Sara_i_Aris Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cześć Daga! Mi już dogomania działa prawie dobrze, gdyby tylko ciut szybciej włączały się strony i niekiedy nie znikały posty :roll: Daga_i_Oskar napisał(a): Jak mały misio :sleep2: Quote
Magda Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hej Daguś!! Nie będę cytowała zdjęć, bo wszystkie są takie śliczne, że nie wiem które wybrać:loveu::loveu: Myślami jestem z Tobą! Jeszcze tylko 3 tygodnie i koniec egzaminów:multi: A potem to już 3 miesiące wakacji:eviltong: Pozdrawiamy M&M Quote
Kincia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ahh sliczne fotki jak zawsze ^^ Oskarek przystojniak :) Mi dogo od dzis nawet szybko chodzi:cool3: Mizianko dla Oskarka i pozdrowienia dla ciebie :loveu: Quote
Acia_ Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Oskarek jest przesłodziutki :loveu: . Jestem jego nową fanką:p . Quote
AlKil Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witaj Daguś! Dziś 9 -ty trzymamy kciuki! :thumbs: Cieszę się,że z Tz-em wszystko ok. Dogo mi już śmiga, to też nadrabiam zaległości, których się namnożyło...:evil_lol: no i życzymy powodzenia na tych wszystkich egzaminach i trzymamy kciuki za super oceny!!!!:lol: Quote
Pegaza Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witaj Daga:lol: kijoszek olbrzymi:eviltong: Po zmaganiach z kijoszkiem przysnął sobie Oskarek:eviltong: Pozdrawiam :lol: Quote
e.v.a Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Oskar pogromca gałąz...patykow:evil_lol: witanko:multi: Quote
Teklunia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oskareńku mój! Mimo iż rzadko ostatnio na siebie "wpadamy" to wciąż jestes naj naj najpiękniejszym chłopcem na swiecie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Cześć Dagulka :multi: Trzymam kciuki za Ciebie i jestem pewna, że wszystkie egzaminy zdasz śpiewająco :multi: Życzę udanych wyjazdów i mam nadzieję, że przez ten długi czas Twojej nieobecności coś wykombinujesz i uda Ci się do nas zajrzeć :razz: ;) Wycałuj Oskarka, brak mi słów jak widzę go na zdjęciach, taki jest chłopak fotogeniczny, że hej :loveu: I jak zwykle wspaniale zadbany :loveu: Pozdrawiamy :) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Czeeeeeść :multi: :multi: Zaglądam po dłuższej nieobecności :oops: ale z czasem u mnie ostatnio baaaardzo krucho. Dni uciekają w tak błyskaiwcznym tempie, że czasem zapominam się, że to już ten dzień. We wtorek miałam pierwsze zaliczenie, przez które przebrnęłam, dzisiaj miałam zaliczenie z psychologi (sam na sam z Doktorem:cool3: :eviltong: ) i też udało się przebrnąć i nawet 4 dostać, a za tydzień egzamin z tegoż przedmiotu - wtedy jednak będzie zdecydowanie trudniej, bo dwa razy więcej materiału. Od ponad tygodnia siedzę non stoper nad książkami i zakuwam - aż sama się sobie dziwie, bo nigdy nie potrafiłam tak dziennie siedzieć nad książkami i uczyć sie na wysokich obrotach, ale jak widać, jak sytuacja Nas do tego zmusi to wsyztsko jest do zrobienia :cool3: Dzisiaj jest szczęśliwy dzień indywidualnie dla mnie, bo przyjechał mój TZ :loveu: z Anglii do mnie i jestem bardzo z tego względu happy:multi: , ale tez szczęśliwy dzień dla Naszej całej rodzinki, bo moja Kochana Siostra:loveu: i Kochana córka:loveu: rodziców obroniła swoją pracę magisterską otrzymując wynik bardzo dobry :multi: Chciałabym równiez z takim wynikiem ukończyś swoją edukację na Uczelni, ale przede mną jeszcze 4 lata ciężkiej pracy. No dobrze nie będę już na swój temat tyle pisała, bo w końcu to galeria Oskarcia. U małego wszytsko w porządku, wrócił z Leżajska cały i zdrowy z wyjątkiem tego, że od "wiejskich" piesków złapał pchły i jakieś inne łażące po ciele robadztwa-larwy czy cuś? Ale pani szybko interweniowała, odkleszczyła i odpchlila pieska i mamy spokój. Na 25go jesteśmy zapisani do fryzjera, także znowu będziemy mieli w domku golaska-już się nie możemy doczekać, bo jest taki zarosniety, ze szkoda gadac :eviltong: Ja jak zwykle mam zaległosci co niemiara, ale juz wiem, ze nigdy nie będę wstanie ich nadrobić, bo jak uda mi sie wejść na dogo jeszcze przed moim wyjazdem, to bedzie dobrze - musicie mi Kochane wybaczyc, ale takie to juz jest zycie zabieganej studentki :lol: :lol: Ja jakoś szczególnie na to nie narzekam, czas szybko leci, ze nie ma czasu myslec o jakis smutkach, tesknotach etc :lol: Trochę Oskarcia, bo Was tutaj tymi elaboratami przynudzam chyba :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witaj Daguś :lol: Oskarek jak zwykle elegancki wypucowany aż miło patrzeć :loveu: Powiedz mi z czego Wy mu chcecie włoski znowu obcinać? Przecież On ma je jeszcze dość króciutkie i fryzurka wygląda naprawdę dobrze :lol: Czas to nasz wróg - jak piszesz wciąż go mało i mało...sama nie wiem czasami w co ręce włożyć aby wszystko zrobić i mieć jeszcze czas na przyjemności ;) Wciąż go brakuje a rzeczy do zrobienia przybywa....No ale nie ma co narzekać ino trza żyć dalej ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 fidelek2 napisał(a):Witaj Daguś :lol: Oskarek jak zwykle elegancki wypucowany aż miło patrzeć :loveu: Powiedz mi z czego Wy mu chcecie włoski znowu obcinać? Przecież On ma je jeszcze dość króciutkie i fryzurka wygląda naprawdę dobrze :lol: Czas to nasz wróg - jak piszesz wciąż go mało i mało...sama nie wiem czasami w co ręce włożyć aby wszystko zrobić i mieć jeszcze czas na przyjemności ;) Wciąż go brakuje a rzeczy do zrobienia przybywa....No ale nie ma co narzekać ino trza żyć dalej ;) Kasiu bo aż wstyd mi sie przyznawac, te zdjecia były robione w okolicy Świąt Wielkanocnych :oops: ale nie miałam je kiedy wstawic, a ze sa zmniejszone to wstawiam teraz z lekkim poślizgiem :oops: Teraz sa dluzsze maja gdzies z 3-4cm dlugosci wiec jest z czego ciac :lol: A druga sprawa to taka, ze ja wyjezdzam i zeby mamuśka nie miała z nim problemu to krótka fryzurka "na lysolka" bedzie jak najbardziej odpowiednia. Kochane ja uciekam z młodym na spacerek, a potem niestety juz nie wejde, przepraszam, ze nie zajrzalam do reszty moich ulubieńców ale czas mnie goni. Pamietajcie jednak dziewczyny ze o Was i Waszych pieskach mysle, pamietam i tesknie :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 PositiveThought napisał(a):Daguś :calus: tęsknimy za Tobą strasznie, przychodź trochę częściej... chociaż u Ciebie wszystko w porządku widzę, nawet lepiej niż w porządku :cool3: te TZy i Doktory się świetnie zapowiadały.. Oskarka gól szybciutko, robaczki wygoń, wymiziaj i utul :loveu: món ulubiony latający pies! Oskarito :loveu::loveu::loveu: O tak Beato, dzisiaj cudny dzien dla Nasz wsyztskich :multi: :multi: a latający Oskarcio jest i moim ulubionym latającym pieskeim :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dobry wieczór Dagusia:lol: Ty się wybierasz ok 25 maja do fryzjera a ja na koniec czerwca chce zamówić wizyte:p Nie będziesz tęsknić za Oskarciem w ANGLII? Uśmiechnięty OSKARCIO:loveu: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ooo Dagus :):) To gratulacje :cool3: reszta tez ci napewno pojdzie swietnie :):) Juz sobie wyobrazam Oskarcia z nowym fryzem :evil_lol: :evil_lol: Pzdr powodzenia :*:* Quote
Sara_i_Aris Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cześć Daguś! Gratuluję 4 z psychologii :multi: I znowu go strzyżecie? :-? Czy kiedyś będzie miał okazję paradowania z długimi włoskami? :razz: Daga_i_Oskar napisał(a): Ale fajny miś :loveu: Oskarek przy nim to maluszek :evil_lol: Daga_i_Oskar napisał(a): Lubię zdjęcia w biegu z rozwianą grzywą :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Dziendoberek :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wpadłam się przywitać po nieobecności i przy okazji pożegnać, bo za kilka godzinek wyjeżdżamy ... Mam nadzieję, że czasem pomyślicie o Nas i zajrzycie do Oskarkowej galeryjki ;) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]U nas wszytsko w porządku, Oskarek w piątek został obcięty na szczeniaczka i jest taki kochaniutki, że tylko chciałoby się go całować, miziać, przytulać :loveu: Będzie mi go bardzo brakowało przez te 3 m-ce, jeszcze nigdy na taki długi okres czasu nie rozstaawliśmy się ze sobą, ale dobrze, że są rodzice, którzy go uwielbiają :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Postaram się odezwać w miarę wolnego czasu jak już będę w Anglii. Będę o Was często myślała :loveu: Wygłaskajcie Wasze psiurki ode mnie.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Życzę wszytskim udanych wakacji, studentom zdanej sesji, a uczniom świadectw z paskiem :cool3: :cool3: :cool3:[/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [FONT=Comic Sans MS]nie zapomnijcie o zawodowym siku męskim :cool3: :lol:[/FONT] Quote
Pegaza Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Cześć Daga sporo czasu Cię nie będzie ale Oskar w dobrych rękach więc się nie martw o niego :glaszcze: życze przyjemnego pobytu w Anglii i wracaj do nas szybciutko Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Century Gothic]Życzymy przyjemnej podróży i będziemy tęsknić ogromnie :placz: [/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Wracaj do nas szybciutko a czasmai jak będizesz miała czas i potrzebę to zajrzyj do swojej galeryjki i napisz parę słów :lol: :lol: [/FONT] Quote
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 3miesiace szybko mina:multi: 3maj sie tam cieplusio i uwazaj na siebie:cool3: bedziemy na ciebie czekac:multi: jak mały lew:loveu: Quote
Recommended Posts