Daga_i_Oskar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Witamy w piątkowe południe :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pogoda za okienkiem dopisuje, jest słonecznie i przyjemnie :multi: zawsze mówiłam, ze na moje urodzinki pogoda się poprawia :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wczoraj będąc u fryzjera z Oskarciem zakochałam się w 4 tygodniowych szczeniorkach Yoreczków, wiecie jakie one są przesłodkie? :loveu::loveu: Maluchy poszukują swoich nowych właścicieli, gdyby nie to, ze rodzice się nie zgadzają na drugi ogonek, to już chyba wczoraj zabrałabym Gabrysi jednego maluszka :loveu::loveu: Oczywiscie są zdjęcia, bo jakby mogło być inaczej :lol: tyle, że nie było czasu, aby je zrzućić na kompa, ale normalnie nie mogłam oczu od nich oderwać, a jak je wypieściłam, a one mnie tym malusim, różowiusim języczkiem wylizały :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oskarek jest łysolkiem, jak zwykle wygląda ślicznie, kocham go takiego i normalnie teraz go miziam i miziam po tym łysiutkim grzbieciku :loveu::loveu: Kucorek został, ale byłam już bliska jego ścięciu i tak chyba na święta pozbędziemy się kucora :lol::cool3: Musę mu zrobić koniecznie jakieś ładne zdjęcia :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja tylko tak na momencik, napisałam co miałam napisać no i zmykam mampie pomóc w przygotowaniach, tak więc odezwe się jeszcze wieczorkiem, buziaczki :p[/FONT] Quote
Magda Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Cześć zalatana Sis:cool3: Pokazuj te maluchy! Trzeba było brać jak były:eviltong: Mama by się zgodziła, to tylko kwestia czasu. Quote
Pegaza Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Hej Daga:p w takim razie czekamy na fotki Oskarka i słodkich maluszków:p a szczeże gdyby to była dziewczynka to P.Gabrysia o jednego maluszka by miała mniej:eviltong: Quote
Pegaza Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 bym zapomniała:roll: Z okazji urodzin, które są raz w roku Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku Składam Tobie szczere życzenia Aby się spełniły najskrytsze marzenia:loveu: wszystkiego najlepszego Daguśko Quote
Magda Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No właśnie! Daguś wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, pomyślnego zdawania egzaminów, mniej smutków, a więcej radości, niech Oskarek zdrowo się chowa i żebyś spełniła swoje marzenia te o fotografowaniu i te bardziej top secret;) Quote
g_o_n_i_a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dagusia - sto latek :buzi: Oczko :loveu: :loveu: http://img525.imageshack.us/img525/4714/img0320bq6.jpg Quote
Kasia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Spóźnione ale jak najszczersze życzenia wszystkiego najlepszego!!! Daguś życzymy Ci spełnienia wszystkich marzeń, nigdy nie schodzącego uśmiechu z twarzy, samych radosnych i szczęśliwych dni oraz powodzenia na studiach!!! [/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Witam i za zyczonka podziękowania składam :multi::loveu::multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wczoraj już nie weszłam na dgm i nie wstawiłam zadnych zdjec, bo gosci trzeba było zabawiac i odpowiadac na zadane pytania dotyczace pobytu w Anglii, wiec nie bylo casu na break time :lol: Teraz wlasnie zrzucam zdjecia, ale kiedy ja je Wam wszystkie pokaze to nie wiem, bo z tempem mojego internetu moze to trwac wiecznosc. Nie wiem czemu tak mi nawala, tata mówi, ze ostatnio chodzil normalnie, szybko, nie czekalo sie 5 min na otwarcie jedenj strony, a teraz to masakra :angryy:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]W ciagu tych 3 dni napstrykalam ponad 300zdjec, teraz muszą przejśc generalną selekcje, które nadają się na wstawienie, a które nie :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zdjęcia już posortowane do pokazania mam ok 100 zdjęć, z czego połowa to sceniorki, a druga połowa oskarka jeszcze przed fryzjerem. Golutkiego myszorka mam zaledwie kilka zdjęc, bo nie było czasu kiedy mu pstrykać, no ale teraz Oskarcio będzie na bieżąco.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No to ja zabieram się za wstawianie zdjęć na Image, chyba, że fotosik się dzisiaj nade mną zlituje i pozwoli ze sobą współpracować :lol:[/FONT] Quote
koregra Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Niesamowice mu sie te włoski układają przy pysiu. No chyba jednak ta lokówka;) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 koregra napisał(a):Niesamowice mu sie te włoski układają przy pysiu. No chyba jednak ta lokówka;) Nie, nie Kamilko, to nie lokowka :eviltong: on to ma po Panci ze lubia mu sie wloski wywijac :cool3: Quote
Kincia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Wiecej wiecej :loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkiego najlepszego :*:* No troche sie spoznilam :oops: Quote
Sara_i_Aris Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cześć Daguś! Trochę spóźnione życzenia: Dzień szczególny, dzień jedyny, gdy są Twoje urodziny. A więc skaładam Ci życzenia - szczęścia, zdrowia, powodzenia. Poza tym, miło jest znów zobaczyć Oskarka, taki zarośnięty też ślicznotek :loveu: Włoski na pyszczku fajnie mu się wywijają, a jak patrzę na kitkę-fontannę, to aż uśmiech mi nie chce zejść z twarzy :grins: Zdjęcia śliczne, różnica między kompaktem a lustrzanką jest ogromna. Bardzo mi się podobają :loveu: http://img259.imageshack.us/img259/8382/img0359pf1.jpg Skaczący Oskarek :loveu: A jaki wielki ma pysio! Quote
Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Witam niedzielnie :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Komputer, a raczej internet chodzi mi juz normalnie :multi: już wiem co bylo tego przyczyna :razz: teraz mogę wstawiac zdjęcia na fotosika bez problemu i w błyskawicznym tempie, no i od razu Wam je pokażę :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzonka :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kilka fotek roześmianego Oskarka :loveu:[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS]teraz Was zasypie foteczkami :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]moje ocko :loveu:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cześć Daguś! Ja na fotosiku miałam kiedyś konto, ale nie lubię go. Bardziej wolę ImageShack i PhotoBucket. Cieszę się, że Internet chodzi Ci już normalnie. Na pewno zasypiesz nas tuzinem Oskarkowych fotek, a tego mi brakowało podczas Twojego wyjazdu :loveu: http://images13.fotosik.pl/88/2c9be203002b72d0.jpg Ach... och... on jest cudowny :mdleje: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Saruś, mi też bardzo brakowało Oskarkowych foteczek, po takiej przerwie chętnie ze sobą współpracujemy, ale czekamy na wypad na działeczkę, zeby w terenie aparat wypróbować :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak widać nie każde zdjęcie od razu jest rewelacyjny, dobry aparat to połowa sukcesu do dobrego zdjęcia ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Kincia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Swietne :loveu::loveu: Zasypuj nas fotkami :cool3::cool3: Czekamy na foteczki Oskarcia po wizycie u fryzjera :loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Swietne :loveu::loveu: Zasypuj nas fotkami :cool3::cool3: Czekamy na foteczki Oskarcia po wizycie u fryzjera :loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS]Teraz będą zdjęcia obecanych szczeniaczków z hodowlii [SIZE=6]AKER. Malutke kruszynki czekają na nowych, kochających wlaścicieli ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Kincia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Male yoraski :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Male yoraski :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS]nio takie kochane miesięczne Yoraski :loveu::loveu: nie mogłam od nich oczu oderwać, tzn aparatu :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Nie dziwie sie :loveu::loveu::loveu::loveu: http://images23.fotosik.pl/82/15a6b3b3bf72366e.jpg Łiii..:loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Szczenięta takie śliczne :loveu: Z chęcią wziełabym sobie jednego, ale na Śląsk mam daleko. http://images23.fotosik.pl/82/15a6b3b3bf72366e.jpg Jaki maleńki języczek :loveu: Quote
Recommended Posts