Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Nie strasz mnie, bo jeszcze go oddam:diabloti: Ale tak na powaznie to mysle, ze nie przyjdzie mu ochota. W koncu konczy trzy lata juz niedlugo:roll:

Czeka na swoją prawdziwą, jedyną miłość :loveu:
Albo może nie gustuje w suczkach :eviltong:

PositiveThought napisał(a):
w związku z tym, że suczka się na zywa Labi, na początku pomyślałam, że mówisz o labradorze, i byłam bardzo zainteresowana :evil_lol:

Imię podobne, ale to westie ;) Gdzie by tam Aris gwałcił labradora, nawet by nie dosięgał w podskoku :evil_lol:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj, ten Twój Mikuś to trochę się spóźnia... a może tutaj też jest potrzebne nasze hasło "każda miłość jest piękna"? :evil_lol:

Czy ja wiem... moze nie zaprzata sobie mysli takimi glupotami:evil_lol: Wogle nie reaguje na suke sasiadow, ktora ma cieczke. Inne przybledy stoja i czatuja pod klatka, a on nawet sie nie zainteresuje.

Yorkie napisał(a):
Czeka na swoją prawdziwą, jedyną miłość :loveu:
Albo może nie gustuje w suczkach :eviltong:

Oj gustuje:loveu: Na spacerach to sie nie moze odczepic, a kiedy widzi swoja dziewczyne (mix bernardyna i husky) to po psie:lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Oj gustuje:loveu: Na spacerach to sie nie moze odczepic, a kiedy widzi swoja dziewczyne (mix bernardyna i husky) to po psie:lol:

Już myślałam, że może ma inną orientację :evil_lol:

Posted

Daguś, pisałaś, że może pod koniec tygodnia, jest koniec, Ciebie nie ma.

bÓóÓ. tęsknimy z Dulistym.

O ile się dobrze doczytałam to pisała Daga że wróci pod koniec przyszłego tygodnia;)

Posted

To zdj chcialam zgłosic na konkurs tylko nie wiem jaki tytul dac moze pomozecie :cool3:

Witaj Dagmarko !!! :multi::loveu: Witajku Oskarku !!!:loveu::multi:
Śliczna fotka.:loveu::loveu::loveu:

Proponowane tytuły do konkursu: :oops::oops::oops:
1.Oskar żongler !!!
2.Oskarkowa żonglerka !!!
3.Ale ze mnie żongler !!!
4.Żonglujący Oskarek !!!
5.Żonglujący piłeczką !!!
6.Co to dla mnie żonglerka???
7.A może żonglera potrzebują w cyrku ???
8.Popatrzcie, jaki ze mnie cyrkowiec !!!
9.Żonglerka to całkiem przyjemne zajęcie !!!
10.Kto tak umie żonglować jak ja ???

Pozdrawiam WAS.

Posted

Hej dagus przepraszamy ze nas tak dlugo nie bylo ale no brak czasu potem brak neta i tak zeszlo.Widze ze Oskarek byl u fryzjera ja kurcze na dobre jakos trafic nie moge bo Fibi tez byla ale jakos mnie sie ta fryzurka nie podoba ic musimy dalej szukac fajnego fryzjera.

A mam takie pytanko bo kiedys cos wspominalas o spotkanku dalej jest aktualne czy juz nie??

Posted

Kochane ... jestem juz ale lekko przybita TZ odjechal mi w nocy do Anglii i mi smutno z tego wzgledu :-( :-( :-( Jakos nic mi sie nie chce, a mam takie potworne zaleglosci,w aparacie sa zdjecia sprzed 2 tygodni, nawet nie mialam ich kiedy zgrac, a jeszcze czekaja zeby wstawic je tutaj na forum. Koniec tygodnia zbliza sie wielkimi korkami, wiec obiecuje, ze wpadne chociazby na moment, zajrze do Was i Waszych psinek :loveu: i wstawie Oskarka.
Teraz lece na uczelnie, caluje Was bardzo mocno i jeszcze raz dziekuje za pamiec, co ja bym bez Was zrobila :loveu:

Posted

Witaj Dagmarko Oskarusiowa mamo !!! :multi::multi::loveu::loveu:
Tak mi przykro z powodu TZ.:shake::-(
Ja przez 2 lata miałam tak smutno przez moich synów.:shake:
Jeden siedział w Birmingham 2 lata, a drugi 2 miesiące.:shake:
Każdy ich wyjazd wiązał się z cierpieniem i płaczem...:placz:
Tęsknota jest straszna...:shake::-( Współczuję Tobie...:calus: :buzi:
Najlepiej rzucić się w wir nauki, więcej czasu spędzać z przyjaciółmi.Mnie pomógł komputer.Pozdrawiam Daguś!

Posted

[quote name='Yorkie']Dobra, mam pytanie... co znaczy TZ? :oops: :oops: :oops:

T Z - Towarzysz Życia ([SIZE=4]niekoniecznie mąż) :loveu:
Jest to skrót myślowy używany na Dogo.;)
Pozdrawiam.:multi:

Posted

Witam weekendowo :multi:

Domek wysprzatany, piesio nakarmiony, wiec mam troche czasu zeby wejsc na dogo, zrzucic zdjecia z aparatu no i odwiedzic Wasze galeryjki :multi: :loveu:
U Nas wszytsko w porzadeczku, mały ma sie dobrze no i teraz ja mam zdecydowanie wiecej czasu dla niego niz przez osttanie dwa tygodnie hihi

Zanim jednak wstawie te obiecane fotki z dzialeczki to o ile mnie pamiec nie myli, nie wstawiałam Wam jeszcze Kochane zdjec z rolka papieru toaletowego, ale oczywiscie bez papieru :evil_lol: Jezeli jednak były te zdjecia juz pokazane to wybaczcie :oops: wtedy sie okaze, ze moja pamiec nie jest jednak taka rewelacyjna :eviltong:

Posted

witajcie Oskarki:multi:

ja cie rozumie Dagus ze szkoda ci kasy na zabawki dla malca ... no ale rolke po piapierze toaletowym mu dajesz:shake: co innego butelka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cze Daga ja rolke po papierze daje chomikowi do zabawy, żeby miał fajne labirynty i mógł poczuc się jak na wolności :evil_lol: ale, że dałaś Oskarkowi do zabawy....dziewczyny robimy zrzute na zabawke do Oskarcia:eviltong: :eviltong: :eviltong: