marzenna79 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witaj Daguś i Oskarku !!!!!!! :multi::multi: Ale cudne foteczki...:loveu::loveu: A co Oskaruś tak namiętnie tam przegryza ??? :cool3: Pozdrawiamy i drapiemy kawalera za uszkiem.:multi::loveu: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hej Dagulka :* NIe pojawiasz sie, domyslac sie moge ze to tylko i wyłacznie brak czasu.. i mam nadzieje ze z ZT-tem juz wszystko dobrze ;) Quote
Sylwia&westie Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:piękne fotki ! szczególnie kwiaty :loveu: jaki masz aparat ? Quote
AlKil Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Daguś, Ty nam szybko mów, czy z TZ-em wszystko w porządku!!!!! Quote
Alka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witaj Dagusiu! Przykro mi, doczytałam o wypadku... :-( Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 leemonca napisał(a):I co z TZ-tem :shake: Daguśś , mów prędko co z nim ;) . Każdy się denerwuje , a ty nic nie mówisz :mad: Quote
Lucy* Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 co sie stało ?? trzymam kciuki aby nic poważnego :roll: :roll: Quote
Kasia_zg Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Witaj Daguś!! Co tam u Was?? Pozdrawiamy cieplutko!!Tulaski dla Was!! Quote
Daga_i_Oskar Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Cześć dziewczyny Przepraszam za tą moją dosyć długą nieobecność na forum, ale nie mam czasu, dni są zdecydowanie za krótkie, nawet gdyby doba trwała 48h pewnie by mi jej brakowało hihi Z TZ'tem już wszystko w porządku, za 2tyg przyjeżdża a potem razem jedziemy do UK i wrócę 30 sierpnia, ale 1-go września jadę na 10-dniowy obóz do Karpacza z uczelni więc na dogo jak dobrze pójdzie zajrzę w połowie września, ale obiecuję, że w miarę wolnego czasu i dostępu do komputera będę się do Was odzywała z Anglii Teraz mam bardzo trudny miesiąc na uczelni, wszytskie egzaminy mam przyśpieszone i tak o to co 2 dni zdaję egzaminy z przedmiotów m.in statystyka, ekonomika, marketing i psychologia. Materiału jest bardzo dużo, a czasu tak nie wiele, jak sobie pomyślę, że ze wszystkimi zaliczeniami i egzaminami muszę się uporać do 25-go maja to gęsia skórka mi się pojawia Tak więc proszę Was bardzo o trzymanie kciuków w następujące dni: 8, 9, 10, 15, 17, 23, 25 - bardzo się prdzydadza i dodadzą mi otuchy Mam potworne zaległości na dgm za które nawet nie jestem wstanie się zabrać, ponieważ zaglądam na chwilkę i znowu zniknę, ale przed wyjazdem mam nadzieję, że znajdę trochę czasu, aby dłużej z Wami posiedzieć i Wasze psinki poodwiedzać, za którymi baldzio tęsknie Oskarek w zeszły poniedziałek pojechał z mamą do Leżajska, jechali pociągiem, mały podobno bardzo ładnie się zachowywał, był grzeczny, nie marudził i 4h w pociągu wytrzymał - jestem dumna z mojego synusia Tak mi go strasznie brakuje, dopiero zobaczymy się w niedzielę, po 2 tyg nieobecności, w domu takie pustki, nikt się nie krząta pod nogami, taka cisza, nikt nie szczeka, nie wita kiedy się wraca do domu. Ja to chyba bez psa życ już bym nie umiałą Mam bardzo dużo zdjęć Oskarcia do wstawienia, które czekają na dysku na swoja kolej, tak więc trochę Was nimi zasypię, żebyście o Nas czasem sobie przypomniały i wiedziały, że do pustek nie wchodzicie Quote
Daga_i_Oskar Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Mam nadzieję, ze moje posty "przez przypadek" nie znikną, tak jak post który przed chwilką widziałam napisany od Marty, a teraz go nie ma, wcięło? :angryy: Kolejne zdjęcia, tym razem z zabawy w obgryzanie kijka Quote
Daga_i_Oskar Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Jeszcze jedna porcja zdjęc i zmykam na dzisiaj, mam nadzieję, ze na jakiś czas Wam starczy :lol: postaram się wpadać i dorzucać zdjęcia Oskarcia :loveu: D*O*B*R*A*N*O*C Quote
maartucha Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 o jej :* Hej Daguśś :* No nareszzciee :loveu: z tym wyjazdem do UK to Ehh.. bedziemy tęskniły strasznie :( Oby Ci tam dobrze było i krzywda sie nie stała. Cieszę się, że z TZ-tem wszystko juz Ok :) Fottki (wszystkie bez wyjatku) są cudowne :loveu: A i jeszcze co do egzaminów to kciuki obowiązkowo :* A szczególnie 15 - moje urodzinki :* więc muszą Ci dobrze pójść :) BUŚŚka :* Pozdrawiamy Cieplutko:) Quote
marzenna79 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Dzień dobry Dagmarko i Oskarku !!!!!!! :multi::loveu: Śliczne foteczki małej psineczki.:loveu::loveu: Kciuki masz zapewnione Daguś !!! :thumbs::thumbs::thumbs: Powodzenia.:multi::loveu: Pozdrawiam świątecznie. :terazpol: :Rose: :calus: Quote
Sara_i_Aris Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Cześć Daga! Oj, długo cię nie będzie. Będziemy tęsknić :placz: Obowiązkowo kciuki trzymać będę, Aris raczej nie, bo kciuków nie ma :evil_lol: Bez psa to okropnie jest, smutno :-( Oskarek na pewno będzie wniebowzięty jak się znów zobaczycie :loveu: Daga_i_Oskar napisał(a): :lol: Daga_i_Oskar napisał(a): Długi coś ten kijek :-? Daga_i_Oskar napisał(a): Smile :loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witaj Daguś !! Milusio że wkońcu znalazłaś chwileczke by sie tu pokazać!!Ciesze sie że z TZ-tem wszystko wporzadeczku :) Ale masz fajniusio z tym wyjazdem ale bedzie nam Ciebie i Oskarka tu brakowało!! Oczywiście trzymam kciutki :thumbs:za pomyslne zdanie egzaminków!! Foteczki Oskarka sa rewelacyjne :) Mniamniuśmy musiał być ten patyczek :) Pozdrawiamy Cie cieplutko!! Wymiziaj mocno Oskarka jak już wkońcu sie zobaczycie!! Buziaczki i Tulaski !! Quote
Daga_i_Oskar Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Witam dziewczynki :multi: wieeelkie dzięki za odwiedzinki :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Qrcze czy u Was też dogo się tak strasznie ślimaczy? Galerie otwierają się po 10 min ja nie mam do tego cirpliwości ech :roll: Kiedy mam chwilę wolnego, to coś się chrzani :roll: Jak uda mi sie jeszcze dzisiaj wstawie zdjecia Osarcia :lol: Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i przesylam buziaczki, oraz mizianki dla Waszych Kochanych psineczek :loveu: Quote
Kincia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 No jezu super ze weszlas juz sie martwilam ze cos sie stalo:( Sliczne fotki ^^ Bedziemy trzymac kciuki napewno Ci sie uda :):) Papa:*:* Mi tez sie slimaczy dogo ;/ I sie wkurzam na nie ;/ No papa:* Quote
Daga_i_Oskar Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Dobry wieczór ;) znalazłam 5 minutek i wykorzystuje je aby do Was wpaść :multi: Niestety moja cierpliwość do dogo jest bardzo mała, to też rzadko na nią zaglądam, mam nadzieję, że admini powracają z urlopów i zabiora się za tą dogomanię :angryy: bo jak długo można tak pociągnąć? Mam nadzieję, że bez żadnych komplikacji uda mi się wstawić kilka zdjęć Oskarcia, z dalszej zabawy z kijoszkiem (jak to moja prababcia mówi:cool3: ) Dobranoc Quote
Aga76 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Majowe pozdrowienia dla zabieganej studentki i Oskarusia przystojniaka :calus: Quote
Recommended Posts