę w ciemnościach ech :shake: nie kcem zimy :placz:

Dzisiaj mamy fatalną pogodę jest szaro, buro, nieprzyjemnie, jeszcze do tego mrzyście i zimno :shake: nie taką jesień sobie wyobrażałam, miejmy nadzieję, że pogoda będzie jeszcze .łaskawa dla Nas i podaruje Nam trochę słoneczka i ciepełka. Chciałam do parku się wybrac jakieś zdjęcia porobić, a tak to dupa blada, zbyt zimno i nieprzyjemnie :placz:

ale dosyć tego marudzenia, osłdźmy sobie trochę życie i przypomnijmy sobie to ciepłe lato, cudne plaże i przeźroczystą wodę, chciałam Wam przedstawić:

DURDLE DOOR

Teraz zmykam obiadek małemu zrobić, ale odezwę się jeszcze dzisiaj, bo niewiele nadrobiłam, jeszcze muszę odwiedzić zaprzyjaźnione galeryjki :loveu: