Aga76 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Co za wielkie szczęście mnie spotkało, w piątek mogę podziwiać piękne oskarkowe ciało :Cool!: Bardzo wiosennie pozdrowiamy piękna studentkę i przystojniaka :calus: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Witam ponownie :multi: Kazia_zg - widzę, że nie tylko ja mam zaległości hihi :eviltong: Oj pozowac to on potrafi hihi :loveu: Saruś - my dopiero remontowaliśmy ten salonik, dlatego z góry miejsce na kominek było już wybrane, wszytsko było wymierzone co do cm, bo pokój nie za duży, a chcieliśmy aby był i stół i kanapa z fotelami oraz stoliczkiem :lol: witryna i komoda, bo w końcu wszytsko trzeba gdzieś pomieścić :evil_lol: Pinczerek-Jacky - oj umie, umie :cool3: i równiez życzymy miłego weekendu :p Marzenno - witamy w ten piękny dzionek w Naszej galeryjce :multi: Ja to teraz mam kolejny długi weekend, ledwo Świąteczny się skończył, a teraz tak mi się udało, ze i piątek i poniedziałek mam wolny od zajęć (tzn oczywiście teoretycznie:eviltong: )ale nauki w brud :roll: Agusiu - ale Ty mi tu rymami rzucasz, czyżbyś zaczęła frestaylować (nie wiem czy dobrze napisałam, ale co tam:eviltong: ) Dzisiaj jedziemy na działeczke, bo pogoda cudna, ze szkoda siedzieć w domku, już byliśmy z małym na 2 godzinnych spacerach i gdyby nie to, że jęzor mu do ziemi wisiał to pewnie byśmy jeszcze spacerowali :cool3: Ale zanim pojedziemy wstawie jeszcze fotki oskarcia z Leżajska - podwórkowe rzecz jasna :cool3: Ojej fotosik mi nie działa ... tylko dwa zdjęcia wstawiłam reszta będzie wieczorkiem bo juz jedziemy na dzialeczke :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Słodziutka foteczka :loveu: Oskar wygląda jak misio i do pysia mu z bandanką :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Yorkie']Słodziutka foteczka :loveu: Oskar wygląda jak misio i do pysia mu z bandanką :loveu: Bo z niego to jest taki misiaczek, a tu mu dodatkowo włoski rozwiało i wygląda na takiego solidnego, grubiutkiego misia hihih c.d fot Dzisiaj na działeczkę zabrałam Oskarkowi piłke do tenisa i tą kolorową z dzwoneczkiem w środku, ale mimo wsyztsko Oskarek wielbi to co duże, najchętniej to bawiłby sie piłką do kosza, ale jej w pysiu nie uniesie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cześć Daguś :lol: Podziwiam Oskarka, że tak przepada za dużymi piłkami :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='madziasto4']Cześć Daguś :lol: Podziwiam Oskarka, że tak przepada za dużymi piłkami :lol: On w ogołe przepada za pilkami, w koncu chłopak z niego jakies lalki go nie intersuja :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']On w ogołe przepada za pilkami, w koncu chłopak z niego jakies lalki go nie intersuja :evil_lol: Toro też wielbi piłki i wydaje mi się, że duże też by mu odpowiadały, za to Masterek jakoś nie przepada za taką formą rozrywki :lol: Quote
marzenna79 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Śliczny Oskarek...:loveu::loveu: Ale ma fajną piłkę...i apaszkę gawroszkę...:loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='madziasto4']Toro też wielbi piłki i wydaje mi się, że duże też by mu odpowiadały, za to Masterek jakoś nie przepada za taką formą rozrywki :lol: Hehe to chłopaki mogliby sobie w piłkę pograc, a Masterek by im sędziował :eviltong: [quote name='marzenna79'] Śliczny Oskarek...:loveu::loveu: Ale ma fajną piłkę...i apaszkę gawroszkę...:loveu::loveu: Lubie go w tej bandaance, dlatego często ją nosi :loveu: Quote
Aga76 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ach, co za mężczyzna :mdleje: Mój i Kaprysi bohater :razz: znakomity piłkarz :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ale musi byś silny, podnieść taką duuużą piłkę :niewiem: Aris woli takie malutkie, tych dużych się boi, może dlatego, że gram w piłkę nożną i on się boi, jak krzyczę. A bez krzyków na boisku się nie obędzie :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Hihi ciesze się, ze piłkarz Oskarek sie spodobał, tak więc fotek c.d:p Quote
Sara_i_Aris Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Cudo :loveu: Prawdziwy piłkarz :loveu: Quote
maartucha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Wiiitaaaj Daguśś :loveu: Sliiczny Oskareek Ajjj :loveu: no kochac Go tylko i podziwiac :D a jaki kitolek sliczniasty :D Juz Ci pisalam wczesniej ze u nas zmiany i w ogole :D jutro po Tofficzka jedziemy :D grrrr :D Oczywiscie zdjatek Oskarusia wiecej i wiecej :loveu: jest cudaśny :D Quote
Kincia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Oo jaki sliczny silny mezczyzna :cool3: Zostanie zawodowym pilkarzem :cool3: Zobaczysz jesczez zrobi kariere :cool3: hehe;) Pzdrawiam :loveu: Quote
Kincia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Chcialam cie zaprosic do nowo otwartej galeri mojego psiaka :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4808452#post4808452 Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Czesc dziewczynki :multi: Mamy kolejny, cudowny, słoneczny dzionek, aż chce się żyć :loveu: :loveu: My już z Oskarkiem zaliczylismy 2 długaśne spacereki, a dzisiaj również wybieramy się na działeczkę i będziemy grillować kiełbaski - pyychotka, zrobie zdjęcia i Wam smaka narobie :eviltong: :eviltong: [quote name='maartucha']Wiiitaaaj Daguśś :loveu: Sliiczny Oskareek Ajjj :loveu: no kochac Go tylko i podziwiac a jaki kitolek sliczniasty Juz Ci pisalam wczesniej ze u nas zmiany i w ogole jutro po Tofficzka jedziemy grrrr Oczywiscie zdjatek Oskarusia wiecej i wiecej :loveu: jest cudaśny Czesc Martusia :multi: Dzisiaj Twoj i Tofficzka dzien prawda :loveu: Wiem co czujesz, ja przeżywałam to samo już ponad 3.5 roku temu. Zdjęc systematycznie bedzie przybywało, z tym mysle problemów nie bedzie, bo tylko je zmniejszyc i wstawic hihi [quote name='Yorkie']Cudo :loveu: Prawdziwy piłkarz :loveu: Oj pilkarz prawdziwy a i zgodze się, ze cudowny :loveu: :eviltong: To takie moje oczko w głowie, i pepek świata w domu :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']Oo jaki sliczny silny mezczyzna Zostanie zawodowym pilkarzem Zobaczysz jesczez zrobi kariere hehe;) Pzdrawiam :loveu: Oj silny to on jest, a jakie ma mocne zeby :crazyeye: na przeciąganie to czesto z nim przegrywam :oops: stawia taki opór, że nie daje mi szans hihih [quote name='Pinczerek-Jacky']Chcialam cie zaprosic do nowo otwartej galeri mojego psiaka :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4808452#post4808452 Zaraz do Was lece podziwiać Twoje malenstwo :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']Nowe fotki :cool3: A prosze o to i są nowe fotki na zyczenie :cool3: :cool3: :cool3: Quote
marzenna79 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cudny Oskarek padł ze zmęczenia...:loveu::loveu: Piłka większa od niego...;) Wow, raz ma gawroszkę,:loveu: raz apaszkę...:loveu: Elegancki, dystyngowany kawaler...:loveu::loveu: Dzień dobry Dagmarko !!!:multi: Życzę miłego, sobotniego dnia.:loveu: Pozdrawiam.:multi::loveu: Fotki wszystkie śliczniutkie.:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='marzenna79']Cudny Oskarek padł ze zmęczenia...:loveu::loveu: Piłka większa od niego...;) Wow, raz ma gawroszkę,:loveu: raz apaszkę...:loveu: Elegancki, dystyngowany kawaler...:loveu::loveu: Dzień dobry Dagmarko !!!:multi: Życzę miłego, sobotniego dnia.:loveu: Pozdrawiam.:multi::loveu: Fotki wszystkie śliczniutkie.:loveu: Czesc Marzenko :multi: Dziękujemy za odwiedzinki, również Wam życzymy udanego dnia, mimo osowiałego po zabiegu Sukcesika, slonko za oknem pieknie świeci, szkoda marnowac dzien na siedzenie w domku, jak jest okazja pojechania na działeczke, tam sie zrelaksuje na lezaczku hihih :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cześć Daga! [quote name='Daga_i_Oskar'] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Daga! :roflt: :roflt: :roflt: Haha Saruś widzę, że Ciebie też rozbawiło to zdjęcie :roflt:śmiesznie tak wygląda jak biegnie i te uszy tak klapują :roflt: cd fot teraz to mam nadzieję, że na brak zdjęć narzekać nie będziecie hihih :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: moj pysiacek kofany ach :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Świetne zdjęcie :loveu: Tylko oprawić w ramkę i postawić na półce :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Witamy Serdecznie i promiennie w ten śliczny dzionek:) Ja nie wiem staram sie jak tylko moge a i tak ostatnio cos do tyłu jestem chwile mnie nie ma i tyle już do czytania i oglądanie...a jak jeszcze pokaze sie dopiero w poniedzialek to ja nie wiem jak ja to ograne :D Podziwiamy własnie foteczki Oskarka...jestem pod wrażeniem tej wielkiej piłki i tego silnego psiaczka A ta foteczka mnie zauroczyła...wymiziaj go od nas...kochany pysiol... Dagusio przyjemnego pobytu na działeczce Ci zyczymy...Buziaczki :) Quote
Recommended Posts