Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witamy w piątkowe południe :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pogoda za okienkiem dopisuje, jest słonecznie i przyjemnie :multi: zawsze mówiłam, ze na moje urodzinki pogoda się poprawia :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wczoraj będąc u fryzjera z Oskarciem zakochałam się w 4 tygodniowych szczeniorkach Yoreczków, wiecie jakie one są przesłodkie? :loveu::loveu: Maluchy poszukują swoich nowych właścicieli, gdyby nie to, ze rodzice się nie zgadzają na drugi ogonek, to już chyba wczoraj zabrałabym Gabrysi jednego maluszka :loveu::loveu: Oczywiscie są zdjęcia, bo jakby mogło być inaczej :lol: tyle, że nie było czasu, aby je zrzućić na kompa, ale normalnie nie mogłam oczu od nich oderwać, a jak je wypieściłam, a one mnie tym malusim, różowiusim języczkiem wylizały :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Oskarek jest łysolkiem, jak zwykle wygląda ślicznie, kocham go takiego i normalnie teraz go miziam i miziam po tym łysiutkim grzbieciku :loveu::loveu: Kucorek został, ale byłam już bliska jego ścięciu i tak chyba na święta pozbędziemy się kucora :lol::cool3: Musę mu zrobić koniecznie jakieś ładne zdjęcia :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ja tylko tak na momencik, napisałam co miałam napisać no i zmykam mampie pomóc w przygotowaniach, tak więc odezwe się jeszcze wieczorkiem, buziaczki :p[/FONT]

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bym zapomniała:roll:

Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere
życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia:loveu:

wszystkiego najlepszego Daguśko

Posted

No właśnie! Daguś wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, pomyślnego zdawania egzaminów, mniej smutków, a więcej radości, niech Oskarek zdrowo się chowa i żebyś spełniła swoje marzenia te o fotografowaniu i te bardziej top secret;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Spóźnione ale jak najszczersze życzenia wszystkiego najlepszego!!!
Daguś życzymy Ci spełnienia wszystkich marzeń, nigdy nie schodzącego uśmiechu z twarzy, samych radosnych i szczęśliwych dni oraz powodzenia na studiach!!!
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witam i za zyczonka podziękowania składam :multi::loveu::multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wczoraj już nie weszłam na dgm i nie wstawiłam zadnych zdjec, bo gosci trzeba było zabawiac i odpowiadac na zadane pytania dotyczace pobytu w Anglii, wiec nie bylo casu na break time :lol: Teraz wlasnie zrzucam zdjecia, ale kiedy ja je Wam wszystkie pokaze to nie wiem, bo z tempem mojego internetu moze to trwac wiecznosc. Nie wiem czemu tak mi nawala, tata mówi, ze ostatnio chodzil normalnie, szybko, nie czekalo sie 5 min na otwarcie jedenj strony, a teraz to masakra :angryy:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]W ciagu tych 3 dni napstrykalam ponad 300zdjec, teraz muszą przejśc generalną selekcje, które nadają się na wstawienie, a które nie :eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zdjęcia już posortowane do pokazania mam ok 100 zdjęć, z czego połowa to sceniorki, a druga połowa oskarka jeszcze przed fryzjerem. Golutkiego myszorka mam zaledwie kilka zdjęc, bo nie było czasu kiedy mu pstrykać, no ale teraz Oskarcio będzie na bieżąco.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No to ja zabieram się za wstawianie zdjęć na Image, chyba, że fotosik się dzisiaj nade mną zlituje i pozwoli ze sobą współpracować :lol:[/FONT]

Posted

Cześć Daguś!

Trochę spóźnione życzenia:

Dzień szczególny, dzień jedyny,
gdy są Twoje urodziny.
A więc skaładam Ci życzenia -
szczęścia, zdrowia, powodzenia.

Poza tym, miło jest znów zobaczyć Oskarka, taki zarośnięty też ślicznotek :loveu: Włoski na pyszczku fajnie mu się wywijają, a jak patrzę na kitkę-fontannę, to aż uśmiech mi nie chce zejść z twarzy :grins:
Zdjęcia śliczne, różnica między kompaktem a lustrzanką jest ogromna. Bardzo mi się podobają :loveu:

Skaczący Oskarek :loveu: A jaki wielki ma pysio!

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witam niedzielnie :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Komputer, a raczej internet chodzi mi juz normalnie :multi: już wiem co bylo tego przyczyna :razz: teraz mogę wstawiac zdjęcia na fotosika bez problemu i w błyskawicznym tempie, no i od razu Wam je pokażę :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzonka :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kilka fotek roześmianego Oskarka :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Saruś, mi też bardzo brakowało Oskarkowych foteczek, po takiej przerwie chętnie ze sobą współpracujemy, ale czekamy na wypad na działeczkę, zeby w terenie aparat wypróbować :cool3:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jak widać nie każde zdjęcie od razu jest rewelacyjny, dobry aparat to połowa sukcesu do dobrego zdjęcia ;)[/FONT]

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Swietne :loveu::loveu:
Zasypuj nas fotkami :cool3::cool3:
Czekamy na foteczki Oskarcia po wizycie u fryzjera :loveu::loveu:

[FONT=Comic Sans MS]Teraz będą zdjęcia obecanych szczeniaczków z hodowlii [SIZE=6]AKER. Malutke kruszynki czekają na nowych, kochających wlaścicieli ;)[/FONT]

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Male yoraski :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[FONT=Comic Sans MS]nio takie kochane miesięczne Yoraski :loveu::loveu: nie mogłam od nich oczu oderwać, tzn aparatu :evil_lol:[/FONT]

:loveu::loveu::loveu::loveu: