Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PositiveThought']czwartkowe dzień dobry Daguś! :loveu:

pobudka, na spacerek czas! :cool3:

nie wiem, jaka u Ciebie pogoda, u nas dziś pochmurno i zimno, chociaż czasami słoneczko się nieśmiało zza chmury uśmiecha... :loveu:

Witaj Beatko:loveu: ,
pogoda słoneczna, ale mroźna, dosyc zdradliwe to słonce, ale z dnia na dzien ma byc coraz cieplej :multi:
Spacerek juz dawno zaliczony :eviltong:

[quote name='Yorkie']Cześć Daguś :multi:

Oskarek lubi lody? :-o Oskarku, jeszcze się przeziębisz i co wtedy będzie :placz:

Czesc Saruś :multi:
Spokojna głowa, było cieplusio i jemu troche ochłody było trzeba, a na loda najwyraźniej miał smaka :lol:

[quote name='Aga76']Dzień dobry Daguś :jumpie:

Pozdrowienia dla Lodowego Smakosza :bigok:

czesc Aguś :loveu:
Lodowy Smakosz teraz słodko sobie ucina drzemke tylko nie wiem po czym hihi chyba odsypia jeszcze nocke :eviltong:

[quote name='PositiveThought']śliczne zdjęcia :loveu:

ja też wczoraj karmiłam Aidka lodem, bo tak smutno patrzył... :cool3:

języczek i ta rozkosz... ach... przystojniak :loveu:

Daguś, Daguś, skąd bandanka?!

Hihi to widze, ze nie tylko mój lodami gasi pragnienie :cool3:

Bandanke mamy juz chyba z 3lata i nadal sie trzyma, kilka razy juz ją zgubilismy,ale zawsze sie znajdowala, to na podwórklu, to w samochodzie, to na działce to w domku :evil_lol: a kupiła Nam ja Babcia w Stanach :eviltong: U nas to rzadko spotykam takowe, ostatnio (chyba w zeszłym roku) była moda na te obrozki z bandanka, ale samych takich małych nie spotkałam :shake:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Bandanke mamy juz chyba z 3lata i nadal sie trzyma, kilka razy juz ją zgubilismy,ale zawsze sie znajdowala, to na podwórklu, to w samochodzie, to na działce to w domku :evil_lol: a kupiła Nam ja Babcia w Stanach :eviltong: U nas to rzadko spotykam takowe, ostatnio (chyba w zeszłym roku) była moda na te obrozki z bandanka, ale samych takich małych nie spotkałam :shake:
Aris ma taką bandankę-obróżkę. Kupiłam ją w Yorkcentrum. Było tam parę rozmiarów. Aris ma 0 (najmniejszą). Był jeszcze 1, 2 i chyba 3 ;)

Posted

[quote name='marzenna79']
Ale smaczny lód...:loveu: mniam...:loveu:

Dobrze, że Ty jedziesz do małej miejscowości uzdrowiskowej, bo wielkie molochy są strasznie przeludnione i zaniedbane...
Miłego dnia ! :multi::loveu:

Bournemouth mimo wszytsko nie jest małą miejscowością, ale wspaniałą, przyjemną i sympatyczną, wsyztsko jest tam takie kolorowe,cudne kompozycje kwiatowe no sama popatrz :

ta soczysta zieeń powala mnie na kolana :loveu:

Posted

[quote name='PositiveThought']kurczę, ja poluję, poluję, i znalazłam tylko takie na Allegro w zestawie z kokardką, ale nie za bardzo mi się spodobały.

może jednak mu zamówię, bo i więcej kokardek by się przydało... ale to po powrocie.

A mozesz dać linka do tej aukcji na allegro, chetnie bym sobie zobaczyła hihih My kokardek mamy kilkanaście i pókki co starcza nam to w zupelnosci, zwłaszcza ze teraz zazwyczaj wiążemy zwykłą froteczką bo z kucorka robi się fontanna :loveu: wiec i tak mało co widac, ale jak szykują sie powazniejsze wyjscia, świętą to kokardka obowiazkowo :lol: :loveu:

[quote name='Yorkie']Aris ma taką bandankę-obróżkę. Kupiłam ją w Yorkcentrum. Było tam parę rozmiarów. Aris ma 0 (najmniejszą). Był jeszcze 1, 2 i chyba 3 ;)

u nas obrózka z bandanka odpada, mały nie moze chodzic w obrozce jezeli ma byc zapiety do smyczy bo sie najzwyczajniej w świecie dusi, ale na co dzien smiga w obrozce bo do niej ma przyczepiony dzwoneczek i wszedzie go slysze, a jak idziemy na dłuzsza wyprace to zakładamy nasze sexowne rozwe szeleczki :lol: i maszerujemy :lol:

Posted

Aris też nosi szelki, bo jak czasami na mieście ciągnie za smycz, to się nie dusi. Ale jak zakładam mu rozciąganą smycz i gdzieś idziemy, to żeby ładnie wyglądał zakładam bandankę. Nie przeszkadza mu.

Posted

[quote name='PositiveThought']super :cool3:

zazdroszczę Ci trochę, przynajmniej coś zwiedzisz ^^

pisałaś już co będziesz robić, czy nie? bo możliwe, że ja znowu łoślepłam :oops:

Tak pisałam kilka postów wczesniej, odpisywałam madzi od Mikiego :diabloti: :eviltong:
Ale odpisze jeszcze raz ... jak wszytsko sie uda to bede kelnerką w hotelu, ale musze przejsc najpierw interview a tego cholernie sie boje, bo mam taka bariere jezykową która mam nadzieje, ze szybko sie odblokuje :lol:

[quote name='PositiveThought']Aidi też musi mieć szelki, teraz ostatnio kupiłam mu takie duże khaki, nie są seksy P:
a o dzowneczku też myślałam, ale na spacerach, bo mam problemy z jego lokalizacją - jest za mały i za ruchliwy :evil_lol: raz z prawej, raz z lewej...

chyba o tą aukcję mi chodziło... i chyba też u tej pani zamierzam kupić parę kokardek.

No my bez dzwoneczka to jak bez nogi, zwłaszcza, że mały lata bez smyczy, a tez biega jak pokręcony, tu kogos spotka to leci sie przywitac, to potem kogos spotka na drugim koncu osiedla a ja za za nim tak latam to wte to we wte :evil_lol:
Bandanka ładna, a jaki kolorek wybierzecie :cool3: ?

Posted

[quote name='Yorkie']Aris też nosi szelki, bo jak czasami na mieście ciągnie za smycz, to się nie dusi. Ale jak zakładam mu rozciąganą smycz i gdzieś idziemy, to żeby ładnie wyglądał zakładam bandankę. Nie przeszkadza mu.

Mojemu tez nic nie przeszkadza, moglabym pewnie na ogonku zrobic mu tez kucyka, a ten by pewnie nie zaprostestowal :lol: kiedys miał uczesanego irokeza poczawszy od głowy, a skączywszy na ogonie, miał kilkanacie kucykow wzdłuz grzbietu haha, wygladał przekosmicznie :cool3: :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']A mozesz dać linka do tej aukcji na allegro, chetnie bym sobie zobaczyła hihih My kokardek mamy kilkanaście i pókki co starcza nam to w zupelnosci, zwłaszcza ze teraz zazwyczaj wiążemy zwykłą froteczką bo z kucorka robi się fontanna :loveu: wiec i tak mało co widac, ale jak szykują sie powazniejsze wyjscia, świętą to kokardka obowiazkowo :lol: :loveu:

[SIZE=3]U nas sie szykuje pierwsza okazja z Tofisiem, moje 18-te urodzinki :D wiec mysle ze tez musze sie zaopatrzyc w kokardeczke :D Gentelmen moj malenki bedzie smigal w kokardusi :D

Posted

Daguś, ale się ostatnio dużo u Ciebie dzieje... Najpierw tyle, że nie masz czasu do nas zaglądać, a teraz tyle opisałaś że musiałam kilka stron wstecz sie cofac ;)

Trzymam mocno kciuki za Twoje plany :kciuki:
[quote name='Daga_i_Oskar']

Oskarek wie co dobre :lol:

i wesołych swiat!!!

Posted

Witam wieczorowo,

Dziewczynki moje Kofane ja wpadłam jeszcze na momencik zeby złozyć Wam życzenia z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych

Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"
oraz mokrego śmigusa dyngusa,

życzy Dagusia z Oskarkiem :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
W hotelu prawdopodobnie bede pracowała na stanowisku kelnerki :razz: ja jadę w ramach praktyk, mam obowiązkowe na tym kierunku na którym jeste, muszą trwać min 3 m-ce za granicą i 6 tyg w Polsce i tak zastanawiam się, gdzie w PL robic, czy gdzies blizej mnie np Wisła, albo Wrocław, Góry czy też Morze - musze sie porzadnie zastanowic hihi

Jak to gdzie? Nad morze!:mad::eviltong: Najlepiej Mielno i do tego z Oskarkiem. Och... już to sobie wyobrażam:loveu:

Jeśli chodzi o studium to myślę, że dobrze, że teraz:p Tylko kupuj lustrzankę

[quote name='Daga_i_Oskar']Witam wieczorowo,

Dziewczynki moje Kofane ja wpadłam jeszcze na momencik zeby złozyć Wam życzenia z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych

Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
oraz wesołego "Alleluja"

Dzię-ku-je-my:multi::multi:

Śliczny lodowy Oskaritto

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Bournemouth mimo wszytsko nie jest małą miejscowością, ale wspaniałą, przyjemną i sympatyczną, wsyztsko jest tam takie kolorowe,cudne kompozycje kwiatowe no sama popatrz :

ta soczysta zieeń powala mnie na kolana :loveu:

Daguś cudna miejscowość.:loveu::loveu:
Wspaniałe kobierce kwiatowe.......:loveu:
Ja nie mówię,że jest mała...:roll: ale w stosunku do Londynu czy Birmingham...rozumiesz sama...;)

[quote name='Daga_i_Oskar']Witam wieczorowo,

Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
oraz wesołego "Alleluja"

Wesołego zająca,
co śmieje się bez końca.
Szczerbatego barana,
co beczy od rana.
Radości bez liku,
pisanek w koszyku.
I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania.

Posted

Wielkanoc pachnie wiosna...
to pora tak radosna,
pelna pisanek kolorowych
i prezentow zajaczkowych.
Na stole bazie i cukrowy baranek
i mnostwo wody w dyngusowy poranek.

Zyczy:
Martussia i Toficzek

Posted

Daga i Oskarek :

[SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:smile:,
wesołego jajka,
pyszności, śmiechu i zabawy,
zajączków łaskawych,
kurczaków i bazi
-życzy Ci ktoś,
kto pamięta i w święta!

Pozdrawiam !! Sylwia&Urwis

Posted

Świąteczne życzenia,

Staropolskim - obyczajem,
dużo szynki życzę z jajem,
niech zające i barany
pospełniają Wasze plany.
Święta to jest czas wyżerki,
porzućcie wszystkie swe rozterki.
Niech to będzie czas uroczy,
życzę wszystkim miłej Wielkanocy.

Posted

Wesołych i Pogodnych Świat Wielkiej Nocy spędzonych w rodzinnej i słonecznej atmosferze oraz Mokrego Dyngusa dla Ciebie, Oskarka i całej Twojej rodzinki!!!

Posted

Witam Serdecznie!!

Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świetego i czasu wolnego. Życia zabawnego w jaja bogatego i wogóle wszystkiego, kurcze najlepszego! Wesołych Świąt!

Gorące pozdrowionka!! Przyjemnej nocki i Kolorowych słodziutkich snów!
Buziaczki!!!!

Posted

Na wielkanocnym stole
baba się rozpycha,
mówiąc do mazurka:
"Ale jestem pycha".
A mazurek prycha
do czekoladowych kurek:
"To jasne jak słońce,
że jam lepszy
od początku po końce."
Jajka bardzo się zgniewały,