Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

To ja już się pogubiłam :roll::roll:, Ty masz jakiegoś Yoreczka i czekasz na drugiego? Zdradzisz z jakiej hodowli będzie maleństwo?
Nie, nie mam yoreczka jeszcze ;) Hodowli nie wybrałam, ale za 5 tygodni będę mogła już kupić moją wymarzona kruszynkę :loveu:

Posted

[quote name='Agata_B']Nie, nie mam yoreczka jeszcze ;) Hodowli nie wybrałam, ale za 5 tygodni będę mogła już kupić moją wymarzona kruszynkę :loveu:

[FONT=Comic Sans MS]Czyli, że za 5 tygodni odbierasz swojego Yoreczka, czy dopiero zaczniesz się wtedy za nim rozglądać? Ech, dalej nierozumiem :lol: A chcesz pieska z rodowodem, czy bez? Jakiej płci?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zmylił mnie Twój avat. myślałam, że to już ten Twój Yorkuś na nich widnieje :razz:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A ja muszę pośpieszyć się ze wstawianiem zdjęć, bo tyle mi ich przybyło na kompie, ze nie nadąrzam no i nie jestem na bieżąco :oops: Te z działeczki to z poniedziałku.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Już nie wspomnę, że jeszcze czekają zdjęcia z Anglii, których nie zdązyłam wstawić, no i przeca byłam w Karpaczu na obozie to też trzeba cos pokazać, zeby mi potem nikt nie wypominał, ze czasem na Śnieżce nie byłam :evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]P.S - Agatko dlaciemu masz taki smutny podpis :-( co się stało?:-( Oskarek się uśmiecha do Ciebie na pocieszenie :p[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]a może jabłuszko prosto z drzewa, takie jest najlepsiejsze[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] :multi:[/FONT]

Posted

Hej Dagus :multi:
Sliczna ta mala yoreczka :loveu::loveu:
Dzisiaj odkrylam ze kolo mnie mieszka mala yoreczka :loveu::loveu:
No nie az taka mala :evil_lol:
Oskarus jak sie peknie usmiechnol :loveu::loveu:
I latac potrafi :cool3::cool3:
Ja Agaty juz etz nie rozumiem za 5 tyg. bedzie miec malucha ale nie wybrala jeszcze hodowli o lol :-o

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć dziewczynki :p[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wpadam dopiero teraz, bo jakoś nie było czasu wcześniej, a i chęci też są nie takie jak zwykle :roll:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wstawię Oskarka i zmykam :scared:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]patrzymy w prawo[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]następnie w lewo[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]przed siebie[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]teren bezpieczny mozemy biegać [/FONT]

Posted

[quote name='PositiveThought']hej Daguś, dołas jakiś?

Oskarciucha ślicznie biega, taki atleta :loveu:

ale mi to Oskarek :p

[FONT=Comic Sans MS]Można to tak nazwać :roll:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Biega ślicznie, ale jeszcze nie opanowałam robić slicznych zdjęć w biegu :placz:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]wiedzialam, ze któraś z Was to skomentuje hihih[/FONT]

Posted

[quote name='PositiveThought']łopata na ramię, uśmiech na twarz, Oskarka pod pachę. recepta dla pani!

nauczysz się, na pewno!

[FONT=Comic Sans MS]Ach tutaj żadna recepta nie pomoze, jak to się mówi "czas leczy rany" :roll:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]no ale Oskarka i nie Oskarka ciąg dlaszy :cool3:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]To już ostatnie zdjęcia na dziś, trochę ich wstawiłam, mam nadzieję, ze będziecie miały z rana co oglądać jak do Nas zawitacie :eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]razem z Oskarkiem mówimy wszystkim dobranoc :p[/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
[FONT=Comic Sans MS]patrzymy w prawo[/FONT]
http://images23.fotosik.pl/83/0ecaaf98644ad338.jpg

[FONT=Comic Sans MS]następnie w lewo[/FONT]
http://images25.fotosik.pl/83/d9efc8e455179ca0.jpg

Pomerdało Ci się:evil_lol: Najpierw patrzy w lewo, później w prawo:evil_lol:

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]przed siebie[/FONT]
http://images13.fotosik.pl/93/b68efa7866c13204.jpg

To już trzabyło analogicznie jak poprzednie opisy napisać, że 'za siebie' :evil_lol:

Cześć Dagula:p

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć i czołem :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ja tylko tak na momencik, własnie uporałam się ze sprzątaniem mieszkanka - trochę mi to zajęło ;) no, ale rodzice dzisiaj wracają to wszystko musi być na błysk :eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pogoda dopisuje, słoneczko pięknie świec, wybierzemy się z Oskarutkiem na dłuższy spacerek :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Beatko - ja w sprawach fotografii to dopiero raczkuje, więc nie zdziw się jak czasem będziesz wiedziała więcej ode mnie hihi. Jak to się mówi człowiek cały czas się uczy :cool3:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zwykle robię zdjęcia na "auto", gdzie lampa dostosowuje się do światła, jeżeli jest ciemne pomieszczenie to otwiera się, a jeżeli oświetlenie jest dobre to jest niepotrzebna. Rzadko robię zdjęcia na manualu, bo muszę poznać najpierw wszystkie funkce w aparacie, a jakoś nie mogę zabrać się za przeczytanie, a nawet zapoznanie się z instrukcją, ale to wszystko przez to, że jest w j.ang :eviltong: Przy ustawieniach ręcznych na pewno uzyskamy zdecydowanie lepszy efekt niż na auto, no ale przy psie, kiedy jest ciągle w ruchu to ciężko zmieniać jakiekolwiek ustawienia. Duży wpływ ma obiektyw, ten który ja mam, czyli KIT jest podstawowy i z niższej półki, w przyszłym roku będę chciala kupić sobie jakiś porządny obiekty, tylko muszę się sprecyzować do czego, czy do makro, czy do portretów? sama nie wiem, może oba uda się kupić :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ach miało być krótko, zwięźle i na temat, a ja jak zwykle się rozpisałam :oops:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Saruś - w takim razie stawiam uszy do góry i nie smutam się już :p[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Madzia - ja to pisałam patrząc na zdjęcie :eviltong: czyli na pierwszym w prawo, a na drugim w lewo :diabloti::eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A swoją drogą jak większość kobiet mam problemy z kierunkami, zwłaszcza podczas jazdy autem, kiedy ktoś ma mnie kierować :oops:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]binkaa - oj modela mam pierwsza klasa :lol::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No to my zmykamy i postaramy się jeszcze dzisiaj do Was odezwać :p[/FONT]