Daga_i_Oskar Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Witam w ten piękny, niedzielny dzień :loveu: Pogoda nas rozpieszcza, mamy kolejny cudnie słoneczny dzień :loveu: Dzisiaj wybieram się na urodzinki do koleżanki, więc rzadziej będę zaglądała na dogo, ale w zamian za to wstawię teraz, jeszcze przezd Kościółkiem, kilka foteczek brzoskwinki, która mnie wczoraj swoimi pięknymi, różowymi kwiatuszkami zauroczyła :loveu: Quote
Aga76 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dzień dobry Daguś i Oskarku :cool1: Cudne fotki, rozpłynęłam się w zachwycie... Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 JejQ Daguśśś mmmm jakie foteczzzki:loveu: Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Jakie bajeczne foteczki:loveu: :loveu: A gdzie Oskarek :cool3: :cool3: :cool3: hihi;) Quote
AlKil Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 cześć Daguś!! Nadrobiłam, uff... Jak piękna pogoda u Was... U nas dopiero trzeci dzień jest cieplej. Miejmy nadzieję, że już na stałe! Quote
Kincia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No Dagus gdzie foteczki Oskarka:loveu: :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witamy Daguś!! Zawitałam na chwileczke i jestem zauroczona waszymi fotkami z działeczki...Ciesze sie że wypad na działeczke udał sie tym bardziej ze była tak sliczna słonecza pogoda.... A foteczki Oskarka sa rewelacyjne tym bardziej te w rchu...cudowny Oskarek i jaki z niego przystojniaczek !! Tulaski dla Oskarka i buziaczki dla Ciebie !! Pozdrawiamy i miłego wieczorku zyczymy!! Quote
maartucha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć Dagula :multi: Gdzieś Ty? :lol: No własnie :cool3: ( a u nas nowe fotunie :D ) Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 maartucha napisał(a):No własnie :cool3: ( a u nas nowe fotunie :D ) No wlasnie Dagus :cool3: :cool3: U nas tez nowe fotki:eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Cześć ... Dziewczyny nie pisałam, bo kompletnie nie miałam do tego głowy, TZ miał wypadek samochodowy :-( Teraz też wpadłam na chwilke, wstawić tylko zdjęcia Oskarcia, o ktore wszyscy tak proszą ... moje serduszko Kochane :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: moje lwiątko Kochane :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Treochę przyrody ... Ostatnio wspomniałam, ze w Naszym oczku wodnym zadomowiły się dwie żabie pary, a oto zdjęcie na dowód :evil_lol: Zakochani są wśród Nas ... :lol: Quote
leemonca Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 piękne zdjęcia!!! kocham wiosnę!!! a Oskaruś .... :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Sara_i_Aris Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ojej, to smutne :-( Ale chyba już z Nim dobrze? Zdjęcia śliczne :loveu: Żaby mi się nie podobają, bo ich nie lubię :shake: Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Treochę przyrody ... Ostatnio wspomniałam, ze w Naszym oczku wodnym zadomowiły się dwie żabie pary, a oto zdjęcie na dowód :evil_lol: Zakochani są wśród Nas ... :lol: Jezu jakie sliczne focie Oskarka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i przyrody xD A kto to jest TZ :shake: ? Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 o jej Dagus :* syskko bedzie dobrze, 3mam kciuki i mam nadzieje ze to nic powaznego :) A Oskarek? mmmm miodzzio :loveu: Pinczerek-Jacky- TZ - to skrot, towarzysz zycia Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='maartucha']o jej Dagus :* syskko bedzie dobrze, 3mam kciuki i mam nadzieje ze to nic powaznego :) A Oskarek? mmmm miodzzio :loveu: Pinczerek-Jacky- TZ - to skrot, towarzysz zycia Aaaa hehe ze na to niewpadlam :roll: Ale juz jest chyba dobrze Dagus:shake: ;) ?? Quote
Kasia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Padłam...z zachwytu oczywiście :mdleje: Prześliczne zdjęcie :loveu::loveu: Daguś wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki!!! Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cze Daga fotki ładne szczegolnie te od żaby :eviltong: takie duże okazy. a TZ życze zdrówka i napewno wszystko będzie dobrze, nie martw się na zapas....:calus: Quote
Recommended Posts