Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Dagus widze ze tu powstawiane nofe fotki:evil_lol: :evil_lol:
Ja tez bylam dzisiaj na dzialeczce teraz Jacki spi zmeczony bieganiem :evil_lol:
Ja grila mialam i sie najadlam ;)
O wlasnie zrobilas focie kielbaska :cool3: :cool3: :cool3:
To wrzucaj ;)

Ahh to spojrzenie :loveu:

A ta chusteczka ;) Super w niej wyglada:loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Papa:loveu:

Posted

Czesc Moje Kofane Psiapsiółki :loveu:

Jakąś godzinkę temu wróciliśmy z działeczki, przejedzeni, ale zadoloweni, Oskarek został wykąpsiany teraz jest taki szyściutki i pachnący, a i mięciutki jak kacuska:loveu: (nie mylić z kaczorem:evil_lol: )
Wzięłam aparacik ze sobą, ale cholewcia o zapasowych bateriach zapomniałam i pech chciał rozładowały się, więc kiełbasek ufoconych nie ma, ale za to są kfiatuski, ropuszki i Oskarcio oczywiście :loveu:

[quote name='Yorkie']Świetne zdjęcie Tylko oprawić w ramkę i postawić na półce

Sarus u mnie już miejsca na półkach brakuje, bo zastawione są właśnie Oskarkowymi fotkami, ktokolwiek do mnie wchodzi to się już śmieje, że ja w 8 ramkach na 10 możliwych mam wsadzonego Oskarcia :lol: no, ale co ja mogę z tym zrobić, mam hopla i tyle :loveu:

[quote name='Kasia_zg']Witamy Serdecznie i promiennie w ten śliczny dzionek
Ja nie wiem staram sie jak tylko moge a i tak ostatnio cos do tyłu jestem chwile mnie nie ma i tyle już do czytania i oglądanie...a jak jeszcze pokaze sie dopiero w poniedzialek to ja nie wiem jak ja to ograne
Podziwiamy własnie foteczki Oskarka...jestem pod wrażeniem tej wielkiej piłki i tego silnego psiaczka

A ta foteczka mnie zauroczyła...wymiziaj go od nas...kochany pysiol...

Dagusio przyjemnego pobytu na działeczce Ci zyczymy...Buziaczki

Cześć Kasiu :multi:
Wbrew pozorom piłka mimo iż jest duża(bo to do nogi:eviltong: ) to jest leciutka i jak się jej przyjżysz to już strasznie popękana i od mrozu(bo gapa ze mnie nie schowałam jej za zime:oops: ) i od Oskarkowych zębolków :evil_lol:
A to drugie zdjęcia, które zacytowałaś i mnie się bardzo spodobało :loveu: Uwielbiam kiedy te jego włoski układają się w taką lwią grzywę :loveu:

[quote name='Sylwia&westie']Ale piękny Oslarek poprostu nie moge sie napatrzeć ! bardzo mi sie podoba jak jest ostrzyżony

Pozdrawiam !!

czesc Sylwus
Fajnie, ze do Nas wpadłas :multi: ja rowniez nie wyobrazam sobie teraz Oskarcia w innej fryzurce, z tej jestem tak zadowolona, ze juz chyba do konca zycia bedziemy taką nosić :loveu:

[quote name='Pinczerek-Jacky']Witam Dagus widze ze tu powstawiane nofe fotki
Ja tez bylam dzisiaj na dzialeczce teraz Jacki spi zmeczony bieganiem
Ja grila mialam i sie najadlam
O wlasnie zrobilas focie kielbaska
To wrzucaj

Ahh to spojrzenie

A ta chusteczka Super w niej wyglada

Papa

Ciesze się ogromnie, że zdjęcia przypadły do gustu i się spodobało, dla Was warto je robić :loveu: :multi: Nie zrobiłam fotki kiełbaską (a były pyszne:cool3: ) bo mi na złośc baterie siadły, pewnie poczuły ten zapach grillowanej kiełbaski i zaprotesotwały :evil_lol: :eviltong:

[quote name='madziasto4']Cześć Daguś, jak tam grillowanko?

Oj Oskarek, Oskarek...Taki duży chłopiec i bawi się piłeczką...

Hej Madziu, grillowanie się udało, pogoda dopisała, połowa działkowiczów to w stroje kąpielowe i na leżaki już się załapała, ja po działeczce śmigałam w spodenkach krótkich i bluzeczce i było mi cieplusio :multi:

Oj tam mały, czy duzy na piłkę zawsze jest pora :lol: gorzej jak lata jeszcze ze smokiem w pysku, co mu się zdarza (oczywiście mowa tu o tym gumowym:evil_lol: )

[quote name='Pinczerek-Jacky']Wlasnie gdzie ty masz ta dzialeczke

Działeczkę mamy niedaleko mieszkanka, jakieś może 5 min autkiem i już jesteśmy :multi:

Zaraz zabiorę się za zmniejszanie zdjęć to trochę działkowych wstawię :cool3:

Wrr jak ja nie lubię tego komunikatu "You are limited to using 30 images..." :angryy:

Posted

:lol: Cześć! :lol:
Nareszcie nowe zdjęcia! Oskarek śliczny (jak zawsze zresztą ;) ). Jaką on ma dużą tę piłkę :crazyeye: i śliczną chusteczkę.

Posted

[quote name='Justa95']:lol: Cześć! :lol:
Nareszcie nowe zdjęcia! Oskarek śliczny (jak zawsze zresztą ;) ). Jaką on ma dużą tę piłkę :crazyeye: i śliczną chusteczkę.

Czesc Justynko :multi:
Miło, ze do Nas wpadłaś i widzę, że Ci się już jedno jajo wykluło :cool3: No teraz sporo zdjęć Oskarcia przybyło i jesio przybędzie :lol:

[quote name='Pinczerek-Jacky']No nie niema kielbasek :mad: :cool3: :cool3:
To zmniejszaj szybko czekam na fotki :cool3: :cool3:

Niemieszkasz w Wieluniu ?? :)

Nie, nie. Mieszkam koło Katowic :p A czemu akurat z Wieluniem Ci się skojarzyło :razz: ?

[quote name='evaxon']:multi: :multi: witanko dzialkowicze:multi: :multi:

Witamy piękną Eve :cool3: :cool3: :eviltong: :multi:

Zaraz będą pierwsze foteczki, jesio troszeczke prosze poczekać :lol:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Aha ;) A bo podobne dzialki sa w Wieluniu :cool3: :cool3: Te korytarze :cool3:

aaa mówisz teraz o działeczce ze zdjęć, któe wyżej wstawiłam tak? To jest działeczka którą mamy przy domu i to z Leżajska zdjęcia (300km od Katowic) a drugą działeczkę-ogródek mamy własnie na Śląsku bo tutaj obecnie jeszcze mieszkamy, teraz będą zdjęcia właśnie z tej działeczki, jest mniejsza niż ta przy domu :lol:

Jedziemy sobie grzecznie w autku

uwielbiam zdjęcia w ruchu :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']aaa mówisz teraz o działeczce ze zdjęć, któe wyżej wstawiłam tak? To jest działeczka którą mamy przy domu i to z Leżajska zdjęcia (300km od Katowic) a drugą działeczkę-ogródek mamy własnie na Śląsku bo tutaj obecnie jeszcze mieszkamy, teraz będą zdjęcia właśnie z tej działeczki, jest mniejsza niż ta przy domu :lol:

Jedziemy sobie grzecznie w autku

uwielbiam zdjęcia w ruchu :loveu:

Nono :cool3: Ja mam 2 dzialki jedna w Wieluniu a druga taka na wakacje w Osjakowie napewno niewiesz gdzie to:cool3: :cool3:
A fotki BOSKIE:loveu: :loveu: Zakochalam sie w Oskarku:loveu: :loveu: Masz moze jakies jak byl malutki ^^

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Hej Madziu, grillowanie się udało, pogoda dopisała, połowa działkowiczów to w stroje kąpielowe i na leżaki już się załapała, ja po działeczce śmigałam w spodenkach krótkich i bluzeczce i było mi cieplusio :multi:
U nas też cieplutko dziś było, tak jak Ty latałam dziś na działce w krótkiej bluzce :lol:

Oskarątko jest niesamowicie fotogeniczne :loveu:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Nono :cool3: Ja mam 2 dzialki jedna w Wieluniu a druga taka na wakacje w Osjakowie napewno niewiesz gdzie to:cool3: :cool3:
A fotki BOSKIE:loveu: :loveu: Zakochalam sie w Oskarku:loveu: :loveu: Masz moze jakies jak byl malutki ^^

A no zgadłaś, nie wiem gdzie lezy ta miejscowość :cool3: :eviltong:

A no mam jak był malusi, zaraz pokaże

Tutaj w wieku 7tyg:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: - jego pierwsze dni w domku

Już jako szczeniaczek lubił bardzo pilki, ale wtedy nieco mniejszych rozmiarówhihih

a tutaj w wieku 9tyg - o ile mnie pamięc nie myli :cool3: Już się główka zaczęła przebarwiać :loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']U nas też cieplutko dziś było, tak jak Ty latałam dziś na działce w krótkiej bluzce :lol:

Oskarątko jest niesamowicie fotogeniczne :loveu:

Taka pogoda miała być na Świeta, trochę się opóźniła, ale co tam najważniejsze, że już jest ciepełko, można wyjśc na luzie na dwór, nie trzeba 10 rzeczy na siebie wkładać. Teraz to ja wyciągam psa na spacer, co dwie godziny a nie on mnie hihi

A no fotogeniczny jest, ciekawe po kim :cool3: :loveu:

[quote name='Yorkie']A dlaczego akurat tutaj siedzi :-( Aż mi się go żal zrobiło, że nie na kolankach. No chyba, że tak lubi, to co innego ;)

Sarus no costy, on sam tam zszedl bo tak prazyło, ze mu gorąco było, zazwyczaj to jezdzi z przodu z mama :lol:

Posted

[quote name='Yorkie']Słodziutki maluszek :loveu:

Mój cukereczek Kochany :loveu: :loveu: :loveu: To jego pierwsze chwile w domku, pamiętam jak dziś, była to sobota kiedy go odbieraliśmy, 23 sierpnia, piękny, letni dzien, miałam przygotowany dla niego koszyczek ladnie wyścielany, zabaweczki i oczywiście dom pełen miłości :loveu: :loveu: :loveu: To był upragniony piesek, jak do Nas zawitał to nic poza nim się nie liczyło hihi, wszędzie ze mną chodził :loveu: :loveu: :loveu: jak to dobrze sobie czasem wspomnieć te jego szczenięce lata, wybryki hihih Chciałoby się mieć jeszcze jednego takiego łobuza, ale (...) może kiedys :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Mój cukereczek Kochany :loveu: :loveu: :loveu: To jego pierwsze chwile w domku, pamiętam jak dziś, była to sobota kiedy go odbieraliśmy, 23 sierpnia, piękny, letni dzien, miałam przygotowany dla niego koszyczek ladnie wyścielany, zabaweczki i oczywiście dom pełen miłości :loveu: :loveu: :loveu: To był upragniony piesek, jak do Nas zawitał to nic poza nim się nie liczyło hihi, wszędzie ze mną chodził :loveu: :loveu: :loveu: jak to dobrze sobie czasem wspomnieć te jego szczenięce lata, wybryki hihih Chciałoby się mieć jeszcze jednego takiego łobuza, ale (...) może kiedys :loveu:

:loveu: :loveu: Napewno bedziesz miec :cool3: :cool3: Ja czekam na tego pierwszego:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Yorkie']A dlaczego akurat tutaj siedzi :-( Aż mi się go żal zrobiło, że nie na kolankach. No chyba, że tak lubi, to co innego ;)
Master też tam często przesiaduje, zwłaszcza podczas wyjazdów na wakacje :lol:

a tutaj w wieku 9tyg - o ile mnie pamięc nie myli :cool3: Już się główka zaczęła przebarwiać :loveu:
Ależ do siebie podobny :)

A no fotogeniczny jest, ciekawe po kim :cool3: :loveu:
Ach jakaż jesteś skromna :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']

Ach jaka jesteś skromna :evil_lol:

Nie wiedziałaś, ze skromnośc to moja zaleta :cool3: :eviltong:

[quote name='evaxon']:loveu: :loveu: :loveu: hihi pileczka wieksza od głowy :loveu: :loveu: :loveu:

Ale najważniejsze, ze dało sie złapaś do pysia :loveu: :loveu: :loveu:

W związku z tym wstawie jeszcze kilka ruchowych fot Oskarcia i zmykam się kąpsiać, a potem spać :sleep2: mały już grzeje mi miejsce :loveu:

Dobranoc :loveu:

Posted

Gratuluje :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:
I sliczne fotki jak zawsze !!:loveu: :loveu: :loveu: Oskarek jest bardzo fotogieniczny :loveu: :loveu:
Dobranoc
Otworzylam 673 strone :D