Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry wieczór :multi:

Ojej ile na mnie wiadomości czekało, aż miło było wracać :loveu: Dziękuję wszytski za śliczne życzonka Wielkanocne :loveu: Po Świętach czuje się taka pelna, bo jak nie w gościach, to goście u Nas, a wiadomo, ze na stołach same słodkosci, pysznosci i jak tu sie im oprzec. Oczy czesto by zjadły wiecej niż zołądek Nam na to pozwala hihi ...

U nas Świąteczne śniadanko wyglądało tak ...

oczywiście wymalowane jaja, ne bawiliśmy się w jakieś wzorki, bo czasu nie było :eviltong:

pysznie wyglądający i smakujący Mazurek

oczywiście Wielkanocna baba

i strucel makowy

Posted

Mnie także udalo się załapać na zdjęcie zarówno z Oskarciem jak i bez niego :cool3:

Na Świeta zafundowaliśmy sobie kominek, cały pokój remontowalismy hihi

i na dobranoc 2 zdjęcia Oskarcia

Teraz zmykamy z malym na wieczorny spacerek i pewnie już nie zajrzymy, jestem strasznie zmeczona, ostatnio nie mam kiedy sie wyspac i czekam juz z utęsknieniem na weekend hihi

Posted

[quote name='Teklunia']ale przysmaki :crazyeye: a baba rewelacyjne po prostu!

P.S. wpadnij do mnie na stronę 669 ;) coś tam czeka...:cool3:

Juz Kasiu zaglądam bo do jutra nie wytzrymam :eviltong:

Posted

No naaareszzcie :) Witaaaj Daagusss :) Pieeekne zdjecie (wszystkie bez wyjatku) mmm jeszcze smaczek swiat poczulam :loveu: Pieknie z Oskarusiem wyszliscie :multi: No i zapraszam do mnie bo u nas zmianyy i w ogole zmiana planow, w sobote jedziemy juz po Tofficzkaa :multi: ale nie bede tu sie rozpisywala, jak Dagus bedziesz miala chwileczke to wpadnij do nas :loveu:

Posted

Cze DAGA same łakocie na tym stole hihi swietne foteczki a pytanie mam odnosnie kominka czy ten kominek to prawdziwy czy taki na prąd bo podobny ma moja kuzynka hihi tylko obudowe kominka inna ale wkład prawie że ten sam:evil_lol: :eviltong:

Posted

Witaj wieczorową porą Dagmarko !!!:multi::multi:
Wszystkie fotki bez wyjątku piękne.:loveu::loveu:
A kominek extra.:p

Jejku,jakie smakołyki...:loveu: I Oskarek z pańcią.:loveu::loveu:

Wow...:cool3: Ślicznie razem wyglądacie Daguś...:loveu::loveu::multi:
Dobranoc !!!

Posted

Cześć Daga!
Smaczne wielkanocne jedzonko mieliście, aż mi smaka narobiłaś :eating:
Kominek śliczny :loveu: A on jest na prąd? Bo my mamy, ale jesze nie wbudowany...
Twoje i Oskarka zdjęcia śliczne, tylko... co tak mało? Mam nadzieję, że masz jeszcze trochę i je wstawisz.

Posted

Witaj Daguś :multi:

Stęskniłam sie za Wami tak długo mnie u Was nie było :loveu: :loveu:
Zaległości nadrobiłam, cudowne zdjecia obejrzałam :lol:

Na poprzednim mieszkaniu też mieliśmy kominek, nie elektryczny tylko taki na drewno i było to bardzo fajne rozwiazanie tylko troszkę brudu więcej było ;) Ściany i sufit wkoło szybko robiły się czarne i zkurzone ale pomijając ten fakt to byłam bardzo zadowolona!!!
No i atmosfera w takim pomieszczeniu też jest od razu inna :lol:

Posted

Dzieńdoberek :multi:

Witam w piękny, słoneczny, 13piątkowy poranek :loveu: Pogode mamy cudowną, wreszcie wiosenka zawitała i mam nadzieję, że już na dobre zostanie, aż do lata :loveu: Wreszcie można wyjść w sweterku, a nie trzeba sie ubierać.
Postanowiłam, że zajrze na dgm trochę wcześniej niż zazwyczaj to robiłam, żeby chociaż troche nadrobić te zaległości, kurcze ja nie wiem jak ja to kiedyś robiłam, że z wszytskim byłam na bieżąco hihih Teraz jakos tego czasu tak mało, a i przyznam, że chęci już nie te co kiedyś :shake: Jak sobie pomyślę ile czeka mnie zaległości w każdej galeryjce to w końcu się poddaje, rezygnuje i w żadnej się nie udzielam, ale zaglądam do Was bardzo często :loveu: :loveu: :loveu:

Ciesze się niezmiernie, ze foteczki sie spodobały :multi: zaraz wstawię oczywiście Oskarcia, zrobiłam mu kilka zdjęć, ale pogoda nie bardzo sprzyjała, więc nie mam ich aż tak dużo, może z 40 :cool3:

Posted

Aha no i oczywiscie gapa ze mnie zapomnialam napisać o kominku, bo tu kilka osob się mnie pytało czy na prąd, czy też nie na prąd :cool3:
Kominek jest elektryczny z możliwością włączenia ogrzewania, pokój momentalnie robi się cieplutki, zwłaszcza, że wsyztsko mamy szczelne, więc ciepełko zostaje w pomieszczeniiu :multi:
Prawdziwego kominka do palenia niesttey nie mogliśmy zrobić, ponieważ nie mamy takiego odpowiedniego do tego komina, a druga sprawa to taka, o której pisała Kasiulka, że ściany w około jak i sufit się bardzo szybko brudzą --> to jest chyba jedyna, ale poważna wada hihi, jednak atmosfery przy prawdziwym kominku nie da zaden inny :eviltong: Może kiedyś w przyszłosci jak rodzice będą tam już na stałe mieszkać to może zrobi się na dole jeszcze 1 salon :cool3: (wtedy to już będzie 7 pokoj:eviltong: ), dostawi sie komin i zrobi się prawdziwy kominek, ale to odległe czasy ...

No nic ja teraz lece trochę do Waszych galeryjek przypomnieć się, że żyje :cool3: :lol:

Posted

Daguś jak piszesz to wada jest te brudne ściany i sufity ale jest jeszcze jeden problem, który spowodował że kupilismy nowe mieszkanie z centralnym ogrzewanie: Przy kominku na drewno jest bardzo gorąco w pomieszczeniu, w którym ten kominek jest zamontowany (śmiem powiedzieć że nawet można na golasa śmigać :eviltong:), na reszcie miekasznia było tak w sam raz ale przez noc jak drewno zaczęło przygaszać to rano było tak zimno, że człowiekowi nie chciało się nosa z pod kołdy wyściubić. A przy małym dziecku nie moglismy sobie na to pozwolić - jak jest potrzeba to musi być ciepło cały czas nawet w nocy ;) Tym bardzie przy kąpaniu czy przebieraniu takiego malca :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Daguś jak piszesz to wada jest te brudne ściany i sufity ale jest jeszcze jeden problem, który spowodował że kupilismy nowe mieszkanie z centralnym ogrzewanie: Przy kominku na drewno jest bardzo gorąco w pomieszczeniu, w którym ten kominek jest zamontowany (śmiem powiedzieć że nawet można na golasa śmigać :eviltong:), na reszcie miekasznia było tak w sam raz ale przez noc jak drewno zaczęło przygaszać to rano było tak zimno, że człowiekowi nie chciało się nosa z pod kołdy wyściubić. A przy małym dziecku nie moglismy sobie na to pozwolić - jak jest potrzeba to musi być ciepło cały czas nawet w nocy ;) Tym bardzie przy kąpaniu czy przebieraniu takiego malca :lol:

Kasiu, tyle, ze my jakbysmy robili kominek taki własnie na drewno to chodziłby wtedy kiedy bysmy korzystali z tego pokoju, ale to sa odległe czasy hihi My za goracem nie przepadamy, lubimy raczej taką temperaturę umiarkowaną, w mieszkanku mamy tak ok 21st i dla Nas to jest wystarczająca temperatura, a i małych dzieci nie mamy :eviltong:

[quote name='Magda-Amir']witaj Daga !! :multi: :grins:

ucałuj Oskarka :buzi: :loveu: teraz bedzie sie mógł wygrzewać przy kominku :cool3:

Czesc Madziu :multi:
Oskarka kominek cos nie kręcił hihih nawet nie chciał się polozyc zebym zdjecie mogła zrobic :eviltong:

Posted

Witam serdecznie w ten słoneczny piekny dzionek :)
Odrabiałam własnie zaległości u Was i podziwiałam sldziutkiego Oskarka

Niesamowity kawaler z niego a jak fajniusio pozuje ;)
Buziaczki dla Was i przyjenego dzionka życzymy !!

Posted

Słoneczne dzień dobry Daga!
40 zdjęć? :-? I to jest niby mało? U mnie najwięcej to było 30, a i tak reszta się nie nadawała :-? No i focie Oskarka śliczne :loveu: Na tej ostatniej jest prawie podobny do Arisa jak się bawi, tylko, że Aris ma ciemniejszy grzbiet, dłuższe włosy i nie ma palemki :evil_lol: Prawie robi wielką różnicę :evil_lol:
U nas salon jest tak zapchany, że nie mamy miejsca na obudowę kominka, stoi sobie raz tu, raz tam, a Aris bardzo go uwielbia. W galerii powinna być fotka :loveu:

Posted

Piękne fotaski Oskarkowe...:loveu::loveu:
Dzień doberek Oskarku i Dagusiu kochana ! :multi::loveu:
Serdecznie Was pozdrawiamy piątkowo, już na dobre weekendowo.;) Wszystkiego dobrego.:loveu::multi:

Czarny kot w piątek 13 !!! ;)