Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem, żyje, mam się dobrze :lol: tylko z czasem u mnie krucho :roll: jak będzie trochę luźniej to się odezwe, oskarcio również żyje i równiez ma się dobrze :loveu:

Wstawiam kilka(naście) fot cobyście o Nas nie zapomnieli :p

Oczywiście dziękuję bardzo za odwiedzinki : Beatce, Kasi_zg, Fidelkowej, Madzi i Monie :loveu::loveu::loveu:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry wieczór moje Kochane Dogomaniaczki :loveu:

Przyszłam zgłościć swoją obecność, u mnie i Oskarka wszystko w porządku, z taką małą różnicą, że mały ma tyle wolnego czasu, którego za to mnie brakuje i gdyby umiał i mógł to pewnie pisałby za mnie na forum, a tak to pustki z Naszej strony :lol:

Jestem padnięta, to był ciężki tydzień, z utęsknieniem czekam na wolne, a przede wszytskim marzę o wyspaniu się. Dopiero co zaczęłam drugą szkołe, a pomyślicie sobie, ze już tak marudzę :eviltong: Szkoła, jako szkoła fajna, ludzie spoko, ale wstawanie męczące, jeszcze do tego ta, z dnia na dzień, pogarszająca sie pogoda, jest zimno i nieprzyjemnie :shake:

Czasem zaglądałam na forum, jak miałam 5 minutek wolnego czasu, ale nawet nie zabierałam się do pisania, bo zawsze coś wyskoczyło. Dzisiaj mam chwilkę przed wieczornym spacerkiem, to postanowiłam, że wpadnę, bo zdjęcia zaległe czekają, jeszcze te z Anglii :oops: Udało mi się je szybciutko pozmniejszać, wrzucić na fotosika to najwyższa pora aby ujrzały je Wasze oczy na dogomanii :lol:

Oczywiście bardzo Wam wszytskim serdecznie dziękuję za odwiedzinki, nawet nie wiecie jak człowiekowi miło i cieplutko się robi na serduchu, kiedy podczas jego nieobecności inni zaglądają i "coś" zawsze skrobną :loveu: Jakoś tak człowiek ma ochotę się wtedy udzielać, zdjęcia wstawiać ... :p

Oskarcio i jego kolorek = moja prywatna yoreczkowa wiewióreczka :loveu::loveu::loveu: Nie na sprzedaż, nie na wynajem :eviltong: Po prostu jest bezcenny, za wszytsko inne zapłacicie kartą MasterCard :evil_lol::eviltong:

Posted

Pewnie sobie myslicie, ze tyle się nagadałam, ze to niby balonem leciałam:eviltong:, masteczko z góry sobie podziwiałam:eviltong:, widoczkami się zachwycałam:eviltong:, a zdjęć ni widu ni słychu:evil_lol:, tak więc Drogie Panie:loveu: prezentuję :

Bournemouth z lotu ptaka