Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Czy mi się zdaje czy to już dziś?
Czekamy na relacje z powrotu! :multi: :loveu:

Guest Agata_B
Posted

To kiedy w końcu wraca? Jutro czy dziś?
Hmmm może juz jest w domu, ale wiadomo - musi się dobrze wyściskać ze wszystkimi, poopowiadać, nacieszyć sie Oskarkiem i rozpakować ;)

Posted

Hello everybody :multi: :loveu: :multi:

Jestem juz w Polsce a u mego boku boski Oskarito :lol: :loveu: Ależ mnie chlopak przywitał na lotnisku, aż mi sie łezka w oku zakręciła, takimi buziaczkami mnie obsypał, że wszyscy zamiast wypatrywać "swoich" to wpatrzeni byli w całuśniego Oskarcia :loveu:

W ostatnich dniach nie miałam jak się do Was odzywać, bo bez internetu bylam no i z nikim kontaktu nie miałam.

Podróż do Polski nie obyła się bez niespodzianek. Planowy wylot, wtorek 28.08 godz 13:45 lot z Bournemouth do Katowic. Dojeżdżamy na lotnisko, ja cała podekscytowana, że wreszcie po 3 m-cach ujrze swoich i co się okazuje? "Przepraszamy bardzo, ale lot z Bourne... do K-ce w dzisiejszym dniu jest odwołany..." Ja już cała zdenerwowana, jak to odwołany? czemu? I co teraz? Powiedzieli nam, że mozemy zmienić rezerwację lotu na następny dzień tyle, ze z Londynu, albo na czwartek z Bourne, wiec bez zastanowienia wybraliśmy tego 30go. Wyobraźcie sobie, że w środę z Londynu również odwołali lot Wizzair'a do Katowic, no czy oni są poważni? Wczoraj w takim stresie jechcałam na to lotnisko, ale wszystko na szczęście poszło pomyślnie a i bezpiecznie doleciałam do domku. Jeszcze przy odprawie już na samolot, coś podejrzanego znaleźli w moim bagażu podręcznym podczas prześwietlania, no i kazali mi otwierać i wszystko wypakować, ale niczego nie znaleźli, bo i nie mieli czego szukać, niczego zakazanego nie wywiozłam z Uk :eviltong:

Jestem bardzo szczęśliwa, że już w domciu jestem, ale co z tego jak ledwo się wypakowałam, a dzisiaj znowu czeka mnie pakowanie i bardzo busy dzień, bo jutro na ten obóz do Karpacza jadę i wrócę 10go, wtedy na pewno zdjęciami Was zasypię, mam jeszcze bardzo dużo do pokazania z Anglii, a na Oskarkowe niestety będziecie musiały zaczekać. Zamówiłam przez internet karte do aparatu nowego i co się okazało, ze nie pasuje i muszę ją wymienić, jak wszystko dobrze pójdzie, to może uda się załatwić to dzisiaj, a jak nie to dopiero po powrocie.

Tak ogólnie to u mnie wszystko w porządku, zaraz wychodzę na spacerek z Oskarciem, a potem do lekarza, bo choróbsko mnie złapało i nie najlepiej się czuje, trzeba iść po jakieś tableteczki, żeby na obozie całkiem się nie rozchorować :shake:

ktoś kiedyś pytał się mnie czy w Karpaczu będę miała dostęp do internetu, obawiam się, że nie, a nawet jakby był to pewnie czasu nie będzie, zeby z niego korzystać, no ale Kochane wytrzymałyście 3 m-ce to dacie radę jeszcze 10 dni.
Ach już się nie mogę doczekać jak wypróbuję mojego Canonika na Oskarciu, póki co testuje na nim aparat z komóreczki, bo jakas tapetke trzeba bylo sobie dac :loveu: :loveu:

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, dziękuję za wszelkie odwiedzinki i obiecuje, że Wasze galeryjki nadrobię :multi:

Guest Agata_B
Posted

Daga! :multi: :multi: :multi:
Wreszcie wróciłaś :loveu: Jak dobrze że wszystko dobrze się "skończyło". Juz sobie wyobrażam radość Oskarka! ;)

Posted

Cze Daga:loveu:
no witaj na śląsku:calus:
życze udanego obozu w Karpaczu oj piękne miejsce :loveu:
swego czasu młodzieńczego tez tam jeżdziłam (pierwszy pocałunek):eviltong:
w Scięgnach przed Karpaczem jest fajne miasteczko western do zwiedzenia:p
pozdrowienia

Posted

Ja opoznionam!!
HURRRA WROCILA!!

Ja czekam na fotki!
Duzo pieknych fotkow Dagi i Oskarcia :loveu:

[quote name='Pegaza']oj tam to juz czas przeszły ( zaglądanie na dogo)

Cyzbyyyy? :cool1:

[quote name='Pegaza']Fidelkowa prowadzi kalendarzyk :eviltong:

Oj taaak.
Mowila.
Znaczy ale ten kalendarzyk??