Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzendoberek :multi:

Boshe dziewczyny Wy to mnie chyba zabijecie za ta moja nieobecnosc i brak obiecanych fotek :oops: ale to czasu brak to checi i jakos tak wyszło :oops:
Za to teraz dam Wam zdjec z nadmiarem tak zeby znowu na jakis czas starczyły :lol: W przyszłym tygodniu jedziemy do Lezajska na Święta juz sie nie mozemy doczekac, a pogoda ma nam dopisac, wiec zdjec przywioze na pewno duzo na to mozecie liczyc :cool3:

A teraz fotki z działeczki :loveu:[SIZE=2]

Posted

Dziewczyny,

przepraszam, ze nie zagladam na DGM, a tym bardziej, ze nie zagladam do Was, ale po prostu ostatnio nie mam jakos nastroju, nic mi sie nie chce, na nic nie mam ochoty :roll:
Wpadam tylko czasem do Nas do galeri, wstawie Oskarka i znowu mnie nie ma ... wybaczcie mi to, mam nadzieje, ze to mi szybko minie i wreszcie na dluzej do Was zawitam ...

Moze w weekend zagoscimy na dluzej, ale nie obiecujemy :shake: postaramy sie, obiecuje :p

Posted

Cześć Daguś :multi:

Szkoda, że nie zagaszczasz na dłużej, akurat moja galeria się rozkręciła :-( Ale jak nie masz nastroju, to nic na przymus ;) Dobrze, że dajesz chociaż nowe foteczki Oskarka :loveu:

Widzę, że on lubi duże piłki, mógłby zagrać ze mną w nogę, bo Aris się boi :evil_lol: Tchórz, wszędzie ucieka jak tylko ją zobaczy :roll:

Posted

Czesc dziewczyny :multi:

Witam weekendowo :multi: pogoda za oknem wiosenna, tylko ten wiaterek niesprzyjajacy, ale nie ma co narzekac jest słoneczko i to jest najwazniejsze :multi: Dzisiaj otworzylismy z rodzinka sezon ogrodkowy i zrobilismy pierwsze w tym roku rozno :cool3: Nie pamietam czy kiedykolwiek wczesniej zaczynalismy sezon, bo pragne przypomniec ze to dzisiaj jeszcze marzec, fakt, ze ostatni, ale to wciaz marzec :lol:

Dziewczyny sprawdzajcie Wasze pociechy po kazym spacerze, my wczoraj zaliczylismy kleszcza :angryy: Te ohydztwa ppojawily sie zdecydowanie wszesniej niz w ubieglych latach, no ale to zasluga dosyc lagodnej zimy, nie wyginely tylko jakos ta zime przetrwaly i teraz atakuja naszych pupili :angryy:
Wlasnie wykapsialam Oskarka, ale brud z niego lecial ohoho :oops: ale za to teraz jest czysciutki, błyszczacy i mieciutki jak kacuska :loveu: taki do kochania i przytulania :loveu: Wyglada jak zywa maskota machajaca ogonem i ruszajaca mordeczka :lol:

Poniewaz ostatnio byłam siakas taka nie w sosie postanowaiłam wybrac sie do fryzjera i zmienic moj image :razz: zafarbowalam ponownie wloski na tem sam odcien co ostatnio, tyle ze sa ciemniejsze :loveu: no i zmienilam fryzurke, pozbylam sie polowy wlosow, sa takie krotkie hihi, czuje sie taka lzejsza :evil_lol: No i zdjecia na zyczenie Aggusi

Muszę przynajmniej część galeryjek z ulubionych odwiedzić dzisiaj, bo jak tego nie zrobie to sie nie wygramole nigdy z tych zaległosci, a trzeba korzstac, poki komputer wolny :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Daga ja tez chce takie zdjęcia też chce byc taka piekna:diabloti:

Agus nie marudz, bo jestes piekna :loveu: a zdjecia takie bedziesz miala zrobione juz niedlugo obiecuje, wytrzymaj jeszcze 4 tygodnie, jak przyjade z checia pobawie sie w fotografa :multi: :lol:

Posted

Cześć Daguś :multi:

O kleszczu mi nie wspominaj, nadal śnią mi się koszmary o tym paskudztwie. Pisałam w galerii Arisa... Pierwszy raz złapał kleszcza, a ja się tak boję różnych pajęczaków, robaków itp., że przez całą noc miałam stracha dotknąć moją kochaną psinę :mdleje: Ale to wszystko przez to, że na początku miesiąca zapomnieliśmy go odkleszczyć :shake:

Ślicznie Ci w nowej fryzurce, chociaż moi zdaniem ładniej wyglądałaś w dłuższych wlosach... Ale to kwestia gustu i przyzwyczajenia ;)

Posted

[quote name='Yorkie']
Ślicznie Ci w nowej fryzurce, chociaż moi zdaniem ładniej wyglądałaś w dłuższych wlosach... Ale to kwestia gustu i przyzwyczajenia ;)

Masz racje, wszyscy sie przyzwyczaili do mnie w dlugich wlosach i prostej grzywce, a teraz gdy o polowe skrocilam wlosy musza sie przyzwyczajac na nowo, ja juz sie rzyzwyczailam, chcialam cos zmienic, z tamtymi wlosami juz sobie nie dawalam rade, mialam juz za dlugie, a koncowki zniszczone, teraz wlosy odzyły, sa takie lekkie i łatwiejsze w ulozeniu (czyt. wyprostowaniu :P)

No, ale zeby nie bylo, ze ja tu tylko gadu gadu o sobie to wstawiam te zalegle foty z dzialki Oskarka :razz:

Posted

Ach...cóż za pięknego piesia widzą moje oczy :loveu::loveu: Ślicznie mu w tej fryzurce :loveu:

Tobie również ładnie w 'nowym wydaniu', powiedziałabym nawet super!!! :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']

Ach...cóż za pięknego piesia widzą moje oczy :loveu::loveu: Ślicznie mu w tej fryzurce :loveu:

Tobie również ładnie w 'nowym wydaniu', powiedziałabym nawet super!!! :lol:

czesc Kasiu,

wiesz, ja juz sobie Oskarka nie wyobrazam w innej fryzurce, teraz mu wloski urosly moze z 0.7 mm a ja juz mam ochote znowu go zgolic, juz mam jakies zboczenie na jego zgolonej doopeczce :evil_lol:

a co do fryzurki to ciesze sie bardzo, ze Ci sie podoba :multi: wkoncu wiosna do Nas zawitala, trzeba bylo cos ze soba zrobic :cool3: a tak w ogole slyszlalam, ze tego lata brazy beda w modzie, jezeli chodzi o kolor wlosow, bedac u fryzjera to 3 blondynki farbowaly sie wlasnie na ten kolorek hihi Ja to wyczulam kiedy sie przefarbowac :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='madziasto4']Cześć :multi:

Nowa, krótsza fryzurka :multi: Od razu mniej i lżej na głowie, prawda? :lol:

Czesc Madziu :multi:

Masz racje, mniej = lzej i wygodniej :cool3: Na zdjeciu nie widac dokladnie, ale wlosy mam bardzo wycieniowane, na gorze sa takie krotkie, ze do kucyka sie nie mieszcza,, wystarczy ze troche glowa sie poczepie, palcami troche wglowie pomiesa i fryzurka gotowa :cool3: A Ty jakie masz wloski? dlugie? krotkie? Kiedy Nam sie w koncu pokazesz, bo juz dawno Cie nie widzialam :placz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

a co do fryzurki to ciesze sie bardzo, ze Ci sie podoba :multi: wkoncu wiosna do Nas zawitala, trzeba bylo cos ze soba zrobic :cool3: a tak w ogole slyszlalam, ze tego lata brazy beda w modzie, jezeli chodzi o kolor wlosow, bedac u fryzjera to 3 blondynki farbowaly sie wlasnie na ten kolorek hihi Ja to wyczulam kiedy sie przefarbowac :evil_lol: :eviltong:

z tą długością to sie z Tobą zgodzę - im krótsze tym lepiej :cool3: Ja byłam w środę u fryzjera skrócić i skróciłam tak, że już krócej chyba by sie nie dało :p ale nie narzekam, jestem zadowolona bo jest mi wygodnie :diabloti:
A kolorek zostawiłam taki jak był czyli platynowy blond :diabloti:

Posted

Ładna fryzurka :lol:, ja też zrobię sobie (tylko ciekawe czy coś wyjdzie z tego co mam w głowie :lol:), bo już mnie moje kudły wkurzają są długie, kręcone i za dużo z nimi roboty :lol:, ale to po maturze, żeby to co wgłowie mam zostało a nie poszło razem z włosami :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Yorkie']Oskarek jest bardzo śliczny :loveu: Aż trudno uwierzyć, że bez rodowodu :-o No po prostu cudny :loveu: Nie to co Aris, on się przy nim umywa :evil_lol:

Sarus ja sobie wypraszam takiego porownania!:eviltong: Arisek jest slicznym pieskiem i wcale przy Oskarku sie nie umywa jedynie to za Oskarkiem moze sie skryc ale to tylko jezeli chodzi o gabaryty :evil_lol:

Te dwa zdjecia sa dla mnie smieszne, robione z innej perspektywy i oskarek smiesznie wyszedl na nich :evil_lol:

[quote name='fidelek2']z tą długością to sie z Tobą zgodzę - im krótsze tym lepiej :cool3: Ja byłam w środę u fryzjera skrócić i skróciłam tak, że już krócej chyba by sie nie dało :p ale nie narzekam, jestem zadowolona bo jest mi wygodnie :diabloti:
A kolorek zostawiłam taki jak był czyli platynowy blond :diabloti:

Kasiu a jakies zdjecia w nowej, krotszej fryzurce sa :razz: ?