Patikujek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Zdaje mi sie czy wylądowaliście u fryzjera Daguś??? Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 witam poniedziałkowo :multi: Dziekuje Wam kochane za te wsyztskie odwiedzinki podczas Naszej nieobecnosci :loveu: Przez najblizszy czas bede rzadko na kompie, a tak bedzie przynajmniej przez najbliższy miesiąc, więc z góry przeprasza, jezleli troche zaniedbam Oskarkowa galeryjke, ale to z braku czasu i dostępu do kompa. A w ogole na dworze coraz cieplej, wiec wiecej czasu spedzam sobie z małym poza domkiem :loveu: Oskarek ma sie dobrze oprocz tego, ze chyba znowu mu cos odbija, suczki maja cieczki, a on wariuje, na dworze lata jak pofertany i co najgorsze nie chce sie sluchac, leci tam gdzie go wech zaniesie i to z taka predkoscia, ze ja nie nadarzam patrzyc za nim :evil_lol: bedziemy znowu musieli chodzic na smyczce zeby doprowadzic go do porzadku :diabloti: Za to, ze tak o Nas pamietacie wstawie Wam zdjecia, zebyscie znowu mogly do Nas wpasc i cos nowego ujrzec hihi polowanie na małpe :cool3: i jak przystalo na hmm grzecznego? pieska zdobycz oddaje panci :eviltong: A ze Oskarek sie szybko nudzi to poszedl po inna zabaweczke - piłeczke Quote
Aga76 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dzień dobry Daguś :loveu: Piękny błyszczący tyłeczek :shiny: Zdjęcie w locie jest rewelacyjne :happy1: Quote
Kasia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Świetnego ma tego kucorka :loveu: :loveu: Słoneczne dzień dobry Daguś :multi: Quote
marzenna79 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Witaj miła Dagmarko i śliczny Oskarku ! :multi::loveu: Cudne fotki jak zawsze wstawiłaś, ale te dwie mnie najbardziej urzekły. :loveu: Fryzurka cebulkowa u Oskarka wygląda jak fontanna.:loveu: On teraz wygląda jak panienka. Pozdrawiamy poniedziałkowo pańcię, a Oskarcia miziamy czule.:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ja tez:loveu: Ale czekam na cieplejsze dni. A Toro tez bedzie obcianny? My też czekamy jak się już na prawdę ociepli :loveu: No właśnie myślę nad Torkiem i jeszcze w sumie nie wiem... :lol: Ale chyba na wyjazd w wakacje to go ciachniemy, żeby się nie męczył on i my z włoskami długimi ;) No nie wiem, zobaczymy :eviltong: Cześć Dagula :p Jak ładnie wyrównana kiteczka :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): Daga_i_Oskar napisał(a): No widzę, że Oskarek to bardzo skoczny york :loveu: A jaką ma fajną kiteczkę-fontannę :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Oskarek ma zwidy :evil_lol: Oskarek, pluszak jest na korytarzu :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 madziasto4 napisał(a): Jak ładnie wyrównana kiteczka :loveu: Prawie jak od cyrkla mierzona :p Quote
madziasto4 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 fidelek2 napisał(a):Prawie jak od cyrkla mierzona :p No właśnie z czymś mi się kojarzyło :lol: Quote
Marca_Besi Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): Hihi, Daga świetne zdjęcie! Quote
g_o_n_i_a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dagusia! :loveu: Widze, ze Oskarutek był u fryzjera :iloveyou: A cóż to za dzikie tańce :evil_lol: Buziaczki :calus: Quote
Magda Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): Oskarek ma sie dobrze oprocz tego, ze chyba znowu mu cos odbija, suczki maja cieczki, a on wariuje, na dworze lata jak pofertany i co najgorsze nie chce sie sluchac, leci tam gdzie go wech zaniesie i to z taka predkoscia, ze ja nie nadarzam patrzyc za nim :evil_lol: bedziemy znowu musieli chodzic na smyczce zeby doprowadzic go do porzadku :diabloti: To Miki chyba nie jest prawdziwym psem, bo wogle nie reaguje na cieczki:shake: Nigdy nie mialam z nim problemu typu wycie, uciekanie na spacerach itd. Moze to i dobrze? madziasto4 napisał(a):My też czekamy jak się już na prawdę ociepli :loveu: No właśnie myślę nad Torkiem i jeszcze w sumie nie wiem... :lol: Ale chyba na wyjazd w wakacje to go ciachniemy, żeby się nie męczył on i my z włoskami długimi ;) No nie wiem, zobaczymy :eviltong: A zetnijcie go!:diabloti: Musze to zobaczyc:diabloti: madziasto4 napisał(a):Oskarek ma zwidy :evil_lol: Oskarek, pluszak jest na korytarzu :evil_lol: Haha....ale was Madzia podeszla:evil_lol: Witaj Dagus! Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Witaj Studentko ;) Dziś już piątek - wekeend, może odwiedzisz Swoją galeryjkę....:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Czesc dziewczynki :multi: Jestescie kochane - wiecie :oops: :loveu: Nie ma mnie ostatnio bo kolega z Anglii przyjechal no i jakos tak czasu brakuje zeby wejsc na kompa, a druga sprawa to taka, ze siostra wciaz okupuje kompa i ja jestem na nim w miedzyczasie, kiedy to ona robi sobie przerwe hihih Dziekujemy Wam bardzo serdecznie za te wsyztskie odwiedzinki i za to, ze nie pozwolilyscie, abysmy z Oskarciem wyladowali na szarym koncu :loveu: Madziu - Oskarek rowniez był swego czasu obojetny na suczki i cieczki, ale widocznie teraz dojrzal do tego wieku, ze zachcialo mu sie panieniek i jest zakochany po uszy, suczki mu w glowie, a niedaj boze jak jakas ma cieczke, wtedy to pies przepada, a my mamy wariatkowo w domu, przygotuj sie na to :evil_lol: Beatko - chyba sobie to rzeczywiscie wyddrukuje i na lodoweczce powiesze od razu jakos tak milej dzien bedzie sie zaczynam :loveu: Nie jestem wstanie teraz na wszytsko odpisac, ale pamietajcie, ze bardzo milo wchodzi sie po kilku dniach nieobecnosci i czyta Wasze posty :loveu: Teraz to sie pewnie zagrzebalam w takich zaleglosciach, ze ohoho Mialam dzisiaj jechac na wystawe do K-ce i niestety nie bedzie mnie, bo mnie wyciagaja znajomi do Wisly na wycieczke hihih, ale moze jutro tam dotre, bo w niedziele ide do pracy i tez nici z tego buuu Zaraz wstawie jakies kolejne zdjecia tylko na fotosika wrzuce :cool3: Quote
Aga76 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Daguś :sweetCyb: szybko wróć do nas na dłużej, bo uschniemy z tęsknoty :mdleje: Pozdrowienia dla Oskarusia :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Aga76 napisał(a):Daguś :sweetCyb: szybko wróć do nas na dłużej, bo uschniemy z tęsknoty :mdleje: Pozdrowienia dla Oskarusia :loveu: Wroce wroce, mozliwe ze pod koniec przyszlego tygodnia :loveu: a teraz pora na Oskarka To zdj chcialam zgłosic na konkurs tylko nie wiem jaki tytul dac moze pomozecie :cool3: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzień doberek Daguś! Widzę, że Oskarek przygotował się na przyjście wiosny! Zdjęcie bombowe, tylko z tytułem to też mam brak natchnienia...:oops: Quote
Alka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): Mialam dzisiaj jechac na wystawe do K-ce i niestety nie bedzie mnie rozglądałam się za Tobą...:cool3: Byliśmy przed 10 , na yorkach jeszcze spokojnie ,dopiero trwały przygotowania.Widziałam Maćka ale ring yorkowy nieco przesunęli i ciężko było się do niego dostać.W sumie nie byliśmy długo , większośc czasu spędziliśmy na zakupach dla psiaków. Daguś , może nadaży się nastepna okazja do spotkania...;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Cześć Daguś :multi: Foteczki Oskarka śliczne, najlepsze to te w locie ;) A jakoś nie mam weny do wymyślania tytułu :shake: Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 PositiveThought napisał(a):Oskarito cudny, a co do tych suczek, to i tak późno szaleje... Aidul już lata, jak krejzi men, z panienkami już się normalnie nie potrafi bawić, aż przerażona jestem... Mój jak już sam podnosił nóżkę, to zaczął gwałcić westie mojej koleżanki, Labi :lol: Nawet mam zdjęcia :lol: Quote
Magda Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): Madziu - Oskarek rowniez był swego czasu obojetny na suczki i cieczki, ale widocznie teraz dojrzal do tego wieku, ze zachcialo mu sie panieniek i jest zakochany po uszy, suczki mu w glowie, a niedaj boze jak jakas ma cieczke, wtedy to pies przepada, a my mamy wariatkowo w domu, przygotuj sie na to :evil_lol: Nie strasz mnie, bo jeszcze go oddam:diabloti: Ale tak na powaznie to mysle, ze nie przyjdzie mu ochota. W koncu konczy trzy lata juz niedlugo:roll: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): No prawie poza wystawowa w powietrzu :lol: Quote
Recommended Posts