Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam poniedziałkowo :multi:

Dziekuje Wam kochane za te wsyztskie odwiedzinki podczas Naszej nieobecnosci :loveu: Przez najblizszy czas bede rzadko na kompie, a tak bedzie przynajmniej przez najbliższy miesiąc, więc z góry przeprasza, jezleli troche zaniedbam Oskarkowa galeryjke, ale to z braku czasu i dostępu do kompa. A w ogole na dworze coraz cieplej, wiec wiecej czasu spedzam sobie z małym poza domkiem :loveu:
Oskarek ma sie dobrze oprocz tego, ze chyba znowu mu cos odbija, suczki maja cieczki, a on wariuje, na dworze lata jak pofertany i co najgorsze nie chce sie sluchac, leci tam gdzie go wech zaniesie i to z taka predkoscia, ze ja nie nadarzam patrzyc za nim :evil_lol: bedziemy znowu musieli chodzic na smyczce zeby doprowadzic go do porzadku :diabloti:

Za to, ze tak o Nas pamietacie wstawie Wam zdjecia, zebyscie znowu mogly do Nas wpasc i cos nowego ujrzec hihi

polowanie na małpe :cool3:

i jak przystalo na hmm grzecznego? pieska zdobycz oddaje panci :eviltong:

A ze Oskarek sie szybko nudzi to poszedl po inna zabaweczke - piłeczke

Posted

Witaj miła Dagmarko i śliczny Oskarku ! :multi::loveu:
Cudne fotki jak zawsze wstawiłaś, ale te dwie mnie najbardziej urzekły. :loveu: Fryzurka cebulkowa u Oskarka wygląda jak fontanna.:loveu: On teraz wygląda jak panienka.
Pozdrawiamy poniedziałkowo pańcię, a Oskarcia miziamy czule.:loveu:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ja tez:loveu: Ale czekam na cieplejsze dni. A Toro tez bedzie obcianny?

My też czekamy jak się już na prawdę ociepli :loveu:
No właśnie myślę nad Torkiem i jeszcze w sumie nie wiem... :lol: Ale chyba na wyjazd w wakacje to go ciachniemy, żeby się nie męczył on i my z włoskami długimi ;) No nie wiem, zobaczymy :eviltong:

Cześć Dagula :p

Jak ładnie wyrównana kiteczka :loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Oskarek ma sie dobrze oprocz tego, ze chyba znowu mu cos odbija, suczki maja cieczki, a on wariuje, na dworze lata jak pofertany i co najgorsze nie chce sie sluchac, leci tam gdzie go wech zaniesie i to z taka predkoscia, ze ja nie nadarzam patrzyc za nim :evil_lol: bedziemy znowu musieli chodzic na smyczce zeby doprowadzic go do porzadku :diabloti:

To Miki chyba nie jest prawdziwym psem, bo wogle nie reaguje na cieczki:shake: Nigdy nie mialam z nim problemu typu wycie, uciekanie na spacerach itd. Moze to i dobrze?

madziasto4 napisał(a):
My też czekamy jak się już na prawdę ociepli :loveu:
No właśnie myślę nad Torkiem i jeszcze w sumie nie wiem... :lol: Ale chyba na wyjazd w wakacje to go ciachniemy, żeby się nie męczył on i my z włoskami długimi ;) No nie wiem, zobaczymy :eviltong:

A zetnijcie go!:diabloti: Musze to zobaczyc:diabloti:

madziasto4 napisał(a):
Oskarek ma zwidy :evil_lol: Oskarek, pluszak jest na korytarzu :evil_lol:

Haha....ale was Madzia podeszla:evil_lol:

Witaj Dagus!

Posted

Czesc dziewczynki :multi:

Jestescie kochane - wiecie :oops: :loveu:
Nie ma mnie ostatnio bo kolega z Anglii przyjechal no i jakos tak czasu brakuje zeby wejsc na kompa, a druga sprawa to taka, ze siostra wciaz okupuje kompa i ja jestem na nim w miedzyczasie, kiedy to ona robi sobie przerwe hihih

Dziekujemy Wam bardzo serdecznie za te wsyztskie odwiedzinki i za to, ze nie pozwolilyscie, abysmy z Oskarciem wyladowali na szarym koncu :loveu:

Madziu - Oskarek rowniez był swego czasu obojetny na suczki i cieczki, ale widocznie teraz dojrzal do tego wieku, ze zachcialo mu sie panieniek i jest zakochany po uszy, suczki mu w glowie, a niedaj boze jak jakas ma cieczke, wtedy to pies przepada, a my mamy wariatkowo w domu, przygotuj sie na to :evil_lol:

Beatko - chyba sobie to rzeczywiscie wyddrukuje i na lodoweczce powiesze od razu jakos tak milej dzien bedzie sie zaczynam :loveu:

Nie jestem wstanie teraz na wszytsko odpisac, ale pamietajcie, ze bardzo milo wchodzi sie po kilku dniach nieobecnosci i czyta Wasze posty :loveu: Teraz to sie pewnie zagrzebalam w takich zaleglosciach, ze ohoho

Mialam dzisiaj jechac na wystawe do K-ce i niestety nie bedzie mnie, bo mnie wyciagaja znajomi do Wisly na wycieczke hihih, ale moze jutro tam dotre, bo w niedziele ide do pracy i tez nici z tego buuu

Zaraz wstawie jakies kolejne zdjecia tylko na fotosika wrzuce :cool3:

Posted

Aga76 napisał(a):
Daguś :sweetCyb:
szybko wróć do nas na dłużej, bo uschniemy z tęsknoty :mdleje:
Pozdrowienia dla Oskarusia :loveu:

Wroce wroce, mozliwe ze pod koniec przyszlego tygodnia :loveu:

a teraz pora na Oskarka

To zdj chcialam zgłosic na konkurs tylko nie wiem jaki tytul dac moze pomozecie :cool3:

Posted

Dzień doberek Daguś!
Widzę, że Oskarek przygotował się na przyjście wiosny!
Zdjęcie bombowe, tylko z tytułem to też mam brak natchnienia...:oops:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Mialam dzisiaj jechac na wystawe do K-ce i niestety nie bedzie mnie

rozglądałam się za Tobą...:cool3:

Byliśmy przed 10 , na yorkach jeszcze spokojnie ,dopiero trwały przygotowania.Widziałam Maćka ale ring yorkowy nieco przesunęli i ciężko było się do niego dostać.W sumie nie byliśmy długo , większośc czasu spędziliśmy na zakupach dla psiaków.
Daguś , może nadaży się nastepna okazja do spotkania...;)

Posted

PositiveThought napisał(a):
Oskarito cudny, a co do tych suczek, to i tak późno szaleje... Aidul już lata, jak krejzi men, z panienkami już się normalnie nie potrafi bawić, aż przerażona jestem...

Mój jak już sam podnosił nóżkę, to zaczął gwałcić westie mojej koleżanki, Labi :lol: Nawet mam zdjęcia :lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Madziu - Oskarek rowniez był swego czasu obojetny na suczki i cieczki, ale widocznie teraz dojrzal do tego wieku, ze zachcialo mu sie panieniek i jest zakochany po uszy, suczki mu w glowie, a niedaj boze jak jakas ma cieczke, wtedy to pies przepada, a my mamy wariatkowo w domu, przygotuj sie na to :evil_lol:

Nie strasz mnie, bo jeszcze go oddam:diabloti: Ale tak na powaznie to mysle, ze nie przyjdzie mu ochota. W koncu konczy trzy lata juz niedlugo:roll: