Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):Nie strasz mnie, bo jeszcze go oddam:diabloti: Ale tak na powaznie to mysle, ze nie przyjdzie mu ochota. W koncu konczy trzy lata juz niedlugo:roll: Czeka na swoją prawdziwą, jedyną miłość :loveu: Albo może nie gustuje w suczkach :eviltong: PositiveThought napisał(a):w związku z tym, że suczka się na zywa Labi, na początku pomyślałam, że mówisz o labradorze, i byłam bardzo zainteresowana :evil_lol: Imię podobne, ale to westie ;) Gdzie by tam Aris gwałcił labradora, nawet by nie dosięgał w podskoku :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 wiesz Daga, stęskniłamsię za tym moim małym, lśniącym słoneczkiem :loveu: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 PositiveThought napisał(a): oj, ten Twój Mikuś to trochę się spóźnia... a może tutaj też jest potrzebne nasze hasło "każda miłość jest piękna"? :evil_lol: Czy ja wiem... moze nie zaprzata sobie mysli takimi glupotami:evil_lol: Wogle nie reaguje na suke sasiadow, ktora ma cieczke. Inne przybledy stoja i czatuja pod klatka, a on nawet sie nie zainteresuje. Yorkie napisał(a):Czeka na swoją prawdziwą, jedyną miłość :loveu: Albo może nie gustuje w suczkach :eviltong: Oj gustuje:loveu: Na spacerach to sie nie moze odczepic, a kiedy widzi swoja dziewczyne (mix bernardyna i husky) to po psie:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):Oj gustuje:loveu: Na spacerach to sie nie moze odczepic, a kiedy widzi swoja dziewczyne (mix bernardyna i husky) to po psie:lol: Już myślałam, że może ma inną orientację :evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dagunia gdzie to się podziewasz??? chyba na wystawie az tyle czasu nie spędzasz???? Quote
Pegaza Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 PositiveThought napisał(a):Daguś, pisałaś, że może pod koniec tygodnia, jest koniec, Ciebie nie ma. bÓóÓ. tęsknimy z Dulistym. O ile się dobrze doczytałam to pisała Daga że wróci pod koniec przyszłego tygodnia;) Quote
Kasia_zg Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Prześicznego masz psiaczka...Oskarek jest słodziutkim przystojniaczkiem :) Pozdrawiam... Quote
marzenna79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 To zdj chcialam zgłosic na konkurs tylko nie wiem jaki tytul dac moze pomozecie :cool3: Witaj Dagmarko !!! :multi::loveu: Witajku Oskarku !!!:loveu::multi: Śliczna fotka.:loveu::loveu::loveu: Proponowane tytuły do konkursu: :oops::oops::oops: 1.Oskar żongler !!! 2.Oskarkowa żonglerka !!! 3.Ale ze mnie żongler !!! 4.Żonglujący Oskarek !!! 5.Żonglujący piłeczką !!! 6.Co to dla mnie żonglerka??? 7.A może żonglera potrzebują w cyrku ??? 8.Popatrzcie, jaki ze mnie cyrkowiec !!! 9.Żonglerka to całkiem przyjemne zajęcie !!! 10.Kto tak umie żonglować jak ja ??? Pozdrawiam WAS. Quote
Nadia86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Hej dagus przepraszamy ze nas tak dlugo nie bylo ale no brak czasu potem brak neta i tak zeszlo.Widze ze Oskarek byl u fryzjera ja kurcze na dobre jakos trafic nie moge bo Fibi tez byla ale jakos mnie sie ta fryzurka nie podoba ic musimy dalej szukac fajnego fryzjera. A mam takie pytanko bo kiedys cos wspominalas o spotkanku dalej jest aktualne czy juz nie?? Quote
Daga_i_Oskar Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Kochane ... jestem juz ale lekko przybita TZ odjechal mi w nocy do Anglii i mi smutno z tego wzgledu :-( :-( :-( Jakos nic mi sie nie chce, a mam takie potworne zaleglosci,w aparacie sa zdjecia sprzed 2 tygodni, nawet nie mialam ich kiedy zgrac, a jeszcze czekaja zeby wstawic je tutaj na forum. Koniec tygodnia zbliza sie wielkimi korkami, wiec obiecuje, ze wpadne chociazby na moment, zajrze do Was i Waszych psinek :loveu: i wstawie Oskarka. Teraz lece na uczelnie, caluje Was bardzo mocno i jeszcze raz dziekuje za pamiec, co ja bym bez Was zrobila :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witaj Dagmarko Oskarusiowa mamo !!! :multi::multi::loveu::loveu: Tak mi przykro z powodu TZ.:shake::-( Ja przez 2 lata miałam tak smutno przez moich synów.:shake: Jeden siedział w Birmingham 2 lata, a drugi 2 miesiące.:shake: Każdy ich wyjazd wiązał się z cierpieniem i płaczem...:placz: Tęsknota jest straszna...:shake::-( Współczuję Tobie...:calus: :buzi: Najlepiej rzucić się w wir nauki, więcej czasu spędzać z przyjaciółmi.Mnie pomógł komputer.Pozdrawiam Daguś! Quote
Sara_i_Aris Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dobra, mam pytanie... co znaczy TZ? :oops: :oops: :oops: Cześć Daguś :multi: Nie smuć się, uszy do góry :loveu: Wracaj do nas szybiutko i pokaż zdjęcia Oskarka :loveu: Quote
Aga76 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Wiosenne pozdrowienia :loveu: Daguś trzymaj się dzielnie, dobrze że Oskaruś jest blisko, niech się Tobą zaopiekuje. Quote
marzenna79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Yorkie']Dobra, mam pytanie... co znaczy TZ? :oops: :oops: :oops: T Z - Towarzysz Życia ([SIZE=4]niekoniecznie mąż) :loveu: Jest to skrót myślowy używany na Dogo.;) Pozdrawiam.:multi: Quote
Sara_i_Aris Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='marzenna79'] T Z - Towarzysz Życia ([SIZE=4]niekoniecznie mąż) :loveu: Jest to skrót myślowy używany na Dogo.;) Pozdrawiam.:multi: Aha, dzięki :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Witam weekendowo :multi: Domek wysprzatany, piesio nakarmiony, wiec mam troche czasu zeby wejsc na dogo, zrzucic zdjecia z aparatu no i odwiedzic Wasze galeryjki :multi: :loveu: U Nas wszytsko w porzadeczku, mały ma sie dobrze no i teraz ja mam zdecydowanie wiecej czasu dla niego niz przez osttanie dwa tygodnie hihi Zanim jednak wstawie te obiecane fotki z dzialeczki to o ile mnie pamiec nie myli, nie wstawiałam Wam jeszcze Kochane zdjec z rolka papieru toaletowego, ale oczywiscie bez papieru :evil_lol: Jezeli jednak były te zdjecia juz pokazane to wybaczcie :oops: wtedy sie okaze, ze moja pamiec nie jest jednak taka rewelacyjna :eviltong: Quote
e.v.a Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 witajcie Oskarki:multi: ja cie rozumie Dagus ze szkoda ci kasy na zabawki dla malca ... no ale rolke po piapierze toaletowym mu dajesz:shake: co innego butelka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cześć Daguś :multi: W końcu zawitałaś na dogomanię :loveu: Foteczki Oskarka śliczne :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 cześć Daguś, no wreszcie jesteś :multi: :multi: TZ-cik wróci zanim się obejrzysz, szybko zleci ;) Takie zabawki typu rolka, pusta butelka najlepsze :lol: Quote
ewelinabuck Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 sliczne focie :loveu: :loveu: :loveu: piekny oskarus:loveu: :loveu: zapraszamy do nas Quote
Pegaza Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cze Daga ja rolke po papierze daje chomikowi do zabawy, żeby miał fajne labirynty i mógł poczuc się jak na wolności :evil_lol: ale, że dałaś Oskarkowi do zabawy....dziewczyny robimy zrzute na zabawke do Oskarcia:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts