Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS]E tam daleko :eviltong: Przy okazji odwiedziłabyś Nas :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja też chętnie bym sobie wzięła takiego małego szkraba, no ale jeden już jest, a na więcej rodzice się nie zgadzają :roll: no i moje długookresowe wyjazdy wykluczają kolejne zwierze w domu ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]no ale chociaż zdjęciami mozemy się nacieszyc, bo nic innego w tej chwili Nam nie zostało :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS]no, a w tym zdjęciu to jestem zakosiana :loveu::loveu: własnie tak wybralam Oskarka, polizał mnie po rączce swoim malenkim, 10dniowym, rozowiutkim jezyczkiem :loveu::loveu: Gdybym mogła to i tego bym wziela wlasnie po tym czułym geście :loveu:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Taak :razz: W zimę pół Polski przejadę na sankach, żeby Was odwiedzić :evil_lol: Arisa w plecak i ruszamy! Moi rodzice też się na drugiego yorka nie zgadzają... a jak wyjadę za parę lat na studia, to przecież nie wezmę ze sobą dwóch psów. Aris koniecznie pojedzie ze mną. I kropka. Ważne, że chociaż zdjęcia zrobiłaś, trzeba oczy nacieszyć :loveu: http://images21.fotosik.pl/421/9db231335a5de4ab.jpg Kawałek języczka :multi: Nie mogę się nadziwić, jakie ślicznie zdjęcia robisz :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS]mają zaledwie 4 tygodnie, a jak pięknie się już prezentują [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:loveu:[/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Yorkie napisał(a):Taak :razz: W zimę pół Polski przejadę na sankach, żeby Was odwiedzić :evil_lol: Arisa w plecak i ruszamy! Moi rodzice też się na drugiego yorka nie zgadzają... a jak wyjadę za parę lat na studia, to przecież nie wezmę ze sobą dwóch psów. Aris koniecznie pojedzie ze mną. I kropka. Ważne, że chociaż zdjęcia zrobiłaś, trzeba oczy nacieszyć :loveu: Kawałek języczka :multi: Nie mogę się nadziwić, jakie ślicznie zdjęcia robisz :loveu: [FONT=Comic Sans MS]No ja już, ze tak powiem "sprzedalam" Oskarka, albo nie inaczej, to rodzice "kupili" Oskarka ode mnie hihi Wszedzie gdzie jada to go ze sobą zabierają :loveu: Uwielbiają Go i pewnie tez dlatego nie chca drugiego pieska, bo kochaja Oskarka i chca dzielic milosc tylko na niego, a nie dzielic jej na 2 pieski hihih[/FONT] Quote
Kincia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ja tez chce takiego malucha :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witaj Dagus!!!! Daaaawno mnie nie bylo, oj daaaawno, i Twe Urodzinki mi minely, ale i tak zycze wszystkiego dobrego, cudownego i kolorowego!!!!! Daga - i Ty "sprzedalas" oskarcia?????????? Quote
Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 sota36 napisał(a):Witaj Dagus!!!! Daaaawno mnie nie bylo, oj daaaawno, i Twe Urodzinki mi minely, ale i tak zycze wszystkiego dobrego, cudownego i kolorowego!!!!! Daga - i Ty "sprzedalas" oskarcia?????????? [FONT=Comic Sans MS]Joluś "sprzedalam" to tak w przenośni :lol: Chodzi o to, ze moja mama jest zastępczą mamą dla Oskarka, podczas moich wyjazdów, ale po powrocie z Anglii to zauważyłam, ze Oskarek się jeszcze bardziej przywiązał do rodziców, a ja troszeczkę na drugi plan zeszłam :roll::lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]P.S musimy się zgadać na spacerek, póki jesio szkoły nie mam :p[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]maluszków-słodziaszków c.d :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS]A teraz przyszła pora na mojego kochanego 4letniego szczeniora :lol::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]z koleżanką Tosią :loveu:[/FONT] Quote
Kincia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Kochane malenstwa :loveu::loveu::loveu: Mm pieknie Oskarciowi w tej fryzurce :loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Wszystkie zdjęcia szczeniaczków śliczne :loveu: Takie kochane maleństwa, aż się napatrzeć nie mogę. Wiele bym dała, żeby znów mieć takiego szkrabika w domu :loveu: Oskarek krótko ostrzyżony jak zawsze śliczny :loveu: Dopiero teraz zauważyłam, że ma kopiowany ogonek :oops: Wcześniej się to jakoś w oczy nie rzucało. http://images25.fotosik.pl/81/e0d9b73f8fd8bc16.jpg Daguś, jak ty to robisz, że Oskarek zawsze ma taką fontannę na głowie? Próbowałam zrobić Arisowi, ale cały czas lecą mu na bok... może po prostu ma mniej włosów niż Oskar. Quote
Anusia & Alutka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Oskarcio palmiasty :loveu: Pamietam, pamietam, jako jedna z pierwszych kwestii na dogo, to palemka Oskarka. Zawsze piekna, zawsze gesta i rudziutka :loveu: Czesc Dagus :bye: Quote
Pegaza Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Hej:p piękne szczeniaki:loveu: a Tosienka już zostanie na stałe u P.Gabrysi? no a Oskarcio to elegancki golasek z fikusną palemką:loveu: Quote
Kasia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Hej Daguś :loveu: Piękne zdjęcia maluszków!!! Oskarek w nowym imagu wygląda rewelacyjnie a kucorek JEDYNKA!!! :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć i czołem :p[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wczoraj już nie weszłam, bo jakoś tak brakowało na wszystko czasu. Rodzice dzisiaj polecieli do Anglii na 5 dni tak więc "rządzimy" sobie z Oskarciem :cool3: Szkoda tylko, że tyle nauki czeka, a chęci do niej jak nie było, tak nie ma :shake::lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oskarek o poranku :loveu:[/FONT] [quote name='Pinczerek-Jacky']Kochane malenstwa Mm pieknie Oskarciowi w tej fryzurce [FONT=Comic Sans MS]Maleństwa są rzeczywiście przekochane, będę chciała je jeszcze odwiedzieć jak będą miały 6-7 tyg :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ciesze się, ze Oskarcio w nowej fryzurce się podoba[/FONT] :loveu: [quote name='Yorkie']Wszystkie zdjęcia szczeniaczków śliczne Takie kochane maleństwa, aż się napatrzeć nie mogę. Wiele bym dała, żeby znów mieć takiego szkrabika w domu Oskarek krótko ostrzyżony jak zawsze śliczny :loveu: Dopiero teraz zauważyłam, że ma kopiowany ogonek :oops: Wcześniej się to jakoś w oczy nie rzucało. Daguś, jak ty to robisz, że Oskarek zawsze ma taką fontannę na głowie? Próbowałam zrobić Arisowi, ale cały czas lecą mu na bok... może po prostu ma mniej włosów niż Oskar. [FONT=Comic Sans MS]Saruś - ja też bym wiele dała, zeby znowu taki mały szkrabik biegał mi po domku. a tym bardziej teraz, kiedy kuzyn kupił sobie sceniorka Yorecke, ale jest maleńka, ma 15 tyg a waży może trochę ponad 1kg. Wstawię of course zdjęcia małej Peli :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oskarco ogonek ma kopiowany już 4 latak, ale cieszymy się, ze nie jest tragicznie kruciutki,a włoski go wydłużają, tak więc ma czym machać i widać kiedy się cieszy :loveu: Co do palemki na główce, to rzeczywiście na brak włosków nie narzekamy i moze to być powód, ze włoski się tak, a nie inaczej układają :loveu:[/FONT] [quote name='Agata_B']Jaki sweet kucorek :loveu: [FONT=Comic Sans MS]oj sweet, swett jak cały Oskarek :loveu::lol:[/FONT] [quote name='Anusia & Alutka']Oskarcio palmiasty :loveu: Pamietam, pamietam, jako jedna z pierwszych kwestii na dogo, to palemka Oskarka. Zawsze piekna, zawsze gesta i rudziutka :loveu: Czesc Dagus [FONT=Comic Sans MS]Cześć Aluś :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A wiesz jaki mieliśmy dylemat czy ściąc tą palemke, czy też nie? Następna fryzurka coś czuje, ze będzie się różniła od tych dotychczasowych, i zamiast eleganckiego pieska w kucyku, będzie yorczuś obcięty na "sportową fryzurke" :razz:[/FONT] [quote name='Pegaza']Hej piękne szczeniaki a Tosienka już zostanie na stałe u P.Gabrysi? no a Oskarcio to elegancki golasek z fikusną palemką:loveu: [FONT=Comic Sans MS]Cześć Dario :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tosienka zostaje już na stałe u p.Gabrysi, cudna sucz, taka kochana, zabawowa i całuśna :loveu:[/FONT] [quote name='fidelek2']Hej Daguś :loveu: Piękne zdjęcia maluszków!!! Oskarek w nowym imagu wygląda rewelacyjnie a kucorek JEDYNKA!!! [FONT=Comic Sans MS]Cześc Kasiula :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ciesze się, ze mój mężczyzna się podoba w nowum imagu, wreszcie, po wygolonej dubci, widać, ze to prawdziwy facet z przysłowiowymi "jajami" :evil_lol:[/FONT] [quote name='PositiveThought']Dagusiaku, pamiętasz mnie jeszcze? tęskniłam! zdjęcia piękne, wszystko pięknie. naprawdę. [FONT=Comic Sans MS]Kochana - jak ja bym Cię mogła zapomnieć, hę? Nawet takiej myśli do siebie nie dopuszczaj, kiedy Cię nie było tęskniłam, kiedy jesteś ciesze się, ze jesteś :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]P.S wiecie ile bym dała, zeby móc się z Wami wszytskimi spotkać, najlepiej naraz, ach marzy mi się taki wypadzić samych Yoreczków i ich właścicieli :loveu:[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='PositiveThought'] a zdjęć daj więcej... [FONT=Comic Sans MS]mówisz -masz :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [FONT=Comic Sans MS]a to już przepyszne ciacho urodzinowe :eviltong:[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [FONT=Comic Sans MS]a taką torbę rodzice mi fundnęli na nowy sprzęcior :lol::multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]częstujcie się świeżutkimi, pysznymi owocami :razz:[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [FONT=Comic Sans MS]kartek, a kartek - jak widać, nawet od Oskarcia dostałam - to ta z Yorkusiem :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i z moimi najlepsiejszymi kumpelami :loveu::multi:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cześć Daguś! Fajnie masz, sama w domu, tylko z Oskarkiem :loveu: Torba śliczna, podoba mi się kolor. Taki nietypowy, bo zwykle każdy ma czarną. http://images13.fotosik.pl/89/3dabaed6df1d9447.jpg Coś mi się w oczy rzuciło :lol: Zupełnie przeciwieństwo mojego wiecznego szczeniora (bo on TEGO nie ma) :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Daguś! Fajnie masz, sama w domu, tylko z Oskarkiem :loveu: Torba śliczna, podoba mi się kolor. Taki nietypowy, bo zwykle każdy ma czarną. Coś mi się w oczy rzuciło :lol: Zupełnie przeciwieństwo mojego wiecznego szczeniora (bo on TEGO nie ma) :eviltong: [FONT=Comic Sans MS]Saruś teraz można spokojnie powiedzieć o Oskarku, ze to facet z jajami, bo po fryzjerze to przynajmniej widac, czy to pies czy suka :lol:[/FONT] Quote
koregra Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hej Daga fotki szczeniorków superaśne. Oskarcio jak zawsze uroczy :loveu: a ciacho mniam:razz: Quote
Guest Agata_B Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ale piękny Oskar. Ja też chcę takiego samego, identycznego :-( Ale znając los taki mi się nie trafi. Oskarito na tle naszej kochanej Ani Marysi Wesołowskiej :lol: Ojojoj :evil_lol: Tylko rodzice wyjechali to już pełna chata koleżanek. Skąd ja to znam? :lol: Ps. Która to ty? ;) Quote
Recommended Posts