Daga_i_Oskar Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Witamy wieczorowo :multi: Ech ostatnio jak widac mam ograniczony dostep do kompa, bo siostra dniami i nocami pisze prace mgr, a jest na polonistyce, wiec ponad 100 str jak nic praca bedzie sobie liczyla :shake: Ja sobie tego nie wyobrazam, przede mna poki co daleka droga, ale jak wiadomo czas tak szybko leci, ze ani sie obejrze, a juz bedzie 5 rok i obrona :cool3: Dzisiaj bylismy z oskarciem na działeczce, maly był tak zadowolony, ze ogonek to taki wywiniety nosil jakby na grzbieciku lezal hihih, az milo sie patrrzy na takiego zadowolonego i szczesliwego psa :loveu: niestety aparatu nie wzielam, a szkoda, bo tak super sie bawil, ze tylko sfotografowac hihi Zaraz za to wstawie kolejne fotki domowe :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześć Daguś :multi: No to czekam na nowe foteczki Oskara :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Czesc Betako :multi: Ja rowniez uwielbiam patrzec na szccesliwego psa tryskajacego energia, wlasnie taki Oskarcio jest kiedy jedziemy na dzialeczke, juz nie wspomne jak pojedziemy do Leżajska, tam ma cale podworko tylko i wylacznie do swojej dyspozycji :loveu: :lol: czesc Saruś :multi: Juz zmniejszami wstawiam :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Maly Skrzaciku udało mi sie jesio takie zdjecia w całej kasie Oskarkowi zrobic :lol: wersja z jezyczkiem :loveu: I jeszcze 2 fotecki na dzisiaj :p Quote
Aga76 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ile mnie dziś szczęścia wieczorem spotkało :loveu: jakie ciałko! Quote
AlKil Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześć Daguś! Oskarito jak zwykle cudowny....:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Agus, a te miescie mowi Ci, dziewzyny padaja na kolana na jego widok :lol: :eviltong: Beatko, to nie bedzie fuj, a wrecz odwrotnie! Nam bedzie niezmiernie milo, jezeli Aidus bedzie mogl smigac w podobnej fryzurce, ciesze sie ogormnie :multi: :loveu: P.S nie musi byc podobna moze byc identiko, ja nawet moge powiedziec ile cm ma dlugos firaneczka :lol: Czesc Ewus :multi: widze ze powoli nadrabiasz zalegosi? pewnieby sie spora lekturka kilkusetstronnicowa uzbierakła jakby tak sie zliczylo te galeryjki do ktorych zagladalas hihih Quote
AlKil Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Na pewno Daguś. Już sobie zakupiłam Visine, żeby dać radę to nadrobić....:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 My juz ladnie mowimy dobranoc i kierujemy sie w strone lozia :sleep2: Beatko - zadna filozofia, biore wloski w kupe( po scieciu biore wsyztskie jakie sa na glowce:eviltong: ) wiaze gumeczka ( na 3 razy:eviltong: ) i daje kokardeczke. Teraz idziemy na latwizne, bo wloski sa krociutkie :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Świetna jest ta fotka.:loveu: Oskarek to prawdziwy aktor.:loveu: Stoi tak dostojnie...coś pięknego.:loveu: Jestem zachwycona. :loveu::loveu::loveu: DOBRANOC DAGMARKO ! :buzi: Miłych snów. Quote
Aga76 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dzień dobry Daguś :Rose: Pozdrowienia dla Oskarka. Quote
Pegaza Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='marzenna79'] Świetna jest ta fotka.:loveu: Oskarek to prawdziwy aktor.:loveu: Stoi tak dostojnie...coś pięknego.:loveu: Jestem zachwycona. :loveu::loveu::loveu: DOBRANOC DAGMARKO ! :buzi: Miłych snów. Patrzcie i podziwiajcie jaki piękny jestem hihihi Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześć Daguś :) Podoba mi się bardzo Oskarek golasek :loveu: Już się nie mogę doczekać kiedy Master tak będzie wyglądał :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dzień dobry Daguś i Oskaruś w sobotę do południa.:multi::loveu: Oskarek potrafi się zaprezentować w całej swojej okazałości. :loveu: I jaką ma poważną minę ??????? :crazyeye: Model z niego nieprzeciętny.:cool1::cool1::cool1: Pozdrawiamy i miziamy.:loveu: Quote
Zuza96 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Hej Daguniu :p Jak tam u Oskarka i u Ciebie :lol: ;) Quote
Magda Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć Daguś :) Podoba mi się bardzo Oskarek golasek :loveu: Już się nie mogę doczekać kiedy Master tak będzie wyglądał :loveu: Ja tez:loveu: Ale czekam na cieplejsze dni. A Toro tez bedzie obcianny? Hej Dagus! Jak tam mija weekend? Korzystacie ze sloneczka? Quote
małyskrzat Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Maly Skrzaciku udało mi sie jesio takie zdjecia w całej kasie Oskarkowi zrobic :lol: wersja z jezyczkiem :loveu: I jeszcze 2 fotecki na dzisiaj :p Daguś super są te fotki! i widać tą śliczną firaneczkę piękne ma Oskarcio kolorki:lol: Mizianka dla modela koniecznie:loveu: Quote
Sylwia&westie Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 fajne foteczki ;) u nas tez nowe zdjecia :D i obiecane zdjęcie ze mną i moim psiakiem :oops::oops: zapraszamy ! ----->TuTaJ<----- Quote
Aga76 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dzień dobry Kochani :loveu: Słonecznie pozdrawiamy :calus: Quote
Recommended Posts